• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در نشست خبری؛

اشتغال حدود ۸۰ درصد از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: حدود ۸۰ درصد از دانش آموختگان این دانشگاه جذب بازار کار شده اند.

اشتغال حدود ۸۰ درصد از دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، جواد حاتمی در نشست خبری افزود: دانشگاه علمی کاربردی با بازار کار مرتبط است و رشته‌های تحصیلی آن نیز متناسب با بازار کار طراحی و تدوین شده است.

وی ادامه داد: نام نویسی دوره‌های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه از دوشنبه ۲۲ مرداد و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می‌شود.

حاتمی گفت: امسال در حدود ۶ هزار کد رشته محل این دانشگاه دانشجو پذیرش می‌شود که ۱۳۸ هزار نفر در مقطع کارشناسی و حدود ۲۳۰ هزار نفر در مقطع کاردانی پذیرش خواهند شد.

وی افزود: پذیرش فقط از طریق سازمان سنجش آموزش کشور است و مراکزی که اقدام به پذیرش دانشجو کنند با آن‌ها برخورد خواهد شد.

حاتمی گفت: نتایج نهایی این دوره‌ها نیمه شهریور اعلام خواهد شد که البته ثبت نام دوره‌های کارشناسی یک هفته بعد از نام نویسی دوره‌های کاردانی آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۸۰۰ عنوان رشته در این دانشگاه فعال است و تاکنون حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از این دانشگاه دانش آموخته شده اند.

حاتمی با اشاره به سطح بندی مراکز علمی کاربردی گفت: مدیریت، دوره‌های آموزشی، مدرسان، امکانات و تجهیزات آموزشی و کارگاهی، فعالیت‌های فرهنگی، پژوهش و خوشه‌های فناوری و کارآفرینی، موضوعات اداری - مالی و دانش آموختگان از مهمترین معیار‌ها برای سطح بندی مراکز است.

وی با اشاره به تعطیلی برخی از مراکز علمی کاربردی بعلت نداشتن کیفیت‌های مطلوب افزود: بعنوان مثال مرکزی که با ۱۰ نفر اداره می‌شد، در آنجا ۲۰ تا ۳۰ نفر انباشته شده بودند که شاید یکی از علل آن ارتزاق از بودجه عمومی کشور بوده است.

حاتمی گفت: مراکزی که در سطح یک قرار می‌گیرند، ۵ درصد تخفیف در حق نظارت به آن‌ها تعلق می‌گیرد تا این رقم تلفیقی نیز برای ارتقاء و کیفیت مجدد مراکز هزینه شود.

وی با بیان اینکه مراکزی داریم که نزدیک به همه دانش آموختگان آن جذب بازار کار می‌شوند، افزود: پارسال حدود ۱۲ میلیارد تومان در برنامه‌های فرهنگی این دانشگاه هزینه شده است.

حاتمی گفت: یکی از ایرادات نهاد‌های نظارتی به مراکز این دانشگاه این است که نظام مالی و معاملاتی آن‌ها باید روشن باشد.

وی افزود: از مهر ۱۳۹۷ آزمون ۲۰ درصد از دروس هر دوره، به صورت متمرکز و توسط ستاد مرکزی دانشگاه و دفتر سنجش آموزش برگزار می‌شود.

حاتمی با اشاره به طرح غربالگری مدرسان گفت: در یک استان حدود هزار و ۳۰۰ مدرس در تعطیلات تابستانی غربالگری شدند که کد مدرسی ۳۰ درصد از آن‌ها باطل شده است.

وی ادامه داد: هم اکنون حدود ۱۱۰ هزار مدرس فعال در کشور داریم.

حاتمی گفت: هم اکنون برنامه‌ای برای برگزاری دوره‌های کارشناسی ارشد نداریم، زیرا در این باره تجربه موفقی نداشتیم و ۶۰ درصد دانشجویان این دوره نتوانسته اند دانش آموخته شوند.

وی افزود: مدارک دانشگاه علمی و کاربردی تحت نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری است و هیچ نهادی نمی‌تواند بگوید که آن را قبول ندارم.

حاتمی گفت: امیدواریم از مدرک گرایی گذر کنیم و به کارگزینی بپردازیم و در جذب افراد به صلاحیت‌های حرفه‌ای توجه شود.

وی ادامه داد: در رشته‌های جدید کاردانی فنی کنترل کیفیت مواد غذایی، کاردانی فنی امداد ریلی مترو و کاردانی حرفه‌ای کنترل ترافیک و همچنین کارشناسی ایستگاه پلیس و کارشناسی هنر‌های دیجیتال نیز از مهر امسال دانشجو پذیرش می‌شود و سازمان‌های متقاضی آن‌ها نیز مشخص است.

حاتمی در پاسخ به پرسشی گفت: روال کاری جذب مدرسان که آزمون آن پارسال برگزار شد، در حال انجام است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)