• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۶۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۶

جامعه آمريکا درگير بحران خشونت مسلحانه

آزادي حمل سلاح گرم موجب افزايش خشونت در آمريکا شده است.

در ادامه خشونت‌هاي مسلحانه در آمريکا، شيکاگو که يکي از ناامن‌ترين شهرهاي اين کشور به شمار مي رود و رتبه نخست مرگ ناشي از خشونت را ميان شهرهاي ايالات متحده به خود اختصاص داده، در چند وقت اخير شاهد چندين تيراندازي به افراد مختلف و کشته و زخمي شدن ده‌ها نفر بوده است.
بر اثر استفاده از سلاح گرم در آمريکا، خشونت به شکل گسترده از جمله در شيکاگو رواج يافته و تيراندازي در ايالت متحده رفته رفته به يک بحران تبديل شده است. در اين باره "داناوان پرايس" از اعضاي سازمان استريت پاستورز در مصاحبه با سي بي اس شيکاگو بر اين باور است که «اوضاع اکنون خارج از کنترل شده است. در حال حاضر شرايط يک منطقه جنگي حاکم است. شرايط شيکاگو ديوانه وار است.»
به هرحال تيراندازي در آمريکا به سوي مردم ديگر موضوعي عادي و هميشگي است و سالانه هزاران نفر در ايالت متحده بر اثر اصابت گلوله کشته مي شوند. بر اساس جديدترين تحقيقات انجام شده در آمريکا، هر سال بيش از 500 کودک در حوادث تيراندازي در شهرهاي مختلف اين کشور کشته مي شوند.
آزادي حمل سلاح شخصي و به تعبيري در دسترس بودن سلاح گرم در آمريکا و فروش انواع مختلف آن در فروشگاه ها سبب شده تا اغلب مردم سلاح گرم در اختيار داشته باشند. به همين دليل طبيعي است که آمار قتل در ايالات متحده با استفاده از سلاح گرم بسيار بالا باشد. در اينجا برخورد نامتعارف و خشن پليس با معترضان مورد بحث نيست بلکه مسئله، سلاح گرم است که تاکنون بدون مانع و محدوديت جدي مورد استفاده قرار گرفته است.
در اين ميان اعتراض مردم و نهادهاي حقوق بشري به رواج خشونت مسلحانه در آمريکا هم تا کنون چندان مثمر ثمر نبوده است چراکه همچنان افراد زيادي در اين کشور بر اثر تيراندازي جان خود را از دست مي دهند. به عنوان نمونه روز گذشته (يکشنبه) دست‎کم سي تن در يازده مورد تيراندازي مختلف در سراسر شيکاگو مورد اصابت گلوله قرار گرفتند، که از اين تعداد، سه تن کشته و مابقي به علت شدت جراحات‎شان در بيمارستان‎ها بستري شدند.
اقدام برخي از نمايندگان کنگره و کاخ سفيد هم براي ايجاد محدوديت در زمينه فروش سلاح راه به جايي نبرده و ارتباط گسترده لابي سلاح در ايالات متحده با اعضاي با نفوذ کنگره سبب شده تا فروش سلاح در آمريکا بدون هيچگونه مشکلي ادامه داشته باشد.
بر اين اساس، اگر در اين مدت اصلاح و تغييري اتفاق افتاده بسيار جزيي و ناچيز بوده به طوري که نمي شود آن را نشانه تغييري اساسي و پيشرو براي جريانات بعد تلقي کرد. در اين باره مي توان به اعتراض دانش آموزان مدرسه پارکلند در ايالت فلوريدا اشاره کرد که اواخر خرداد ماه امسال تظاهراتي در شهر شيکاگو عليه خشونت‎هاي ناشي از استفاده از سلاح‎هاي گرم در آمريکا برگزار کردند. ظاهراً فشارهاي اين دانش آموزان تنها باعث شده قانون گذاران ايالت شيکاگو سن قانوني خريداري سلاح‎هاي گرم را در فلوريدا از 18 به 21 سال افزايش دهند بدون اين که محدوديتي براي آزادي حمل سلاح گرم اعمال نمايند.

...............................................
مصطفي عبدلي

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تمدید مهلت ارسال اطلاعات صادرکنندگان از محل ورود موقت
مطالبات دستیاران و دانشجویان PhD (دکتری) به‌صورت مرحله‌ای پیگیری می‌شود
کمبود زمین برای اجرای زیرساخت های رفاهی در مرکز استان
مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در روستای کوندج
محور‌های خراسان جنوبی در مسیر زمستانی ایمن
تاکید وزیر دفاع بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی در سازمان هواپیمایی
رقابت ۳۷۷۵ داوطلب در آزمون نظام مهندسی لرستان
پیگیری هفته دوازدهم مسابقات فوتبال استان سمنان
نشست دبیر شورای عالی فرهنگی کشور با روسای دانشگاه مازندران
کارگاه تولید فلزیاب در شهرستان بانه کشف شد
سفر‌های استانی رئیس جمهور با تمرکز بر طرح‌های کلان و زودبازده
پیروزی تیم واترپلو پالایش نفت آبادان مقابل رعد پدافند زنجان
میزبانی اصفهان از جشنواره ملی ترویج نجوم ادیب
حرم حضرت عبدالعظیم (ع) میزبان محفل انس با قرآن
انتشار مجموعه داستانی «آ مثل بابا»
وزش باد شدید استان همدان را فرا می گیرد
تخصیص ۱۸ هزار تن کود اوره به کشاورزان استان زنجان برای کشت بهاره
مرحوم میلانی خدمات اجتماعی، علمی و سیاسی زیادی انجام داد
اجرای طرح نوخوان‌ها در مدارس مناطق محروم گلستان
تکریم بزرگان مشعل فروزان نسل امروز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
قطع گاز برخی مشترکان، فردا در شیراز
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
پیام تبریک قالیباف به مناسبت سالروز میلاد حضرت عیسی (ع)
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ پیروزی استقلال مقابل المحرق
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)