• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در ششمین جلسه دادستانی تهران؛

دستگیری شانزده زن داعشی

دادستان تهران: حامی اصلی پرونده متهمان گروهک داعشی، دولت آمریکاست که این گروهک را با هدف ناامن کردن منطقه ایجاد و حمایت می‌کند.

دستگیری شانزده زن داعشیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ، جعفری دولت‌آبادی در ششمین جلسه دادستانی تهران در سال جاری که با حضور 27 نفر از قضات زن و برخی معاونان این دادسرا برگزار شد ، درباره اجرای حکم اعدام هشت عضو گروهک داعش و ابهام‌های مطرح پیرامون چگونگی دستگیری این افراد برغم به هلاکت رسیدن تروریست‌هایی که به مجلس شورای اسلامی حمله کردند ، افزود : حمله به مجلس شورای اسلامی سال قبل در تهران رخ داد و تعدادی از اعضای داعش در صحنه به هلاکت رسیدند ، اما این تمام قضیه نبود بلکه پرونده گروهک داعش پیش از این نیز تحت اشراف نهادهای امنیتی کشور بود و همه افراد مرتبط با عملیات حمله به مجلس در سراسر کشور دستگیر شدند و هشت محکومی که اعدام شدند، جزء افراد مرتبط با شبکه ترور بودند که با پیگیری‌های اطلاعاتی وزارت اطلاعات دستگیر شدند.
وی درباره رسیدگی به پرونده اعضای گروهک داعش با اشاره به این که رسیدگی با حضور وکیل متهمان و به نحو علنی و با رعایت قوانین و مقررات دادرسی کیفری به عمل آمده و تا حد ممکن روند محاکمات از رسانه ملی پخش شده است ، در خصوص مقاصد این گروهک گفت : این افراد چهار عملیات ترویستی را برنامه‌ریزی کرده بودند که تمامی موارد خنثی شد و مواد منفجره زیادی شامل سلاح، فشنگ، مهمات و کمربند انفجاری از متهمان و محل دستگیری آنان کشف شد.
دادستان تهران حجم مواد مکشوفه از دستگیرشدگان را موید اهمیت کار پلیس و دستگاه‌های اطلاعاتی در شناسایی تروریست‌ها دانست و این دستگیری‌ها را نتیجه اقدامات دادستانی ، پلیس و نهادهای امنیتی در جهت اشراف بر اعضای گروهک داعش در سراسر کشور توصیف کرد و افزود: این افراد پیش از آن که برای انجام اهداف تروریستی خود به تهران برسند، در سایر استان‌ها و در خانه‌های امن تیمی دستگیر شدند و دستگیری آنان ضربه مهلکی بود که به گروهک داعش وارد شد.
وی با بیان اینکه حامی اصلی این پرونده دولت آمریکاست که گروهک داعش را با هدف ناامن کردن منطقه ایجاد و حمایت می کند ، گفت : دولتی که تروریست پرورش می‌دهد چگونه می‌تواند پز حقوق بشری به خود بگیرد؟
جعفری دولت‌آبادی دستگیری و محاکمه تعدادی از اعضای گروهک داعش و اعدام هشت نفر از آنان را صرفاً یکی از ضربه‌های وارد به گروهک مذکور دانست و در خصوص دو پرونده دیگر مربوط به اعضای این گروهک که در دادسرای تهران رسیدگی شده است ، افزود : در یک پرونده شانزده زن که به سوریه رفته و برخی در عملیات مسلحانه شرکت داشته ، آموزش‌های نظامی دیده یا در خدمت اعضای گروهک داعش بودند ، دستگیر شدند ، این زنان و هم‌چنین شانزده مرد از اعضای داعش که در ایران دستگیر شدند ، قصد داشتند بعد از شکست داعش در سوریه ، ایران را مامنی برای اقدامات تروریستی خود کنند که هر دو پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال شده است.
وی با اشاره به واکنش گروهک داعش به اعدام هشت نفر عضو خود و تهدید به این که، این اقدامات را بی پاسخ نخواهند گذاشت ، چنین تهدیدهایی را موید اهمیت اقدامات پلیسی و قضایی علیه این گروهک ، حجم دستگیری‌ها و اشراف اطلاعاتی دستگاه‌های امنیتی ، پلیس و دادستانی بر اقدامات تروریست‌ها دانست و گفت : این تهدیدها نشان دهنده آن است که جمهوری اسلامی ایران بر داعش هم فائق آمده است و دیگر اجازه نخواهد داد که داعش و اذناب آن به تحرکات مذبوحانه خود ادامه دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
صدور پروانه ساختمانی برای ۳۰۰۰ واحد مسکونی در تبریز
درگذشت مادر شهید شبرنگ در لنگرود
افتتاح و کلنگ‌زنی ۲۱۱ طرح عمرانی در سلسله لرستان
ادامه روند افزایش دمای هوا و وزش باد در سمنان
راه یابی نخستین اثر سینمایی کهگیلویه و بویراحمد به جشنواره فجر
تاکید نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان شرقی بر لزوم همراهی مالیاتی
جشنواره سرود امامت و مهدویت دانش آموزی مدارس سما در لرستان
آیین کلنگ‌زنی احداث ۱۲ مدرسه در آذربایجان‌شرقی
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری شانزدهمین نشست شورای آموزش و پرورش استان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ بهمن ۱۴۰۴
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۵ حلقه چاه در جیرفت مسدودشد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)