• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۶۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در نشست کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در باکو؛

برخي کشورها در خدمت برنامه هاي غرب هستند

بشار جعفري نماينده دائم سوريه در سازمان ملل گفت برخي کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در خدمت برنامه هاي غرب عمل مي کنند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از به گزارش شبکه الاخباريه سوريه ؛ نماينده دائم سوريه در سازمان ملل، در نشست کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد در باکو، گفت برخي کشورهاي عضو اين جنبش در خدمت برنامه هاي غرب عمل مي کنند.
بشار الجعفري رئيس هيئت اين کشور در هجدهمين نشست وزاري خارجه کشورهاي جنبش عدم تعهد در باکو پايتخت آذربايجان گفت: کشورهاي جنبش عدم تعهد از زمان کنفرانس هاي باندوگ و بلگراد، براي ايجاد جهاني امن تر که اصول صلح و عدالت بر آن حاکميت داشته باشد، توافق کردند؛ جهاني که مبتني بر احترام به حاکميت کشورها، استقلال و تماميت ارضي آنها باشد.
برخي کشورها در خدمت برنامه هاي غرب هستند
بشار الجعفري افزود: «کشورهاي اين جنبش از زمان کنفرانس هاي باندوگ و بلگراد، براي ايجاد جهاني امن تر که اصول صلح، عدالت، همبستگي و همکاري بر آن حاکميت داشته باشد، توافق کردند؛ جهاني که مبتني بر اصول احترام به حاکميت کشورها، استقلال و تماميت ارضي، برابري ميان کشورها، مداخله نکردن در امور داخلي آنها، خودداري از تجاوزگري و متوسل شدن به زور و حل منازعات از راه هاي مسالمت آميز باشد. اين موارد، اصول ده گانه جنبش عدم تعهد است؛ اما برخي اعضاي اين جنبش، متاسفانه به بهانه هاي واهي که با اصول اين جنبش، منشور سازمان ملل و قانون بين المللي مغايرت دارد، اين اصول را زير پا گذاشتند که اين کار بر نقش تاريخي جنبش عدم تعهد تاثير منفي گذاشته است. تقويت صلح و امنيت بين المللي براي توسعه پايدار هدفي است که نيازمند مقابله قاطعانه جنبش عدم تعهد با علل ريشه اي است که تهديدي براي صلح و امنيت بين المللي، و مانعي بر سر راه رسيدن به توسعه پايدار هستند. براي اين کار، نيازمند مقابله با اقدامات برخي کشورهاي عضو جنبش عدم تعهد هستيم؛ کشورهايي که به برنامه کشورهاي بانفوذ غرب در سازمان ملل، شوراي امنيت و سياست هاي خصمانه آنها خدمت مي کنند؛ سياست هايي که شاهد آثار آن در بسياري از کشورهاي جنبش، از جمله سوريه هستيم. از اين رو، بايد با مهم ترين اين علل مقابله کرد و آن، گسترش پديده تروريسم در منطقه و جهان با حمايت هاي مالي و تسليحاتي و توجيهات برخي کشورهاي عضو اين جنبش است. حمايت هاي اين کشورها منجر به اقدامات جنايتکارانه (تروريست هاي وهابي صهيونيستي) داعش، جبهه النصره و ديگر گروه هاي مرتبط به اين دو گروه در سوريه و بسياري مناطق کشورهاي عربي و جهان مي شود؛ جنايت هايي که گواهي بر وخامت پديده تروريسم و بي سابقه شدن اقدامات جنايتکارانه است. اين اقدامات با وجود تفاوت در شکل و نوع اقدامات و مرتکبين آنها، همگي وحشيانه هستند. راه نابودي تروريسم براي همگان مشخص است. اين کار بايد از طريق اجراي کامل قطعنامه هاي شوراي امنيت در اين زمينه، اتخاذ اقدامات واقعي و بازدارنده عليه کشورهايي که از تروريسم حمايت هاي مالي و غير مالي مي کنند و بهره برداري نکردن از تروريسم به عنوان بهانه اي براي تجاوزگري، نقض حاکميت کشورها و تماميت ارضي آنها انجام شود.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هیجان ورزشی با مسابقه طناب‌کشی در گذرگاه ورزش
اجرای طرح مسکن خدمتی با شیوه تبدیل دارایی مسکن
نخستین کتابخانه هوشمند زنجان در مسیر بهره‌برداری
اصلاح محتوای کتابهای درسی و نگارش کتابهای جدید، ضروری است
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)