پخش زنده
امروز: -
دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: چهارمحال و بختیاری پایگاه برپایی اردوهای تیم های ملی فوتبال در کشور می شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدرضا ساکت در سفر به شهرکرد با اشاره به وجود امکانات لازم در چهارمحال و بختیاری افزود: برپایی اردوی تیم ملی فوتسال ایران در چهارمحال و بختیاری که با قهرمانی این تیم در آسیا به پایان رسید، سرآغاز برپایی اردوهای تیم های ملی در این استان بود.
وی گفت: علاوه بر فوتبال ، رشته های مختلف ورزشی نیز می توانند اردوهای تیم های ملی خود را در چهارمحال و بختیاری برگزار کنند.
دبیرکل فدراسیون فوتبال افزود: امکانات دانشگاه شهرکرد شامل زمین چمن مطلوب، خوابگاه ورزشی، سالن بدنسازی ، رستوران و مجموعه فرهنگی ورزشی به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت های این استان برای پربایی اردوی های تیم های ملی است.
محمدرضا ساکت گفت: علاوه بر دانشگاه شهرکرد، امکانات مجموعه ورزشی شهدای آموزش و پرورش نیز دارای استانداردهای برپای اردوهای تیم های فوتبال است.
عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال افزود: به تیم های لیگ برتری و لیگ های مختلف فوتبال توصیه می شود، اردوهای پیش از آغاز فصل خود را در چهارمحال و بختیاری برگزار کنند.