پخش زنده
امروز: -
امام جمعه شهرستان مهاباد از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس قدردانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، ماموستا ملاقادر سهرابی افزود: حضور پرشور مردم در این راهپیمایی و دفاع از مردم مظلوم فلسطین دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی است و ما به عنوان یک کشور و ملت مسلمان نمیتوانیم بیتفاوت باشیم.
وی اضافه کرد: برای آزادی قدس شریف و فلسطین با اتحاد و همبستگی تا پای جان ایستادگی خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه امروز دفاع از مردم مظلوم فلسطین نشانه بیداری اسلامی است ازسکوت مجامع بین المللی و برخی کشورهای عربی و اسلامی در برابر کشتار بیرحمانه مردم مظلوم فلسطین انتقاد کرد.
حاج ماموستا سهرابی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بد عهدی های آمریکا گفت:
اين کشور پايبند به قوانين بين المللي نيست بلکه براي اهداف و منافع خود گام بر می دارد.
وی ادامه داد: رژیم جعلی اسراییل و آمریکا در هر شرایطی با ملت ایرانی دشمنی کرده و می کنند و با استبداد و زور در صدد زیر سلطه بردن ملت ایران هستند.
وی با اشاره به اهمیت زکات فطریه، ادامه داد: زکات فطر یکی از اقسام زکات است که پرداخت آن در ماه مبارک رمضان به ویژه برای روزهداران این ماه واجب شمرده شده و به نوعی مکمل و تمام کننده این ماه معنوی است.
ماموستا سهرابی اضافه کرد: نرخ زکات فطريه امسال رمضان برای هر نفر5 هزار تومان است که باید قبل از نماز عید فطر پرداخت شود.
وی پیرامون شب زنده داری شب قدرهم گفت:کسی که شب قدر را شب زندهداری کند، تا شب قدر آینده، عذاب دوزخ از او دور می گردد.