• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۴
تهران » سیاسی
امام جمعه ورامین :

مردم نباید چوب عناصر نالایق را بخورند

خطیب نماز جمعه امروز ورامین با اشاره به مشکلات اقتصادی ، ضمن انتقاداز بی تدبیری ها در حل مشکلات گفت: مردم نباید چوب عناصر واداده و نالایق را بخورند.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت الاسلام سید محسن محمودی در خطبه دوم نماز جمعه امروز ورامین با قدردانی از مواضع رئیس جمهور در مقابل آمریکا افزود: امیدواریم، رییس جمهور عناصر ناکارآمد و بزدل های سیاسی را از دولت اخراج و عزل کند، این مدیران دغدغه مردم را حس نمی کنند.

وی با بیان اینکه  این مدیران میان مردم نیستند تاکید کرد : مردم از نمایندگان خود در مجلس مطالبه نظارت بیشتر بر عملکرد مدیران و استیضاح را دارند و این که شبکه های منحط ماهواره ای مردم را به خیابان ها دعوت می کنند، محکوم به شکست است، مردم خواهان پیگیری اعتراضات خود از مجاری قانونی هستند.

امام جمعه موقت ورامین تلاش برخی دولتمردان درمرتبط کردن  مشکلات اقتصادی امروز  به طراحی دشمن را محکوم کرد و گفت:  برخی از سیاسیون پیشنهاد بحث در خصوص مذاکره با آمریکا در شورای عالی امنیت ملی را مطرح می کنند، باید بدانیم بسیاری از مشکلات اقتصادی کشور ناشی از بی تدبیری ها و بی تفاوتی های برخی مدیران و اقدام برخی نفوذی ها و دوتابعیتی هایی است که تمایل به گرایش کشور به غرب دارند.

وی سپس به تهدیدهای اخیر ترامپ اشاره کرد و افزود: برخی مواضع خودباختگان داخلی را نیز شاهد بودیم، اما مواضع مقتدرانه ملت ایران راه را بر این لجن پراکنی ها بست، ماهیت آمریکا برای ملت های جهان خاصه ملت ایران کاملا آشکار است.

خطیب نماز جمعه ورامین تصریح کرد : مگر دنیا می تواند، جنایات وحشیانه آمریکا را فراموش کند، بمباران اتمی هیروشیما در 15 مرداد سال 1324 و کشته و مجروح شدن 160 هزار نفر یکی از این صحنه ها است، مگر ملت ایران حمایت های آمریکا از رژیم طاغوت و صدام در جنگ تحمیلی و به خاک و خون کشیدن جوانان این کشور را فراموش می کنند.

حجت الاسلام محمودی اضافه کرد: آمریکا بداند، ایران مثل ترامپ قمارباز کم حافظه نیست و هرگز جنایات آمریکا را فراموش نخواهد کرد، خروج آمریکا از برجام نشان داد، که این کشور به هیچ یک از اصول و توافقات پایبند نیست، لذا کسانی که امروز پیشنهاد آمریکا برای مذاکره را جدی بگیرند، یا خود را به نادانی می زنند، یا نادان هستند.

وی در بخشی از سخنانش  با اشاره به 12 مرداد، سالروز تاسیس نهاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: مردم انقلابی همواره ثابت کردند، که اگرچه گلایه ها و انتقادات اساسی دارند، اما پشتیبان نظام اسلامی و رهبری هستند.

امام جمعه موقت ورامین  با تاکید براینکه عملکرد ضعیف و غیرمدبرانه برخی افراد سودجو، فرصت طلب و غرب زده را نباید به پای انقلاب نوشت افزود: مردم مطالبات خود را دنبال می کنند، اما هرگز اجازه دست درازی به اساس انقلاب، نظام اسلامی و ولایت را نخواهند داد.

این استاد حوزه ودانشگاه شبکه های ماهواره های منحط را عمروعاص ها و سامری های زمان نامید و گفت:  این مردم همان مردم انقلابی 40 سال پیش هستند و اگر بخواهند فتنه جدیدی را با استفاده از اوضاع نابسامان اقتصادی آغاز کنند، با مشت بر دهان آن ها خواهند کوبید و همین جوانان دلسوز و انقلابی در برابر شما خواهند ایستاد و آرزوی ضربه زدن به نظام اسلامی را به گور خواهند برد.

امام جمعه موقت ورامین سپس با اشاره به بخشی از دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی برگرفته از تعالیم وحیانی اسلام بود و امام(ره) و رهبر انقلاب پرورش یافتگان مکتب قرآن، پیامبر(ص) و اهل بیت علیهم السلام هستند، لذا بزرگ ترین هدف انقلاب اسلامی ارتقا سطح تعلیم و تربیت در جامعه بوده و هست.

وی اظهار کرد:  در پرتو خودباوری، استقلال خواهی و عزت مداری انقلاب اسلامی بود، که بیش از 400 درصد افزایش باسوادی را شاهد بودیم، قبل از انقلاب اسلامی دوسوم بانوان حتی توان خواندن و نوشتن اسم خود را نیز نداشتند و 40 درصد افراد واجب التعلیم به مدارس نمی رفتند.

 وی با سوادی 98.5 درصد از جمعیت 6 تا 11 ساله ایران پس از انقلاب اسلامی، تقدیم 4هزار شهید دانش آموز و معلم برای انقلاب، ساخت هزاران مدرسه و آموزشگاه و دانشگاه به همت  دولت و خیران، تاسیس مدارس نمونه دولتی برای جذب دانش آموزان مستعد، تغییر جهت گیری آموزش و پرورش از غرب به به مبانی اسلامی و قرار گرفتن کشور در بین 5 کشور برتر دنیا در مسابقات علمی را گوشه ای از دستاوردهای و نشانه های عزت کشور در زمینه آموزش دانست و گفت: البته دست هایی در کار است که ما را از این مواهب محروم کند، افرادی جاهلانه و یا خائنانه پای سند 2030 را در نظام آموزش و پرورش باز کردند و اساتید غرب زده سعی دارند، ذهن جوانان را به سوی فرهنگ منحط غرب سوق دهند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در بخش دیگری از خطبه های نماز جمعه امروز ورامین، ضمن تبریک ۱۷ مرداد، روز خبرنگار گفت: از خبرنگاران دلسوز و انقلابی که برای خدمت به نظام اسلامی و مردم گام برمی دارند، سپاسگزارم، البته ما خبرنگارانی که اقدام متعهدانه و مسئولانه می کنند، با خبرسازی ها و شایعه پراکنی ها و جوسازی و دروغ پردازی جدا می دانیم.

امام جمعه موقت ورامین افزود: بحمدالله خبرنگاران دلسوز و رسانه های متعهد فراوانی داریم، که هم نقدهایی دارند و هم حلقه وصل مردم و مسئولان هستند و از ارزش های انقلاب نیز دفاع می کنند، که از آن ها تشکر می کنیم.

 

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد علی کریمی ، آواز ایرانی از زنجان به جهان
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
اعتراف تاریخی ترامپ
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)