• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۱
ورزشی
جام جهاني 2018 روسيه؛

کي روش: بازي با پرتقال ربطي به ملي گرايي ندارد

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران می گوید دیدار با پرتغال ربطی به وطن پرستی و ملی گرایی ندارد چرا که این یک بازی فوتبال است.

کي روش: بازي با پرتقال ربطي به ملي گرايي نداردبه گزارش خبرگزاري صداوسيما؛ کارلوس کی روش پس در تازه ترین گفتگوی خود با رسانه ها اظهار کرد: اگر سرنوشت ما دست برخی افراد بود نمیخواستند ما اینجا باشیم اما ما حق خودمان را ثابت کردیم و نشان دادیم که استحقاق بودن در اینجا را داریم. زمانی که اینجا رسیدیم هیچ کس اعتباری برای ما قائل نبود تا بتوانیم آرزوهایمان را تحقق ببخشیم اما ایستادیم و جنگیدیم و همیشه یک چیز در ذهن داشتیم و آن اینکه هیچ وقت نمی خواستیم هدیه ای ساده برای تیمهایی مثل اسپانیا و پرتغال باشیم و برعکس می خواستیم کارمان همیشه سخت و جان افزا باشد. همیشه تلاش کردیم بهتر باشیم. اینکه بازیکنانمان رشد کنند و بهتر باشند. این رشد برای ما راحت نبود. ما هر کاری انجام می دهیم و می خواهیم که هر بازی را به عنوان تیم بهتر و بازیکنان بهتر به پایان برسانیم. باید بجنگیم و کار کنیم تا به مرحله دوم برسیم. ابتدا برابر اسپانیا بازی داشتیم و حالا باید به مصاف پرتغال برویم. دستاورد بزرگی است که با این فرصت به بازی سوم رسیده ایم و می توانیم برای رویایمان و رسیدن به مرحله دوم بازی کنیم.
او در پاسخ به این سوال که شما کریستیانو رونالدو را می شناسید، چگونه او را مهار خواهید کرد، گفت: حتی اگر من بدانم که چطور باید رونالدو را متوقف کنیم، آن را نخواهم گفت. بهترین اتفاق این بود که فرناندو سانتوس، رونالدو را در تیم اول نمی گذاشت اما این اتفاق نمی افتد. این موضوع خنده دار خواهد بود ولی بگذارید اینگونه بگویم در آخر مطلبی که در این گروه بسیار دیدنی خواهد بود این است که کدامیک از تیمها قادر به نشان دادن جانفشانیهای بزرگ، کارهای بزرگ و ایستادن مقابل بازیکنان بزرگ هستند. البته باید بگویم پرتغال هم تا به حال اینجا نشان داده تیم بزرگی است حتی بدون کریستیانو رونالدو همانطور که در جام ملتهای اروپا این کار را انجام داد.
کی روش در پاسخ به این سوال که آیا از عملکرد بازیکنانتان در این مسابقات شگفت زده هستید، گفت: خیر. چیزی که من را شگفت زده کرد این بود که متاسفانه نتوانستیم شرایطی را برای بهتر بودن در اختیار داشته باشیم. متاسفانه با همه تواناییها و کیفیتی که ما داریم، باعث شرمندگی است که نتوانستیم برنامه خاص آماده سازی داشته باشیم. زمانی که ما نتایج خاص می خواهیم به برنامه آماده سازی خاص نیاز داریم. آماده سازی کلید موفقیت است. برای شما یک مثال می زنم. اگر به ایران همان تقویم فیفا را بدهید که در اختیار تیمهای بزرگ اروپایی می گذارید، این کافی نیست. اما ما خوشحالیم چرا که با زمان کم، با شرایط کم و با نظم و کاری که داشتیم مراکش را شکست دادیم و مشکلات بزرگی را برای اسپانیا به وجود آوردیم. ما برابر اسپانیا کاری را انجام دادیم که با منچستریونایتد مقابل بارسلونا به نمایش گذاشتیم و در سی متر عقب دفاع سرسختانه ای انجام دادیم و همچنین تلاش کردیم گل بزنیم و به پیروزی برسیم. ما نقاط قوت اسپانیا را می شناختیم؛ تیمی که برای قهرمانی در جهان می جنگد و این چیزی است که آنها مسوولیتش را دارند. در پایان باید دیوانه باشیم اگر می خواستیم مدل دیگری برابر آنها بازی کنیم. تنها نکته غم انگیز اینجاست که همیشه برای بازیهای اسپانیا داورانی از آمریکای جنوبی انتخاب می شود. آنها با هم همزبان هستند و بازیکنان اسپانیا همیشه تلاش می کنند این داوران را تحت فشار بگذارند. ضمن اینکه سیستم ویدیویی فقط برای یک تیم کار می کرد و متاسفانه این سیستم خطای دیگو کاستا روی بیرانوند را ندید.
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که دیدار برابر پرتغال بازی خیلی خاصی برای شما به شمار می آید گفت: اینگونه تصور کنید بازی ما مقابل پرتغال یا شاید بهتر باشد بگویم بازی با پرتغال برای ما حکم یک "مچ پوینت" دارد. این یک فیلم سینمایی است که حتی مارتین اسکورسیزی هم نمی توانست فیلمنامه ای را اینگونه برای من بنویسد. البته که بازی خاصی است اما این یک بازی فوتبال است و ربطی به وطن پرستی یا ملی گرایی ندارد. این ورزش است و ما حرفه ای هستیم و همه بهترین کارمان را برای تیمهایمان انجام می دهیم. مطمئنا من سربلند خواهم شد به خاطر اینکه در آخر تنها رنگهای سبز و قرمز در استادیوم خواهند بود.
کی روش درباره حمایت هواداران از تیم ملی ایران در روسیه هم گفت: خیلی خوشحالم که هواداران ایرانی در روسیه هستند. از همه آنها تشکر می کنم و همچنین قدردان همه هواداران واقعی تیم ملی هستم. من همیشه با آنها خواهم بود اما شما می دانید که همیشه نسبت به کسانی که به طور واقعی هوادار نبوده اند و به برنامه آماده سازی تیم ملی لطمه زده اند و اکنون چهره دیگری از خود به نمایش می گذارند آگاه هستم. کسانی که به برنامه های آماده سازی تیم ملی ضربه زدند را فراموش نمی کنم و حالا زمان این است از آنها بپرسیم که چرا آنها به این برنامه آماده سازی لطمه زدند و اجازه ندادند که ما شانس این را پیدا کنیم که تیم بهتری باشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)