• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۳۳۵۴
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در روز پایانی بورس؛

شرکت ها، پیشتاز تغییر شاخص ها در بورس

در آخرین روز کاری هفته در بورس تهران، سرمایه گذاران برای شناسایی سود کوتاه مدت متاثر از رشد دو هفته اخیر اقدام به عرضه سهام و تشکیل صف های فروش کردند که این فشار فروش پس از رشد پرسرعت بازار، کاملا طبیعی و قابل پیش بینی بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در دادوستدهای روز چهارشنبه، بورس سرمایه گذاری غدیر با معامله ۴۲۴ میلیون سهم بیشترین حجم معاملات و فولاد مبارکه با معامله ۶۹۶ میلیارد ریال بیشترین ارزش معاملات را داشتند.

سرمایه گذاران امروز بیش از ۲ میلیارد و ۲۸۰ میلیون برگه سهم، حق تقدم و سایر دارایی های مالی را دست به دست کردند که نسبت به روز قبل کاهش حدود ۴۹ درصدی حجم معاملات ثبت شد.
همچنین ارزش معاملات روز جاری ۵ هزار و ۸۱۹ میلیارد ریال بود که این متغیر نیز نزدیک به ۲۰ درصد کاهش یافت.
بررسی ها نشان می دهد که خالص تغییر مالکیت کل بازار ۱۱۳ میلیارد تومان به نفع حقوقی ها است که نشان دهنده ورود شرکت های حقوقی برای خرید سهام در روزهای منفی است.
کارشناسان آغاز اصلاح بازار را بهترین زمان برای خرید سهام بنیادی می دانند.
در بازار امروز گروه های فلزات اساسی، کانه فلزی و شیمیایی ها با بیشترین حجم و ارزش معاملات در صدر برترین گروه های صنعتی بورس بودند.
همچنین گروه های بیمه و صندوق بازنشستگی، ساخت محصولات فلزی و مخابرات امروز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.
سرمایه گذاران بورسی امروز چهارشنبه توجه ویژه ای برای خرید سهام به گروه های ماشین آلات و دستگاه های برقی، بیمه و صندوق بازنشستگی و رایانه و فعالیت های وابسته به آن داشتند.
این درحالی بود که صنایع سیمانی، فلزات اساسی و محصولات شیمیایی شاهد صف های فروش بودند.
تعداد سهام آخرین معامله مثبت در روز جاری متعلق به ۸۸ شرکت بود. صدرنشینی بازار نیز با بیشترین رشد قیمت در نماد شرکت های آهنگری تراکتورسازی ایران، دوده صنعتی پارس، کویر تایر، داروسازی امین، افست، سایپا آذین و تولید محور خودرو ثبت شد.
همچنین امروز نماد شرکت های حفاری شمال، داروسازی فارابی، سامان گستر اصفهان، رینگ سازی مشهد، پارس الکتریک، سرمایه گذاری توسعه ملی و گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان با بیشترین کاهش قیمت مواجه شدند.
سرمایه گذاران بورسی امروز برای دومین روز پیاپی برای خرید سهام بورس اوراق بهادار صف ۱۵ میلیون حجمی تشکیل دادند.
همچنین اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، سهام پتروشیمی خارک، آهنگری تراکتورسازی ایران، توسعه معادن روی ایران، فولاد مبارکه اصفهان و واحدهای صندوق امین یکم نیز جزو فهرست برترین تقاضاها بودند. حجم تقاضا در این نمادها بیش از ۱۳ میلیون تقاضا بود.
همچنین سرمایه گذاران برای فروش اوراق صکوک سایپا، اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، اوراق مشارکت شهرداری تهران و اوراق صکوک گل گهر بیشترین عرضه ها و صف های فروش را داشتند. البته حجم عرضه ها در این نمادها حدود یک میلیون سهم بود که نشان از کاهش فشار فروش و حجم عرضه در پایان ساعت معاملاتی امروز دارد.
در پایان معاملات بازار امروز معاملات نمادهای فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی مس، تاپیکو، سرمایه گذاری غدیر ، گسترش نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت اصفهان با بیشترین تاثیر منفی بر شاخص افت دو هزار و ۲۰۲ واحدی این متغیر را رقم زدند. شاخص کل در عدد ۱۱۱ هزار و ۳۲۴ واحد هفته را به پایان رساند.
شاخص های بازار اول و دوم نیز به ترتیب یک هزار و ۵۸۰ و ۴ هزار و ۶۰۵ واحد منفی شدند.
امروز نمادهای چادرملو، مخابرات، آهنگری تراکتورسازی ایران و پتروشیمی پردیس شاهد افزایش ارزش بازاری خود بودند و مرکز توجه و اقبال قرار گرفتند.
همچنین بیشترین ارزش معاملات نیز در نمادهای فولاد مبارکه، سرمایه گذاری غدیر، چادرملو و ملی مس انجام شد.
شایان ذکر است بازدهی بورس از ابتدای سال تا پایان روز جاری به بیش از ۱۵ درصد رسید. همچنین بازدهی یک ساله بورس از خرداد سال ۹۶ تا امروز ۴۱ درصد بوده که نشان دهنده سودآوری این بازار با نگاه بلند مدت است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرسودگی و کمبود فضای فیزیکی؛ تراکم دانش‌آموزان خرمدره
انتشار فراخوان چهارمین کنگره بین‌المللی شعر پیامبر مهربانی
ثبت تردد بیش از سه میلیون و ۱۲۳ هزار خودرو در محور‌های ورودی و خروجی استان
گلزار شهدای کرمان؛ جلوه گاه وحدت، مقاومت وآزادگی
سی‌اُمین حمله ارتش آمریکا به قایق‌های غیر نظامی
کرمان آماده میزبانی سالگرد سردار سلیمانی؛ جزئیات تمهیدات شهرداری
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری مهدیشهر
قهرمانی کرمانشاه در بوکس بزرگسالان ایران
تبیین اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جوان با خلاقیت‌های هنری
انهدام باند سارقان حرفه‌ای احشام در خدابنده
یک تساوی ویک باخت نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
فراخوان جشنواره ایران دوستی و هویت ملی
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
تیم آفاق، قهرمان مسابقات فوتسال خردسالان فیروزکوه
فروغ جاویدان یا عملیات تروریستی تاریک
تجلیل از قضات و اعضای شورا‌های حل اختلاف بم
رعایت اصل بی‌طرفی کامل در اجرای انتخابات
افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران شرکت ملی مس در گلزار شهدا
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها
فعالیت۴۸۰ مزرعه پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی در میادین تره‌بار آغاز شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)