پخش زنده
امروز: -
شربت سکنجبین برای رهایی از گرمازدگی در روزهای گرم ماه رمضان مفید است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ متخصصان طب سنتی معتقدند نوشیدن شربت سکنجبین با یخ خنک، صفرا را میبرد و از التهاب حرارت معده میکاهد و آن چه بلغم در معده و رودهها باشد، خارج میکند.
مخلوط سکنجبین با ریشه و تخم کاسنی و گلاب هم برای کسانی که جگر و معدهای گرم داشته یا دچار گرفتگی معده شدهاند و نیز برای کسانی که مبتلا به نفخ هستند منافع زیادی دارد.
این متخصصان مصرف عناب و زرشک جوشانده در آب با کمی شکر به صورت خنک و خاکشیریخ زده و شربت آبلیمو را هم برای رفع گرمازدگی به روزه داران توصیه می کنند.
همچنین خوردنیهای سرد و تر مانند گل بنفشه، خاکشیر، هندوانه و تخم خیارین (خیار، کدو، هندوانه و خربزه) نیز برای رفع گرمازدگی توصیه میشود.
تخم شربتی هم بنابر نظر متخصصان تغذیه میتواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد
تخم شربتی در طب سنتی ایران به عنوان رفع کننده التهابات مجاری ادرار کاربرد بسیار دارد.هندوانه هم یک میوه تابستانی آبدار، خنک کننده، آرام بخش و مسکن التهابات درونی است که برای رفع عطش مصرف میشود.
طبیعت هندوانه سرد و تر است و برای افراد گرم مزاج مفید است.
مصرف گلاب با یخ هم گرمی بدن را از بین میبرد و بدن را تقویت میکند.