پخش زنده
امروز: -
بیشترین میزان خرید تضمینی گندم کشور به خوزستان اختصاص دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه چهار کشور نیاز سالانه خوزستان به گندم را 550 تا 600 هزار تن عنوان کرد و گفت: ذخیره سازی گندم در سیلوهای خوزستان مطلوب است و جای نگرانی وجود ندارد.
سیاوش حسین پور گفت: با پایان قطعی عملیات برداشت گندم در مناطق گرمسیر و سردسیر خوزستان ، یک میلیون و 133هزار تن گندم به نرخ تضمینی از کشاورزان استان خریداری شد که از این میزان یک میلیون و 85 هزار تن گندم معمولی و مابقی گندم دروم بوده است.
او بهای خرید گندم معمولی را هرکیلوگرم 1300 تومان و گندم دروم را 1330 تومان اعلام کرد.
تاکنون استان خوزستان بیشترین میزان خرید تضمینی گندم را در کشور داشته و بیش از یک میلیارد تومان وجه خرید گندم به کشاورزان پرداخت شده است.
گندم ، نیشکر ، چغندرقند ، مرکبات ، برنج ، خرما ، سبزیجات و صیفی جات مهمترین محصولات کشاورزی استان را تشکیل می دهد که حدود هفت میلیون تن آن را نیشکر تشکیل می دهد.