برگزاری پنجمین جشنواره بانوان خیر مدرسه ساز در خرم آباد
در استان لرستان 906 خیر مدرسه ساز وجود دارد که 140 نفر از آنها بانوان هستند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای لرستان پنجمین جشنواره بانوان خیر مدرسه ساز با رویکرد رویش خیرین جوان امروز در خرم آباد برگزار شد .
رضوی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز استان هدف از برگزاری این جشنواره را تجلیل از خیرین مدرسه ساز عنوان کرد وافزود: در استان لرستان 906 خیر مدرسه ساز وجود دارد که 140 نفر از آنها بانوان هستند .
رضوی افزود: این خیران تا کنون 302 پروژه در قالب 1205 کلاس درس با زیر بنای 126 متر مربع ساخته اند که این تعداد 40 پروژه شامل 159 کلاس درس با زیر بنای 11120 متر مربع توسط بانوان خیر ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان لرستان گردیده است
همچنین زینی وند مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به نقش بی بدیل زنان در عرصه های مختلف فرهنگی- اجتماعی جامعه افزود: در استان لرستان 400 بانوی خیر مدرسه یار وجود دارد که تا کنون توانستند 50 مدرسه را با کمک آموزش و پرورش استان بسازند.
در پایان این مراسم از 6 بانوی خیر مدرسه ساز استان تجلیل شد .
