• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در مراسم معارفه جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین؛

دشمنان مقاومت به موفقیتی دست نیافتند

فرمانده سپاه: دشمنان مقاومت همه امکانات اطلاعاتی خود را در منطقه جمع کرده بودند، اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند.

دشمنان جبهه مقاومت به هیچ موفقیتی دست نیافتندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سرلشکر پاسدار «محمدعلی جعفری» فرمانده کل سپاه پاسداران در آیین تکریم و معارفه جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رجب اظهار داشت: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم و در این زمان دشمنان برای ایجاد یاس و ناامیدی در جبهه مقاومت جمع شده‌اند؛ اما پیروزی‌های متعددی را در این جبهه شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه در مقطع حساسی قرار داریم، ادامه داد: سال گذشته، شاهد شکست کامل داعش و شکست توطئه دشمنان برای مقابله با مقاومت اسلامی بودیم. دشمنان از درون جهان اسلام، تکفیری‌ها را شکل داده و تجهیز کردند تا به انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت لطمه بزنند؛ اما این توطئه با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی شکست خورد.
آنها همه امکانات و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی خود را در فضای حقیقی و مجازی در منطقه علیه مقاومت اسلامی جمع کرده بودند؛ اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند که این نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد.
سردار جعفری ریشه پیروزی‌های متعدد جبهه مقاومت در منطقه را در هشت سال دفاع مقدس دانست و افزود: این در حالی است که آنها همه امکانات و تجهیزات نظامی و اطلاعاتی خود را در فضای حقیقی و مجازی در منطقه علیه مقاومت اسلامی جمع کرده بودند؛ اما به هیچ موفقیتی دست نیافتند که این نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد.
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: در چهل سالگی انقلاب اسلامی، دشمنان همه توان خود را برای آسیب رساندن به انقلاب اسلامی به کار گرفته‌اند؛ اما شاهد موفقیت‌های انقلاب اسلامی هستیم. البته در داخل کشور مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باید آن‌ها را حل کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بسیج همواره در راستای آبادانی ایران اسلامی تلاش کرده است و نقش‌های بسیار مهمی را در عرصه‌های محتلف بر عهده دارد.
پیشرفت و بالندگی انقلاب اسلامی متکی به مردم و بسیج است و همانطور که امام راحل فرمودند " اگر سپاه نبود انقلاب هم نبود " باید بگوییم اگر بسیج نبود سپاه هم نبود.
سرلشکر جعفری گفت: تغییر و تحول در سپاه برای پویا بودن آن بسیار ضروری است و این جلسه برای تکریم و تشکر از زحمات 9 ساله سردار فضلی در سمت جانشینی رییس سازمان بسیج مستضعفین برگزار شده است.
وی با بیان اینکه آشنایی من با سردار فضلی به سال 60 برمی‌گردد، اظهار داشت: به دلیل احساس نیازی که در یک مرکز آموزشی سپاه داشتیم، سردار فضلی به آن مرکز آموزشی خواهد رفت. تجربیات ایشان بسیار است و باید در مجموعه‌های مختلف از این تجربیات استفاده کرد. سردار سپهر هم که جایگزین سردار فضلی شد، توانایی بالایی دارد و امید داریم این تغییر موجب تحولات مثبت شود؛ زیرا در بسیج کارهای انجام نشده بسیار و توقعات انقلاب اسلامی و رهبری از بسیج بالا و البته نگاه‌ها به بسیج امیدوارانه و عمیق است.
وی افزود: از افتخارات سپاه این است که خادمی بسیج را می‌کند تا این بخش از جامعه بتواند، نقش خود را در رابطه با انقلاب اسلامی ایفا کند.
باید تلاش کنیم تا انتظارات مقام معظم رهبری از بسیج محقق شود؛ علاوه بر این باید با برنامه‌ریزی‌ از وقوع تهدیدات جلوگیری شود و این مهم با حفظ آمادگی‌ها میسر می‌شود.
سردار جعفری تصریح کرد: پیشرفت و بالندگی انقلاب اسلامی متکی به مردم و بسیج است و همانطور که امام راحل فرمودند " اگر سپاه نبود انقلاب هم نبود " باید بگوییم اگر بسیج نبود سپاه هم نبود. بسیج در دفاع مقدس و بعد از آن در تامین امنیت همواره نقش موثری را بر عهده داشت و باید زمینه را برای نقش آفرینی مردم و بسیج در بحران‌های اجتماعی فراهم کرد؛ زیرا بسیجیان آماده نقش آفرینی در عرصه‌های مختلف هستند.
فرمانده کل سپاه اعتلای بسیج را در ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف از جمله اجتماعی به مردم دانست و گفت: بسیج در عرصه دفاع از کشور و تامین امنیت سربلند بوده است. امروز نیازمند نقش آفرینی بسیج در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی هستیم و نیاز است که مسئولان کشور شرایط را برای حضور مردم در این حوزه‌ها فراهم کنند.
وی تاکید کرد: باید تلاش کنیم تا انتظارات مقام معظم رهبری از بسیج محقق شود؛ علاوه بر این باید با برنامه‌ریزی‌ از وقوع تهدیدات جلوگیری شود و این مهم با حفظ آمادگی‌ها میسر می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)