به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری ، حجت الاسلام والمسلمین بهرامی در دومین روز از گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور، میزبان رئیس و معاونان دیوان عدالت اداری بود .
رئیس دیوان عدالت اداری در این نشست، خدمت رسانی به کارمندان و تلاش برای رسیدن به حق و حقوق آنها را از مهمترین اولویت ها دانست و افزود: نه تنها حق و حقوق کارمندان بلکه تا جائی که قانون اجازه داده است باید اضافه ها را هم پرداخت کرد و این مهمترین نکته ای است که دستگاه های اجرایی باید در اجرای آن تلاش کنند.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی عمده ترین مشکل در اجرای آرای دیوان از سوی دستگاه های اجرائی را مقاومت در عدم پرداخت حق و حقوق کارمندان دانست و گفت: بارها از سوی مدیران اجرائی دستگاه ها شنیده شده است که در اجرای خواسته های کارمندان ، آنها را به دیوان عدالت اداری سوق داده و از آنها خواسته اند که در راستای تقاضای خود رأی از دیوان عدالت اداری آورده تا به خواسته آنها رسیدگی شود.
وی از معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور خواست، حتی الامکان با توجه به قانون و مقررات به خواسته های کارمندان رسیدگی کنند و بدون رأی دیوان امورات آنها رسیدگی شود.
رییس دیوان عدالت اداری افزود : در سال 95 تعداد پرونده های آموزش و پرورش وارده به دیوان 10 هزار و 161 پرونده بوده که این رقم در سال 96 به تعداد 16 هزار و 399 پرونده افزایش پیدا کرده و رشد 61.4 درصدی داشته است.
وی گفت: در سه ماهه اول سال 96 پرونده های آموزش و پرورش وارده در دیوان تعداد 2 هزار و 346 مورد بوده که این رقم در سه ماهه اول سال جاری به 3 هزار و 352 پرونده رسیده است که نسبت به مورد مشابه سال گذشته 42.9 درصدافزایش داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی تعداد پرونده های مختومه آموزش و پرورش در سال 96 را 14 هزار و 233 پرونده اعلام کرد و افزود : از این تعداد مختومه، 5 هزار و 847 مورد حکم به ورورد صادر شده است و حق با شاکی بوده است که 41 درصد پرونده ها را شامل می شود.
وی گفت: موضوع الزام به تبدیل وضعیت کارکنان آموزش و پرورش در دیوان عدالت اداری کاهش چشمگیری داشته است و در سال 95 تعداد 2 هزار و 489 پرونده در دیوان تشکیل شد و در سال 96 این رقم به یک هزار و 310 پرونده کاهش یافت.
رئیس دیوان عدالت اداری به موضوعات مهمی که از سوی کارکنان آموزش و پرورش در دیوان مورد شکایت قرار می گیرد اشاره کرد و گفت: الزام به پرداخت کمک هزینه، الزام به پذیرش و احتساب سوابق بیمه ای، الزام به پرداخت حق بیمه، الزام به اعطای تسهیلات، الزام به پرداخت فوق العاده ها، پرداخت حقوق و مزایای قانونی و الزام به احتساب سنوات خدمتی را از مهمترین موضوعات وارده به دیوان دانست.
وی در پایان با ارائه دو پیشنهاد به وزارت آموزش و پرورش گفت: وزیر محترم آموزش و پروروش به جهت پیگیری و پیشگیری و تعامل بیشتر در احقاق حقوق کارمندان نماینده تام الاختیار به دیوان معرفی کند. همین طور در حال حاضر 8 هزار و 562 پرونده مربوط به آموزش و پرورش در حال پیگیری در شعب بدوی می باشد که آموزش و پرورش می تواند قبل از رسیدگی و صدور رأی مواردی که حق با کارکنان است را حل و فصل کند.