پخش زنده
امروز: -
ریئس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور از تولید سه محصول در مراسم تکریم خود خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر متولی در مورد دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور طی چند سال اخیر، در حوزه اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید ملی گفت: محصولات لامپهای فوق کم مصرف LED بر پایه smd می باشد که هم از نظر شدت نور و طول عمر و قیمت و هم از نظر مصرف انرژی با محصولات مشابه در بازار قابل مقایسه نیستند و کاملا به نفع جامعه است.
وی افزود : این محصولات با تحقیقات و پژوهش های پژوهشگران ما در دانشگاه آزاد نور صورت گرفته که به عرصه تولید تحت عنوان apanar رسیده است. در واقع محصولات مختلف و متعدد ما لامپهای LED فوق کم مصرف هستند.
متولی در ادامه گفت: علاوه بر لامپ ها، ups هوشمند را هم داریم که نخستین بار در کشور توسط همکاران ما در گروه برق قدرت اختراع شده و به عرصه تولید رسیده است و در حال حاضر نیز دانشگاه آزاد واحد نور آنها را در قالب کار انجام می دهد و به بیرون هم عرضه می کند.
ریاست سابق دانشگاه آزاد واحد نور اظهار کرد: یکی از محصولاتی که در گروه صنایع غذایی اختراع شد , پروبیوتیک ها بود , این محصولات در صنایع لبنی و غیره استفاده می شود و این دانشگاه نخستین بار شکلات پرو بیوتیک را در کشور رونمایی خواهد کرد.
در این مراسم از خدمات 14 ساله دکتر صدرالدین متولی تکریم و محمد احمدی به عنوان ریاست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور معرفی شد.