• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۳۵۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در حاشیه جلسه ستاد اقتصادی دولت با حضور معاون اول رییس جمهور؛ ​

عرضه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارز در سامانه نیما

رئیس کل بانک مرکزی گفت: صادرکنندگان از ۲۲ فروردین امسال تا ۱۸ اردیبهشت، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار ارز حاصل از صادرات را به سامانه نیما و نظام بانکی واگذار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، ولی اله سیف در حاشیه جلسه ستاد اقتصادی دولت با حضور معاون اول رییس جمهور در گفتگو با خبرنگاران گفت: ظرف یک سال و نیم گذشته، دولت ترامپ هیچ گونه اقدامی در راستای پایبندی اش به توافق برجام انجام نداد و عمدتا با مانع تراشی و فضا سازی سعی داشت تا اقتصاد کشورمان را دچار التهاب کند.

وی با اشاره به برنامه ریزی های قبلی برای شرایط احتمالی آینده افزود: با تصمیماتی که در 22 فروردین اتخاذ شد شرایط ارزی را تحت کنترل داریم و با توجه به مصون سازی اقتصاد کشور از التهابات ارزی، امروز شرایط خوبی داریم.

رییس کل بانک مرکزی از بررسی نیازهای منطقی و قابل قبول در کمیته ای در بانک مرکزی و ستاد اقتصادی دولت خبر داد تا پس از تایید، بلافاصله در فهرست اقلام مجاز قرار گرفته و در سامانه نیما تحت پوشش کافی ارز قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه با برنامه ریزی های صورت گرفته در مسایل اقتصادی روند رو به رشد اقتصاد کشور ادامه پیدا خواهد کرد گفت: در خصوص مسایل ارزی و ایجاد تعادل بین منابع و مصارف، و تامین ارز مورد نیاز برای واردات و تسهیل صادرات تصمیم گیری و احتمالات مختلف بررسی شده است و همچنین مقرر شد هر دستگاه راهکارهای پیشنهادی اش را برای تصمیم گیری در جلسه آینده ستاد اقتصادی دولت مطرح کند.

سیف با اشاره به تلاش های دولت ترامپ برای ایجاد مشکلات برای کشور با کمترین هزینه تصریح کرد: دولت امریکا با تصمیم دیشب منزوی شد چراکه دیگر طرف های برجام و سایر کشورها مواضع بر حق ایران را تایید کردند و تنها رژیم صهیونیستی بود که از تصمیم ترامپ حمایت کرد.

وی همچنین با اشاره به جلسه دیروز خود با حضور ذینفعان بازار ارزی شامل وارد کنندگان و تولید کنندگان خاطر نشان کرد: از زمان استقرار سامانه نیما آرامشی نسبی ایجاد شده و از ذینفعان درخواست کردیم تا هرگونه نظر و پیشنهاد را برای روند تکاملی سیستم با بانک مرکزی در میان بگذارند.
رییس کل بانک مرکزی از بررسی نیازهای منطقی و قابل قبول در کمیته ای در بانک مرکزی و ستاد اقتصادی دولت برای تهیه فهرست اقلام مجاز کالایی خبر داد تا پس از تایید در سامانه نیما، تحت پوشش تامین ارز کافی قرار بگیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 

­
ولی اله سیف در حاشیه جلسه ستاد اقتصادی دولت در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: در این مدت همچنین معادل شش میلیارد و 500 میلیون دلار ارزهای مختلف برای واردات اختصاص داده شد که در این باره معادل 4 میلیارد دلار تامین ارز شده است.
وی با بیان اینکه در ثبت سفارش و تخصیص ارز برای آن هیچگونه محدودیتی وجود ندارد اضافه کرد: این میزان عرضه ارز در سامانه نیما و شبکه بانکی و همچنین تخصیص ارز برای واردات نشان می دهد مسیر ارزی کشور در شرایط کاملا عادی است .
سیف گفت: از زمان ابلاغ سیاست های جدید ارزی دولت، کلاس ها و کارگاه های آموزشی مختلف برای ذینفعان برگزار شده است و به تدریج صرافان نیز شروع به کار در سامانه نیما کردند و به نظر می رسد هیچگونه مشکلی هم در این باره نباشد.
رئیس کل بانک مرکزی افزود: روز گذشته در جلسه با صادرکنندگان و فعالان اقتصادی اعلام کردم هر کسی ارز را به سامانه نیما اظهار کند اگر تا 24 ساعت خریداری برای آن نبود بانک مرکزی همه آن را یکجا می خرد و فعالان اقتصادی و صادرکنندگان می توانند ریال معادل آن را دریافت کنند و از این بابت مشکلی وجود ندارد.
سیف گفت: در بازار مصارف واقعی ارز رضایت نسبی حاصل شده و وضع با هفته های قبل خیلی فرق کرده که حتما در روزهای آینده بسیار بهتر می شود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)