• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۰۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۳۵
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در سنگاپور؛

دیدار ترامپ با کیم جونگ اون

دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا و کيم جونگ اون رئيس کره شمالي سندي امضا کردند که محتواي آن افشا نشده است .

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا با کيم جونگ اون رئيس کره شمالي ديدار کرد.

این دیدار در جایی غیر از خاک آمریکا و در کشور سنگاپور انجام می شود و رئیس جمهور آمریکا از دیدار با رهبر کره شمالی ابراز خرسندی کرده است.

ترامپ و اون سندی امضا کردند که محتوای آن افشا نشده است

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رئیس کره شمالی در حال امضای سندی هستند که محتوای آن افشا نشده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ایجاد محدودیت برای خبرنگاران

کاخ سفید دسترسی خبرنگاران را به بخش هایی از اجلاس روز سه شنبه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به رغم اتخاذ ترتیبات لازم برای اطمینان از اطلاع عموم از لحظات مهم از جمله نخستین نشست تاریخی با یکی از رهبران کره شمالی ، محدود کرد.
بر اساس شرایط مورد توافق کاخ سفید و نهادهای رسانه ای آمریکا قرار شد گروه کاملی از خبرنگاران در تمامی لحظات دونالد ترامپ را همراهی کنند و اجازه دسترسی و حضور نمایندگان رسانه ها در همه نشست ها حتی با وجود فضای محدود، داده شد، اما به دنبال آغاز نشست رو در رو ترامپ با کیم جونگ اون شماری از نمایندگان رسانه ای اجازه حضور نیافتند.
لورن استون مدیر روابط رسانه ای آسوشیتدپرس در این خصوص گفت تصمیم مربوط به محدودیت دسترسی رسانه ها در اجلاس سنگاپور مشکلاتی را برای آسوشیتدپرس ایجاد کرده است. این تصمیم به زیان مردمی است که سزاوار دریافت اطلاعات و گزارش های خبری کامل و دقیق درباره نشست رئیس جمهور کشورشان هستند.
­کاخ سفید هنوز درباره این که چرا گروه کامل نمایندگان رسانه ای اجازه پوشش خبری این وقایع را نداشتند، پاسخی نداده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

ترامپ:همکاری می کنیم

­شبکه تلویزیونی المیادین لحظاتی پیش در خبری فوری گزارش داد رئیس جمهور آمریکا درباره سلاح هسته ای در کره شمالی گفت: دو طرف با همدیگر همکاری و تلاش خواهند کرد.

تصاويري از ديدار دونالد ترامپ با کيم جونگ اون 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مذاکرات پشت درهای بسته

نخستین دیدار رئیس جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی در سنگاپور پایان یافت و این مذاکرات در پشت درهای بسته ادامه دارد . همچنین وزیران امور خارجه آمریکا و کره شمالی نیز به نشست سران دو کشور ملحق شدند.

دیدار ترامپ و کیم جونگ اون در حالی برگزار می شود که پیشتر دولت آمریکا اعلام کرده بود هرگز کره شمالی دارای سلاح هسته ای را نخواهد پذیرفت . 

ذوق زدگی ترامپ

­دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در پیامی در صفحه توییتر خود با ذوق زدگی نوشت این روایت را که من نشستی دارم که ضرری بزرگ برای آمریکاست بازندگان و کسانی که از من متنفرند می گویند. ما گروگان هایمان را در اختیار داریم و آزمایشات، تحقیقات و همه پرتاب های موشکی متوقف شده است و این صاحب نظران که از ابتدا مرا مورد انتقاد قرار داده بودند چیز دیگری نمی توانند بگویند. ما عالی خواهیم بود.
وی پیشتر در پیام دیگری گفته بود نشست های بین کارمندان و نمایندگان خیلی خوب و به سرعت پیش رفت اما در نهایت این مهم نیست. ما همگی به زودی متوجه می شویم آیا توافق واقعی برخلاف گذشته می تواند محقق شود یا خیر؟.

ديدار دونالد ترامپ و رهبر کره شمالي پس از ششمین و قوی ترین آزمایش هسته ای کره شمالی در تاریخ سوم سپتامبر انجام  شده است. کره شمالی در آن تاريخ با آزمايش بمب هیدروژنی که پنجاه کيلو تن قدرت داشت آمريکا را به چالش کشيد.

وزارت امور خارجه کره شمالی در بیانیه اي اعلام کرده بود :« اگر آمریکا می خواهد در امان بماند باید سیاست خصمانه خود را در قبال کره شمالی کنار بگذارد و همزیستی با کشوری را بیاموزد که از تسلیحات هسته ای برخوردار است. آمریکا همچنین باید این خیال واهی را کنار بگذارد که کشور ما از تسلیحات هسته ای خود دست بکشد چرا که ما این تسلیحات را با سختی فراوان به دست آورده ایم.»

همچنين کره شمالی 29 نوامبر اعلام کرده بود یک فروند موشک بالستیک قاره پیما جدید را با موفقیت آزمایش کرده است که می تواند خاک آمریکا را هدف قرار دهد.تحلیلگران بر این باورند به دلیل این آزمایش موشکی کره شمالی که پنتاگون هم از آن ابراز نگرانی کرده بود مقام های آمریکا سردرگم شده اند.

استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا روز یکشنبه گفت شرط دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور برای دیدار با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی این است که این کشور هیچ آزمایش هسته ای یا موشکی انجام ندهد.

منوچین در گفتگو با شبکه ان بی سی گفته بود رئیس جمهور آمریکا تصریح کرده است که شرط برگزاری دیدار با رهبر کره شمالي آن است که اين کشور هیچ آزمایش هسته ای و هیچ آزمایش موشکی انجام ندهد.

وزیر خارجه آمریکا مایک پمپئو نیز در جلسه سنا اعلام کرده بود واشنگتن به دنبال برچیدن کامل سامانه های تسلیحاتی کره شمالی و توانمندی تولید سلاح هسته ای همراه آن و همه عناصر منتهی به این توانمندی است؛ توانمندی شکافت، که در مقطعی می تواند به ساخت سلاح اتمی منجر شود.

ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی پس از دیدار با کیم جونگ اون به پرسش های خبرنگاران پاسخ داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)