• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۴۳۰۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال
سرپرست باشگاه پرسپولیس؛

برانکو به کارش ادامه خواهد داد

سرپرست باشگاه پرسپولیس بااشاره به توافق با برانکو گفت: مطمئن هستم اکنون طارمی افسوس می‌خورد که چرا از پرسپولیس رفت.

گرشاسبی: طارمی پشیمان استحمیدرضا گرشاسبی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: باشگاه پرسپولیس یک برند بزرگ است و معروفیت و برند بودنش و داشتن هواداران پرشورش همیشه تیتر اول همه رسانه هاست؛ حتی برای این که اپراتورها از راه پیامک، درآمد کسب کنند، از گزینه های پرسپولیسی بیشتر استفاده می کنند؛ اما این درآمدها و این کمک های هواداری، خیلی شفاف و مشخص نیست و کامل در اختیار باشگاه قرار نمی‌گیرد و باشگاه همیشه با مشکلات مالی مواجه است.
وی ادامه داد: در مواردی که باید حق و حقوق قانونی پرسپولیس را رعایت کنند و سهم باشگاه را پرداخت کنند متاسفانه این کار را نمی‌کنند و ما از راه قانونی به دنبال این موضوع هستیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره این که آیا سازمان لیگ، پول باشگاه را داده است یا خیر؟ گفت: خیر! سازمان لیگ یک ریال هم از سهم باشگاه پرسپولیس را پرداخت نکرده است.
گرشاسبی در مورد وضعیت قرارداد برانکو ایوانکوویچ با باشگاه گفت: با برانکو تفاهم و توافق کردیم و نشست خوبی هم روز چهارشنبه 19 اردیبهشت داشتیم. برانکو پیشنهادهای باشگاه را دریافت کرده است و گمان می‌کنم تا یکی دو روز آینده تکلیف قرارداد ایشان را روشن کنیم.
وی درباره شایعات جایگزین برانکو و این که بازیکنان هم به همین علت قرارداد خود را تمدید نمی‌کنند، افزود: این شایعات جدید است اما تمدید بازیکنان از قبل بوده است و اصلا صحت ندارد و این اسامی هم که نام برده می‌شود نمی دانم از کجا می‌آید. بعضی ها با پخش این شایعات به دنبال کاسبی هستند و مطمئن هستم برانکو به کارش ادامه خواهد داد.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان این که مهدی طارمی بدهی خود را کامل با باشگاه تسویه کرده است، گفت: این که «الغرافه»، طارمی را نمی‌خواهد اطلاعی ندارم اما مطمئن هستم اکنون طارمی افسوس می‌خورد که چرا از پرسپولیس رفت.
گرشاسبی درپاسخ به این سوال که آیا درب باشگاه به روی طارمی باز است، گفت: در حال حاضر ما از جذب بازیکن محروم هستیم و در این محرومیت هم خود طارمی نقش داشت، اما اگر پنجره نقل و انتقالات باشگاه باز شود نظر کادر فنی و سرمربی است که هر بازیکنی را که فکر می کند می‌تواند به پرسپولیس کمک کند ما مذاکره می‌کنیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس درباره بازگشت سروش رفیعی هم گفت: فعلا ما بازیکن نمی توانیم بگیریم.
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت باشگاه در فیفا گفت: تلاش خود را کردیم و حتی پیگیر شدیم و رضایت تیمی که شاکی ما بود گرفتیم. آن ها به فیفا نامه زدند که برایمان مسجل شده پرسپولیس در این موضوع نقشی نداشته و مقصر نیست و بازیکن را اغفال نکرده است.
وی ادامه داد: فیفا هم پرونده ای که ما اعتراض زدیم به دادگاه کاس CAS ارجاع داد و ما حضور پیدا کردیم و با هماهنگی قبلی باشگاه ریزه اسپور نماینده حقوقی خود را به جلسه نفرستاد تا همه چیز به نفع ما باشد، مگر این که دیگر خیلی بی انصافی و کم لطفی کنند که این پنجره نقل و انتقالات باشگاه باز نشود.
گرشاسبی گفت: اگر مشکل حل شد که خوشحال می‌شویم و اگر هم نشد با همین نیروها به افتخارآفرینی هایمان ادامه می‌دهیم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس با اشاره به بازی برگشت تیم پرسپولیس با الجزیره امارات در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا افزود: هواداران پرسپولیس، پرشور، فهیم و بین المللی هستند و در بازی برگشت با الجزیره، ورزشگاه آزادی را یکدست سرخ خواهند کرد و هیچ بهانه ای هم به دست کسی نخواهند داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
سلام / به نظر من و تمامی دوستان قرمزم پرسپولیس بعد از رفتن سرتن چوک به بن بست تاکتیکی خورده و دستش برای تمام تیمها روشده هم بازیکنا ثابتن و هم تعویضها مشخصه چه کسانی هستند .
اگر دقت کنید زمانی که چوک در تیم بود پرسپولیس خیلی با صلابت تر و محکمتر بازی می کرد
دستیار خوب در یک تیم نقشش کمتر از خود مربی نیست اگر بتوانید چوک را برگردانید دوباره اون شکوه و صلابت به تیم باز می گردد وگرنه این تیم با این بازیکنا و برانکو مطمِن باشید سال آینده حرفی برای گفتن ندارد
بعنوان یک پرسپولیسی از روی دلسوزی و برای موفقیت تیمم خواهش میکنم چوک را برگردانید اگر دقت کنید بیشتر امتیازات پرسپولیس در لیگ در زمان حضور چوک جمع آوری شده و یک مربی خوب به یک دستیار خوب هم احتیاج دارد خواهش میکنم چوک را برگردانید
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع بانوان پرچمدار فاطمی در مهریز
مصاف رعد و استقلال بجنورد در لیگ دسته یک والیبال کشور
مراسم بزرگداشت سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در اصفهان
تیم «ب» والیبال ساحلی ایران حذف شد
اجرای ۱۳۰ برنامه در هفته بسیج فریمان
برگزاری همایش سوارکاری شهر خوروزق در شهرستان برخوار
ورود ۳۰ هزار پرونده به شورا‌های حل اختلاف خراسان شمالی
عزاداری مردم روستای تمای تکاب در ماتم دخت نبی مکرم اسلام (ص)
ناکامی ۳ فرنکی کار کشورمان در رسیدن به دیدار پایانی
تشخیص سرطان سینه از ۲۰ سالگی!
شبی با شهیدگمنام در چهاربرج
اختصاص خودروی آتش نشانی به میانه و ترکمانچای
برگزاری مراسم بزرگداشت فریدون داوری شاعر هم استانی
مراسم سوگواری بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) در ارومیه
پیش بینی تولید ۴۲۰ هزارتن چغندرقند از مزارع شهرستان کرمانشاه
شهدای امنیت، سرمایه‌های بی‌بدیل نظام هستند
نخستین گروه غاز‌های خاکستری وارد تالاب سولدوز شد
اجرای بیش از ۲۰۰ برنامه در هفته بسیج در ممسنی
تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام در نقاط مختلف فارس
صعود آلمان، اسپانیا و ایتالیا به نیمه نهایی و درخشش زورف
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
سفر رئیس جمهور به قزوین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)