• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۰۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۲
سیاسی » دولت
در نشست خبری پیش از سفر به ترکیه؛

فلسطین؛ نخستین مسئله دنیای اسلام

رئیس جمهوری: صهیونیست‌ها و آمریکائی‌ها می‌خواهند توجه جهان اسلام را از فلسطین به مسائل دیگر منحرف کنند.

فلسطین اولین مسئله دنیای اسلام استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای حسن روحانی در نشست خبری که پیش از سفر به ترکیه به منظور شرکت در نشست فوق العاده سازمان همکاریهای اسلامی برگزار شد در خصوص اهداف این سفر افزود: این سفر به دعوت آقای اردوغان رئیس جمهور ترکیه و رئیس اجلاس سران کشورهای عضو همکاری اسلامی انجام می شود.
وی گفت: اجلاس فوق العاده سران کشورهای عضو همکاری اسلامی به دلیل دو حادثه فاجعه باری که در این روزها اتفاق افتاده تشکیل می شود اولین دلیل انتقال غیر قانونی و فاجعه آمیز سفارت آمریکا به بیت المقدس است و دلیل دوم نیز کشتار بی رحمانه مردم مظلوم فلسطین ازجانب رژیم صهیونیستی است.
آقای روحانی با بیان اینکه انتقال سفارت آمریکا کاری بر خلاف مقررات، قواعد بین المللی و مصوبات شورای امنیت است اظهار داشت: بی تردید این کار خشم همه مسلمانهای جهان را برانگیخته وامروز آمریکا از هر زمان دیگری در دنیای اسلام و افکار عمومی جهان اسلام منفور تر است.
رئیس جمهور ادامه داد: از طرف دیگر کشتار بی رحمانه و وسیع مسلمانان فلسطین که برای دفاع از سرزمین و بازگشت به خانه های خود در یک تلاش عادی و راهپیمایی غیر مسلحانه شرکت کردند، صهیونیست ها راهپیمایی مسالمت آمیز مردم را به خاک و خون کشیدند ، دهها شهید و هزاران مجروح در این فاجعه رخ داده است.
آقای روحانی گفت: البته این اولین جنایت صهیونیست ها نیست و در طول 70 سال گذشته بارها جنایات اینچنینی را مرتکب شده اند و این آخرین جنایت از سلسله جنایاتی بوده است که در طول این هفتاد سال رخ داده است.
رئیس جمهور تصریح کرد: من به نمایندگی از ملت بزرگ ایران می خواهم به ملت بزرگ فلسطین تسلیت عرض کنم و بگویم جمهوری اسلامی ایران همواره مدافع مظلومین بوده و یکی از آرمانهای مهم انقلاب آزادی قدس شریف و فلسطین اشغالی بوده است و ملت ما همواره این آرمان را مدنظر دارند و این راه را ادامه می دهند.
آقای روحانی با بیان اینکه در شرایط امروز بار سنگین مسئولیت بر دوش همه مسلمانان بویژه دولتمردان جهان اسلام قرار گرفته اظهار داشت: این مسئولیت دفاع از ملت فلسطین و قدس شریف است که هم دفاع از ارزش های اسلامی است و هم دفاع از شرایط اندوهبار یک ملت بزرگ و متمدن در منطقه یعنی ملت فلسطین است.
رئیس جمهور ادامه داد: اجلاس سران در استانبول یک فرصت است برای اینکه هم سران دنیای اسلام اظهار نظر کنند و هم نفرت خود را نشان داده و هم اینکه از سازوکارهای لازم که از جمله مجمع عمومی سازمان ملل و سایر نهادهای بین المللی برای مقابله با این اقدام استفاده کنند.
آقای روحانی تاکید کرد: صهیونیست ها و آمریکاییها به دنبال این هستند که توجه جهان اسلام را از فلسطین به مسائل دیگر منحرف کنند، هر روز مشکلاتی را در دنیای اسلام به وجود می آورند و تروریست ها را تشویق و حمایت می کنند.
رئیس جمهور با بیان اینکه مسلمانها باید متوجه باشند که موضوع فلسطین و قدس همواره جزء مهمترین مسائل دنیای اسلام است اظهار داشت: موضوع فلسطین وقدس اولین مسئله دنیای اسلام است ونباید بگذاریم که صهیونیست ها کاری کنند که جنایت آنها عادی و حضور نامشروع آنها به تدریج مشروع جلوه کند.
آقای روحانی افزود: مردم فلسطین صاحبان واقعی این سرزمین هستند و قدس حرم شریف و اولین قبله گاه مسلمانان و مورد احترام همه امت اسلام است.
وی تصریح کرد: بی تردید این اقدامات نابخردانه که در این روزها ازجانب رژیم صهیونیستی و آمریکاییها انجام گرفته است تاثیری در این راه نخواهد داشت، مسلمانان را مصمم تر و مردم فلسطین را از هر زمان دیگری آماده تر می کند که سرزمین خود را از دست اشغالگران آزاد کنند.
رئیس جمهور در پایان تاکید کرد: امیدوارم این اجلاس ، اجلاس مفیدی برای مردم مسلمان فلسطین و مسائل منطقه باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تعیین تکلیف طرح‌های گردشگری برای دریافت تسهیلات
اطلاعیه قطع گاز در کوی دولتی اهواز
خلیج فارس، دریای عمان و خزر؛ پربارش‌ترین حوضه‌های کشور در هفته جاری
۴۷ هزار برنامه با محوریت مردم در دهه فجر برگزار می‌شود
دشمنان در صورت تعدی به ایران اسلامی پاسخ کوبنده‌ای دریافت می‌کنند
محکومیت قطعنامه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
انقلاب اسلامی احیای عزت، هویت و استقلال ملت ایران است
رفع شکستگی لوله آبرسانی به شهر فریمان
امروز خانواده دستاویز جنگ شناختی دشمن شده است
طنین زنگ عشایر در روستای گمار قشلاق همدان
نواخته‌شدن زنگ انقلاب در مدارس کردستان
تحلیل وضعیت جوی آذربایجان غربی روز یکشنبه ۱۲ بهمن
طنین زنگ انقلاب در مدارس استان قم
کشف ۴۸۴ کیلوگرم مواد مخدر در کرمان
دستگیری ۴ سارق و مالخر کابل برق در ایذه
گلبانگ انقلاب در مدارس پارس آباد نواخته شد
ویژه برنامه های آغاز دهه فجر در خراسان رضوی
برگزاری هفتمین یادواره طرح ملی لاله‌های روشن در رامشیر 
به صدا در آمئن زنگ انقلاب در مازندران
خور؛ روستایی پویا با تکیه بر تولید، بوم‌گردی و هویت فرهنگی در ساوجبلاغ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
ساترا تحریم شد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
فرمانده کل ارتش: دست ما روی ماشه است
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
یک کشته و ۱۴ مصدوم در حادثه انفجار واحد مسکونی در بندرعباس
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴ کامل پرداخت شد  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)