• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۲۵۶۰۸
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
اردبیل » اجتماعی

5 میلیون و 300 هزار مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی کشور

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور در اردبیل گفت: ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مستمری بگیر اصلی و تبعی تحت پوشش داریم که زندگی و معیشت آنها را تامین می کنیم.

5 میلیون و 300 هزار مستمری بگیر تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما اردبیل؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور که به منظور بازدید از مراکز بیمه ای و درمانی این سازمان در استان اردبیل و افتتاح و کلنگ زنی چند طرح و همچنین دیدار با مسئولان به این استان سفر کرده است، با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل دیدار و گفتگو کرد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در این دیدار گفت: توزیع امکانات کشور باید متوازن و نگاه به تمام نقاط مساوی باشد و انتظار داریم استان اردبیل نیز از امکانات بهره مندی بیشتری داشته باشد.
آیت الله سید حسن عاملی با بیان اینکه امکانات تامین اجتماعی در سایر استانها بیشتر از استان اردبیل است، با بیان اینکه انتظار داریم در این سفر کاستی های گذشته جبران شود، افزود: بیمارستان تامین اجتماعی در اردبیل نیازمند توسعه است.
وی گفت: آرزوی ما این است که برای همه مردم کارت درمانی هوشمند صادر شود و همه مردم از این امکانات استفاده کنند و جلوی سوء استفاده ها از دفترچه های بیمه گرفته شود.
دکتر سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشو نیز در این دیدار اظهار داشت: تامین اجتماعی مسئول توسعه و ارتقا امنیت اجتماعی است و به این دلیل در امنیت ملی هم تاثیر بسزایی دارد.
وی افزود: بودجه سال ۹۷ سازمان تامین اجتماعی ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و معادل ۲۴ درصد بودجه کشور است و ماهیانه در این سازمان حدود ۶۰۰۰ میلیارد تومان برای خدمت رسانی هزینه می شود.
وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی این خدمات را بدون اتکا به بودجه کشور ارائه می دهد، گفت: ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر مستمری بگیر اصلی و تبعی تحت پوشش داریم که زندگی و معیشت آنها را تامین می کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه مجموعه بیمه شدگان این سازمان نیز ۳۷ میلیون نفر هستند، اظهار داشت: ما در دریافت حق بیمه سعی می کنیم که به کارفرمایان نیز فشار وارد نشود.
وی گفت: برای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری دو بسته برای طرف عرضه و تقاضای کالای ایرانی طراحی کردیم. تقسیط اصل و بخشودگی جرائم بیمه ای کارفرمایان خوش حساب، معافیت از پرداخت حق بیمه برای بیمه شدگان جدید زیر ۳۴ سال از جمله این اقدامات است.
دکتر نوربخش افزود: اقدامات دیگری نیز در طرف تقاضا در حوزه فرهنگی برای ترغیب مردم برای مصرف کالای داخلی در دستور کار داریم و ۶۰۰ میلیارد تومان برای تسهیلات بدون بهره در خرید کالای ایرانی اختصاص دادیم.
وی با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی نقش اساسی در رونق فضای کسب و کار دارد، گفت: در بنگاههای حوزه اقتصادی این سازمان نیز در حوزه رفع وابستگی کشور از واردات بنزین در پالایشگاه ستاره خلیج فارس و پالایشگاه لاوان و در واحدهای دارویی و سایر حوزه ها برای کاهش وابستگی ارزی اقدامات موثری انجام می شود.
دکتر نوربخش ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی در خط مقدم نبرد اقتصادی است و سعی کردیم که در این سازمان برای خدمت رسانی مناسب تلاش کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور با اشاره به اینکه در دولت دکتر روحانی ۱۰۵ درصد افزایش مستمری داشته ایم و در راستای رفع دغدغه های اقشار ضعیف حرکت می کنیم، گفت: اقدام نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز در تصویب پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی اقدام بسیار موثری است و امیدواریم با اجرای این قانون گام های موثری در ارتقاء خدمات برداریم.
وی با اشاره به افتتاح بیمارستان تامین اجتماعی ارس پارس آباد در بیست سال پیش توسط وی افزود: در نمین مرکز درمانی ایجاد می شود و در بیمارستان ارس پارس آباد نیز طرح توسعه خواهیم داشت و کلنگ زنی مرکز رفاهی سرعین و ارتقا هتلینگ و افزایش ظرفیت بیمارستان سبلان از اقدامات این سازمان در استان اردبیل خواهد بود.
دکتر نوربخش عنوان کرد: از سال گذشته دفترچه در مراکز درمانی تامین اجتماعی حذف شده و ۶۵ میلیون نسخه الکترونیک در سال قبل تولید شده است و توسعه این برنامه در کل کشور با همکاری سایر دستگاهها کاملا امکان پذیر است.
وی پس از این دیدار به چند مرکز درمانی وبیمه ای در شهرستانهای استان سفر و در جریان عملکرد آنان قرار گرفت.

توسعه بیمارستان سبلان اردبیل، کلنگ زنی پروژه درمانگاه نمین، کلنگ زنی پروژه خدماتی رفاهی سرعین سفر به شهرستانهای استان وبازدید از مراکز درمانی و بیمه ای این سازمان و شرکت در شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برنامه های سفر دکتر سید تقی نوربخش به استان اردبیل است.
دکتر نوربخش همچنین با استاندار و نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی دیدار می کند. در این سفر معاونان فرهنگی و اجتماعی، درمان، حقوقی و مجلس و مدیرکل دفتر مدیرعامل این سازمان، دکتر نوربخش را همراهی می کنند./

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)