• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۹۸۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۲
اجتماعی » تعاون و اشتغال

صندوق بازنشستگی کشوری مدافع سرمایه بازنشستگان است

رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه مدیرعامل و هیات مدیره این صندوق مدافع سرمایه بازنشستگان عزیز هستند، گفت: بازنشستگان کشوری صاحبان اصلی سرمایه های این صندوق هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  داره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، نعمت الله ایزدی در نشست هم اندیشی صندوق بازنشستگی کشوری با مدیران و اعضای هیات مدیره هلدینگ ها و شرکت های تابعه با بیان اینکه، بازنشستگان صاحبان اصلی سرمایه های صندوق بوده و این سرمایه حق یک میلیون و ۳۸۰ هزار بازنشسته و دومیلیون و ۲۵۰ هزار شاغل است، افزود: مدیرعامل و هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری در زمینه دفاع از حق بازنشستگان به هیچ وجه کوتاه نمی آید و انسجام هیات مدیره و مدیرعامل مهمترین نقطه قوت برای این مهم است.

صندوق بازنشستگی کشوری مدافع سرمایه بازنشستگان است
وی ادامه داد: ناظرین هیات مدیره صندوق برای سرکشی و نظارت بر عملکرد و فعالیت هلدینگ های تابعه صندوق مشخص شده اند که با حضور مستمر خود در جلسات این هلدینگ ها به پیشبرد امور کمک خواهند کرد.
ایزدی اظهار داشت: هلدینگ ها باید صورت های مالی را به شکل منظم و مستمر به هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری ارسال کنند تا ناظرین هیات مدیره همکاری لازم را با آنان داشته باشند و ما در فعالیت های کنترلی کمتر دچار مشکل شویم.
رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری گفت: وقتی شرکت های زیرمجموعه برای واگذاری به بخش خصوصی آماده می شود، به هیچ وجه از سوی صندوق رها نمی شوند، بلکه شرایط را برای واگذاری و عرضه به بازار فراهم می کنیم.
ایزدی با بیان اینکه هلدینگ ها قوانین حاکم بر صندوق را جدی بگیرند تا آثار مثبت سرمایه های بازنشستگان بیش از پیش افزایش یابد، تاکید کرد: فعالان اقتصادی صندوق بازنشستگی کشوری باید به شیوه نامه های ارسالی توجه ویژه داشته باشند، همچنین انتصابات را با توجه به بانک اطلاعاتی مدیریتی صندوق انجام دهند. 
وی افزود: اکنون زمان برگزاری مجامع هلدینگ هاست، بنابراین هلدینگ ها باید صورت های مالی خود را هرچه سریع تر در اختیار هیات مدیره قرار دهند تا در زمان معین در مجامع حضور یابند.

 

انتظار صندوق حداکثر سودآوری و بهره وری در شرکت‌های تابعه است

 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: بنگاه‌های اقتصادی باید به گونه‌ای برنامه ریزی و عمل کنند تا حداکثر سودآوری و بهره وری در شرکت‌های تابعه را به دست آورند.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده که به همراه رئیس و اعضای هیات مدیره و معاون اقتصادی و سرمایه گذاری در نشست مشترک با مدیرعامل و هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (هلدینگ انرژی) حضور داشت، گفت: صندوق به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی که مورد حمایت حاکمیت است چناچه دارای مهارت در مدیریت پروژه‌های بزرگ باشد، نه تنها به سود پایدار دست پیدا می‌کند که امکان استفاده از این تجارب در سطح بین المللی نیز ممکن خواهد شد.
وی تصریح کرد: در شرایط جدید مدیریتی کشور و جهت گیری راهبردی مبنی بر پیگیری اقتصاد مقاومتی و متناسب با جهت گیری کلان وزارت رفاه و سیاست‌های راهبردی صندوق ها، تبدیل شدن شرکت‌های زیرمجموعه صندوق بازنشستگی کشوری به یک بنگاه اقتصادی جهانی در دستور کار قرار دارد که این تحول نیازمند بسترسازی نهادی در سطح صندوق و هلدینگ‌های تخصصی و شرکت‌های تابعه آن است.
تقی زاده اظهار داشت: فرآیند تصمیم گیری در صندوق بازنشستگی کشوری و معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری آن باید تسریع و تسهیل شود و این موضوعی است که هم برای صندوق و هم برای هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه اهمیت زیادی دارد. 
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین استقرار نظام مالی منضبط و شفاف را در شرکت‌های این صندوق ضروری دانست و گفت: این موضوع را با جدیت و حساسیت پیگیری می‌کنیم. همچنین باید چارچوب کاری و اختیارات هلدینگ‌ها به درستی تعریف شود. 
تقی زاده در ادامه اظهار داشت: هلدینگ‌ها باید پیش از هرگونه اقدام و اجرای پروژه نسبت به اخذ مجوز‌های قانونی به ویژه تایید هیات مدیره صندوق و در صورت نیاز تایید هیات امنای صندوق ها، اقدام کنند. بنگاه‌های اقتصادی باید به گونه‌ای برنامه ریزی و عمل کنند تا حداکثر سودآوری و بهره وری در شرکت‌های تابعه را به دست آورند.
وی تاکید کرد: تعیین تکلیف دارایی‌های غیرمولد و راکد شرکت ها، برگزاری مجامع عمومی در مهلت قانونی و ارائه اطلاعات کامل و مشخص یک ماه پیش از برگزاری مجامع به هیات مدیره صندوق، انتخاب مدیران و اعضای هیات مدیره براساس شایستگی‌های فنی و تجربه کافی و هماهنگی آن با معاون اقتصادی و سرمایه گذاری صندوق، پیشنهاد سبد دارایی‌های بهینه برای سه سال آینده، ارائه پیشنهاد اجرایی برای خروج از بنگاه داری با در نظر گرفتن زمان و شرایط مشخص و دقیق، ارائه برنامه جامع در خصوص حضورو فعالیت‌های بین المللی، مهارت تامین مالی برای سه سال آینده، توجه جدی به هم افزایی بین هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه به عنوان یک سیاست راهبردی، ارائه پیشنهاد برای تغییر آیین نامه معاملاتی و به روزرسانی آن و در نهایت تعیین تکلیف مطالبات هلدینگ از جمله انتظارات صندوق است که باید با سرعت و حساسیت نسبت به حل و فصل آن اقدام شود. 
در این نشست، نعمت الله ایزدی رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری در سخنانی اظهار داشت: طی کردن فرآیند‌های قانونی برای اجرای پروژه‌ها یا نظارت و کنترل آن اگرچه در سیستم صندوق‌ها کار دشواری است، اما اگر مصمم به اجرای قانون باشیم، قابل انجام است. 
ایزدی با اشاره به ارتباط مناسب و همدلی بین اعضای هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری با هیات امنای صندوق‌های بازنشستگی و دبیرخانه آن، گفت: این ظرفیتی است که در صورت لزوم می‌توان برای تایید و تصویب بسیاری از طرح‌ها و برنامه‌ها مهم و بزرگ از آن استفاده کرد.
وی تصریح کرد: براساس تاکید هیات امنا و تصمیم هیات مدیره صندوق، نظارت بر هلدینگ‌ها و شرکت‌های تابعه بین هریک از این اعضا تقسیم شده است که این امر به ایجاد ارتباط مناسب بین هیات مدیره صندوق و بنگاه‌های اقتصادی تحت مدیریت و کنترل و نظارت در این حوزه کمک خواهد کرد. 
محمدمهدی انتشاری نایب رئیس هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز با اشاره به اینکه همواره انتظار هیات مدیره صندوق برگزاری نشست‌های مشترک با هلدینگ‌ها و اطلاع از وضعیت آن‌ها بوده است، گفت: خوشبختانه در دوره مدیریت جدید صندوق این اتفاق افتاده و جای امیدواری دارد که هیات مدیره صندوق بتواند جایگاه و نقش واقعی خود را ایفا کند. 
وی یادآور شد: شرح وظایف، استراتژی‌ها و چارچوب کاری هلدینگ‌ها برای صندوق بسیار حائز اهمیت است و در صورتی که به درستی تبیین شود، بسیاری از مشکلات موجود را حلو فصل خواهد کرد و از آسیب‌های احتمالی پیشگیری می‌کند. 
انتشاری تاکید کرد: کنترل پروژه باید در خود هلدینگ‌ها انجام شود. یکی از دغدغه‌ها و مشکلات اصلی شرکت‌ها بلاتکلیفی مدیران برای انجام امور است که باید برای برون رفت از آن برنامه ریزی شود. 
علیرضا سیاسی راد دیگر عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی کشوری نیز اظهار داشت: با توجه به سرشت و ماهیتی که این صندوق دارد، سرمایه گذاری‌ها باید در حوزه‌هایی صورت گیرد که کمترین ریسک را به دنبال داشته باشد.
وی افزود: یکپارچه سازی پرتفوی از جمله وظایف هلدینگ‌ها است که باید در این خصوص براساس طرح و برنامه مشخص عمل شود. ضمن اینکه ابزار‌هایی برای نظارت و مدیریت ریسک در سطح هلدینگ‌ها باید شکل بگیرد.

 

صندوق بازنشستگی کشوری مدافع سرمایه بازنشستگان است
سیاسی راد با تاکید بر اینکه افزایش بازده و سلامت اداری از جمله انتظارات صندوق بازنشستگی کشوری از هلدینگ‌های تابعه است، گفت: ما به عنوان سهام دار انتظار داریم سرمایه‌های در اختیار بیشترین بازده و سودآوری را به همراه داشته باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تست سامانه هشدار اضطراری جمعه ۲۳ آبان اجرا می‌شود
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اقتدار پهپاد ایرانی
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)