• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۳۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۷
بوشهر » اقتصادی
در بوشهر مطرح شد؛

اقتصاد درون زا؛ راهبرد مدیریت کشور

رئیس سازمان برنامه و بودجه: اقتصاد درون زا راهبرد مدیریت اقتصاد کشور است؛ خروج آمریکا از برجام مشکل خاصی برای ما ایجاد نخواهد کرد.

اقتصاد درون زا؛ راهبرد مدیریت کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، محمدباقر نوبخت عصر امروز در بدو ورود به بوشهر در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: دیشب در ساختار جدید جهان شرایط جدیدی پدید آمد و شاید برای نخستین بار امریکا با یک رژیم جعلی و یکی دو رژیم ارتجاعی یک طرف قرار گرفتند و تمام دنیا در سمتی قرار گرفت که موضع ایران است.

سخنگوی هیات دولت افزود: اکنون شرایط بسیار شفاف شده و تکلیف امریکا در برجام که از همان ابتدا جز شر، مانع تراشی و مزاحمت ثمره دیگری نداشت، با خروج از برجام آشکارتر شد.

وی تصریح کرد: ترامپ نشان داد که رژیمی مانند امریکا که داعیه نوعی مدیریت جهانی را دارد بسیار بی ثبات است و قدرت تصمیم گیری در آنجا مقطعی است و هیچ کشوری نمی تواند به اعتبار این که با امریکا به توافقی می رسد برنامه خود را برآن اساس تنظیم کند.

نوبخت تاکید کرد: اما از سوی دیگر برای کشور ما که از ظرفیت بزرگ ملی و اتحاد برخوردار است، موقعیتی فراهم شد که بتوانیم برنامه توسعه خود را ادامه دهیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: از پیش هم بنا به تاکید رئیس جمهور در سازمان برنامه بودجه کشور و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان‌ها، برنامه متناسب با شرایط خروج امریکا آماده شده بود و ما بودجه خود را برای شرایط گوناگون تنظیم کرده ایم.

وی گفت: ان شاءالله مشکلی نخواهیم داشت و با انسجام داخلی و در کنار هم، به توسعه و عمران کشور می پردازیم.

نوبخت خاطر نشان کرد: اکنون از نظر ارزی در شرایطی هستیم که منابع ما بیش از مصارف ماست و نوسانی هم که پیش آمد در حال کنترل است، طبق گزارش امروز، تعدادی از کالاها و خدماتی که پیش از این در مجموعه ثبت سفارش های ارزی قرار نگرفته بود، اکنون در چارچوب رسمی قرار گرفته و اگر خدماتی وجود داشته باشد که مردم نیاز دارند و در سامانه نیما برای تامین ارز دیده نشده در این سامانه تعریف خواهد شد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه بیان کرد: فرق اعلام کنونی تحریم‌های امریکا با قبل، در این است که در آن زمان اروپا تحریم مضاعفی را اعلام کرده بود و علاوه بر آن تحریم های شورای امنیت هم وجود داشت، اما اکنون امریکا تنهاست. اروپا در جلسات مختلف اعلام کرده آماده است منافعی که امریکا باید در برجام به ایران می رساند و در آن ناتوان بوده است، آن تعهدات را محقق خواهد کرد.

جانشین رئیس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی کشور گفت: ما بر پایه سیاست اتکا به درون خودمان و اقتصاد درون زا که از ویژگی‌های  اقتصاد مقاومتی است، می توانیم کشور را مثل گذشته اداره کنیم.

نوبخت تاکید کرد: سوال اساسی که مطرح می شود این است که چه وقت امریکا در 40 سال گذشته ما را تحریم نکرده که اکنون بخواهد با اعلام تحریم به اقتصاد کشور شوک وارد کند؟

وی همچنین درباره هدفش از سفر به بوشهر گفت: به دعوت مجمع نمایندگان استان و استانداری برای تشکیل ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی به این استان سفر کرده‌ام.

نوبخت که عصر امروز به بوشهر آمده از ساختمان مرکزی و دانشکده مهندسی دانشگاه خلیج فارس که در دست ساخت است، مرکز تحقیقات پزشکی هسته‌ای و تصویربرداری مولکولی بوشهر که مراجعه کنندگانی از خارج از کشور هم دارد و اورژانس هسته‌ای که در حال اجراست بازدید کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)