• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۷۶۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی

بیشترین آمار ترور ایرانیان به دست سازمان منافقین بوده

قائم مقام موسسه راهبردی دیدبان: با توجه به گرایش نداشتن مردم به سازمان مجاهدین، بر اساس آماری که به دست آمده، ۱۷ هزار شهید ترور داریم که از میان ۱۲ هزار نفر از آنها به دست سازمان منافقین کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی قاسمی،در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو عنوان کرد: وقتی که دشمن واکنشی از طرف مردم نمی‌بیند، لاجرم به سمت گروه‌هایی مانند سازمان منافقین می‌رود و از آنها حمایت می‌کند؛ گروه‌های تروریستی که هیچ جایگاهی در میان مردم ندارند، سازمان منافقین نه تنها در میان مردم جایگاهی ندارند، بلکه در میان گروه‌های اپوزیسیون ضدانقلاب نیز جایگاهی ندارند. اخیرا به نقل خبرگزاری‌ها جلسه‌ای از گروه‌های اپوزیسیون در خارج کشور برگزار شد که در آن جلسه خواسته شده بود که با هم متحد شوند و یکی از جریان‌ها را به عنوان آلترناتیو جمهوری اسلامی معرفی کنند.

وی افزود: در این جلسات که از سال ۹۰ به عنوان جلسات اتحاد برای دموکراسی برگزار می‌شود و گروه‌های سلطنت‌طلب، گروه‌های جدایی طلب کُرد، گروه‌های مدعی قوم عرب و غیره در آن شرکت می‌کنند که معمولا با دعوا و درگیری و فحاشی همراه است و تا کنون خروجی نیز نداشته است، اما در جلسه اخیر حداقل در یک نقطه اشتراک داشتند و وقتی مطرح شد که جریان آلترناتیو جمهوری اسلامی، معرفی شود، همه با حضور سازمان منافقین مخالفت کردند، لذا در این اندازه آنها، منفور هستند.

قائم مقام موسسه راهبردی دیدبان ادامه داد: لذا وقتی سال‌ها قبل مسعود رجوی به این نظر رسید که به سمت عراق برود، آن زمان بسیاری این حرکت رجوی را خودکشی سیاسی تلقی کردند. ضمن اینکه پس از این تصمیم بنی‌صدر نیز دیگر حاضر نشد با رجوی همراهی کند. دلیل گرایش رجوی به یک قدرت بیرون از کشور به این دلیل بود که هیچ‌وقت مردم را پشت خودشان احساس نمی‌کردند. زیرا وقتی مبانی فکری سازمان را در سال‌های ابتدایی انقلاب نگاه کنید، خواهید دید که آنها جهان را به دو قدرت بلوک شرق و غرب تقسیم کردند، از طرفی وقتی شعار مبارزه با امپریالیسم غرب سر می‌دهند، باید به دامن بلوک شرق بروند، در آن زمان شوروی و چین، اندیشه‌های مارکسیستی و لنینیستی بودند که سراغ آنها رفتند.

علی قاسمی گفت: برای همین سازمان مجاهدین همیشه نگاهشان به بیرون بود، لذا بعد از انقلاب نیز این اندیشه را داشتند و وقتی رجوی به فرانسه سفر کرد، خط مبارزه مسلحانه تا سرنگونی را اعلام می‌کند. ارتباط آنها با عراق هم به همین شکل بود و آن نگاه به بیرون باعث شد که سراغ عراق بروند و به این ارتباط دامن بزنند، اگرچه قبل از انقلاب نیز این ارتباط با بغداد وجود داشت و بخش فارسی رادیو بغداد در اختیار آنها بود و در بغدا خانه تیمی داشتند و به آنجا رفت‌و‌آمد می‌کردند.

وی افزود: بعد از انقلاب، به دلیل نوپا بودن نظام، هنوز نظم خاصی نگرفته بود و گروه‌ها به صورت خودسر ساختمان‌هایی را در کشور تصرف کردند. سازمان مجاهدین نیز بنیاد پهلوی را در میدان ولیعصر تصرف کردند. بعدا که این ساختمان را ترک کردند، بعضی متوجه شدند که این ساختمان دیوار به دیوار سفارت عراق بوده و از این محل ارتباط فیزیکی را با سفارت عراق ایجاد کرده بودند.

قائم مقام موسسه راهبردی دیدبان ادامه داد: بنابراین وقتی نگاه به بیرون وجود دارد، سازمان مجاهدین زمانی به مردم می‌رسند، در مقابل آنها قرار می‌گیرند، با توجه به این نگاه و گرایش نداشتن مردم به آنها، بر اساس آماری که به دست آمده، ۱۷ هزار شهید ترور داریم و این افراد به دست گروه‌های تروریستی شهید شدند و از میان ۱۲ هزار نفر از آنها به دست سازمان منافقین کشته شدند که بالاترین آمار ترور را به خود اختصاص دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)