به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در اجرای طرح تحول نظام سلامت با بستری 932هزار و 55بیمار در بیمارستان های استان، 959میلیارد ریال کمک های دولتی در این ارتباط هزینه شد.

دکتر محمدرضا میرجلیلی افزود: در این مدت صورت حساب پرداختی بیماران در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه از 37درصد به 5.4درصد کاهش یافت.
وی با اشاره به ارائه خدمات درمانی به مردم اظهار کرد: در اجرای این طرح بیش از پنج میلیون بیمار با همکاری 400پزشک متخصص و فوق تخصص در کلینیک های دانشگاه معاینه شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اینکه طرح تحول نظام سلامت یکی از خدمات ارزنده دولت تدبیر و امید در بخش درمان و بهداشت است، افزود: در اجرای این طرح ضریب اشغال تخت های بیمارستانی دانشگاه با 10درصد افزایش به 78درصد رسید.
وی اشاره کرد: در اجرای طرح یادشده 28هزار و 947مورد زایمان طبیعی در بیمارستان ها بدون دریافت وجهی انجام شد.
میرجلیلی با بیان اینکه با اجرای این طرح تمایل بانوان به عمل سزارین در استان کاهش چشمگیری داشت، یادآور شد: طرح بهینه سازی بلوک زایمانی (تغییر ساختار زایشگاه ها از سیستم سنتی به ترکیبی) ال. دی. آر (LDR) در دستور کار قرار گرفت.
وی تاکید کرد:در اجرای این طرح برای هر مادر اتاق اختصاصی برای زایمان پیش بینی شد و در این زمینه 27مورد اتاق در بیمارستانها در نظر گرفته شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد همچنین به ارتقای هتلینگ مراکز درمانی استان اشاره کرد و یادآور شد: مشکل عمده تا قبل از آغاز طرح تحول نظام سلامت،فرسودگی فضای بیمارستانها بودکه در قالب این طرح 139هزار و 379مترمربع فضای درمانی استان بازسازی و بهسازی شد.
میرجلیلی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح شاهد افزایش 10درصد تخت های بیمارستانی در استان هستیم، بیان کرد:هم اکنون سه هزار و 362تخت در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه فعال است..
برنامه تحول نظام سلامت از نیمه اردیبهشت ماه 1393در کشور آغاز شد.