پخش زنده
امروز: -
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گفت : در استان همدان ۱۰۰ واحد تولید قارچ فعالند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، آقای پرورش در گفتگوی ویژه خبری افزود : در این واحدهای تولیدی سالانه حدود ۲ هزارو ۵۰۰ تن قارچ تولید و روانه بازار می شود.
او با بیان اینکه از این تعداد ۹ واحد صنعتی است خاطرنشان کرد : تولید کنندگان از بذرهای پاستوریزه در تولیدات استفاده می کنند.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه قارچ سرشار از پروتئین و املاح معدنی است ادامه داد : تاریخ مصرف این قارچ ها ۴ روز است و مردم سعی کنند آنرا از مراکزو با نشان های معتبر خریداری کنند.
آقای پرورش همچنین به قارچ های وحشی که در بازار به فروش می رسد هم اشاره کرد و گفت : تشخیص سمی بودن یا نبودن آنها بسیار دشوار است و مردم احتیاط کنند و از این قارچ ها استفاده نکنند.
در ادامه دکتر معصومی رئیس مرکز فوریتهای پزشکی استان هم با اعلام اینکه در کشور تاکنون ۱۸ نفر بر اثر مصرف قارچ های سمی فوت کرده اند گفت : یکی از این افراد خانم ۴۷ ساله از روستای باباخنجر شهرستان رزن است که متاسفانه در بیمارستان همدان فوت کرد.
او هممچنان تاکید کرد : مردم از خوردن و حتی دست زدن به قارچ های وحشی خودداری کنند.