• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۲۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۰
گیلان » اقتصادی

لزوم تقویت وحدت بین اهل تسنن و تشییع

نماینده ولی فقیه در گیلان : وحدت بین شیعه و سنی موجب خنثی شدن توطئه های دشمنان شده است.

لزوم تقویت وحدت بین اهل تسنن و تشییعبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در استان امروز در شورای اداری این شهرستان گفت : همدلی شیعه و سنی در گیلان به ویژه در تالش یکی از دست آوردهای بزرگ انقلاب است که موجب شده توطئه های دشمنان علی دین و مذهب خنثی شود.
آیت الله فلاحتی وظایف اصلی مسئولان نظام را خدمت رسانی صادقانه و بی منت به مردم دانست و افزود : قبل از اینکه مردم دردشان را برای مسئولان عنوان کنند مسئولان باید با درایت خود مشکلات را حل کنند.
وی با اشاره به اهمیت اشتغال مردم به ویژه جوانان تصریح کرد : تاکید رهبر معظم انقلاب بیش از هر چیزی ایجاد اشتغال برای جوانان و حمایت از تولید داخلی است که باید در این زمینه بیشتر تلاش شود.
نماینده ولی فقیه درگیلان حذف کاغذ بازی و مرتفع کردن پیچ و خم های اداری برای سرمایه گذاری را مهم دانست و گفت : اگر این مشکل حل شود خیلی از مشکلات اشتغال هم حل خواهد شد.
آیت الله رسول فلاحتی به حل سریع برخی از مشکلات شهرستان تالش تاکید کرد و افزود : همانطوری که به بنده اطلاع داده شده است این شهرستان از نظر امکانات بیمارستانی با مشکلاتی مواجه است که باید مسئولان امر با اختصاص اعتبارات بیشتر روند اجرایی ساخت بیمارستان جدید این شهرستان را تسریع ببخشند.
فرماندار تالش هم با بر شمردن توانمندیهاید اقتصادی و گردشگری این شهرستان گفت : براسی حل مشکل پل آبنمای کنار گذز تالش 30 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته که به زودی عملیات اجرایی احداث این پل شروع می شود.
عیسی مهدوی اشتغال روستاییان و عشایر را از مهمترین اولویت های کاری خود دانست و افزود : برای اشتغال زایی جوانان در قالب طرح های روستایی و عشایری 75 میلیارد  و 600 میلیون اعتبار اختصاص یافته است.
امام جمعه شهرستان تالش هم از تشکیل ستاد رسیدگی به امور مساجد در این شهرتان خبر داد و گفت: برای زیباسازی و مرمت مساجد شهری و روستایی نیاز به اعتبارات ویژه می باشد که تا کنون در این خصوص اعتباری به این شهرستان اختصاص داده نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین امین نقدی افزود : شهرستان تالش 3 حوزه علمیه تشیع و یک حوزه علمیه اهل سنت دارد که نیاز است برای امور فرهنگی و آموزشی این حوزه های علمیه که بیش از 350 طلبه مرد و زن دارد اعتبار بیشتر اختصاص داده شود.
حجت الاسلام والمسلمین عزت شیخ یکی از روحانیون اهل سنت تالش هم گفت : به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مردم تشیع و اهل سنت تالش بدون هیچ گونه تنشی در کنار یکدیگر زندگی میکنند و هرگز اجازه نخواهند داد دشمنان از احساسات آنان برای حفظ منافع خود استفاده کنند.
سردار عبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان هم گفت : سپاه قدس گیلان برای محرومیت زدایی هزار واحد خانه را در گیلان در دست ساخت دارد که 70 واحد از این خانه ها در تالش برای محرومان احداث می شود.
همچنین آب شرب رویتای نصرت آباد بخش حویق نیز امروز با حضور نماینده ولی فقیه در گیلان به بهره برداری رسید.
برای آب رسانی به این روستا که بیش از 2 کیلومتر لوله گذاری شده است 7 میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.
با بهره برداری از آب سالم و بهداشتی روستای نصرت آباد بیش از 2 هزار و 700 خانوار از نعمت آب سالم و بهداشتی بهره مند شدند.
نماینده ولی فقیه در گیلان در مراسم بهره برداری از این طرح گفت : امسال به علت کمبود نزولات آسمانی و خشکسالی در برخی از مناطق و روستاییان گیلان کمبود آب آشامیدنی و کشاورزی وجود داشت که مسئولان باید برای برطرف کردن آن بیشتر تلاش کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)