پخش زنده
امروز: -
رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی بر ضرورت معرفی الگوهای مناسب و برتر جهت توسعه و فرهنگ کار آفرینی در جامعه تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، غلامرضا کاتب در برنامه «روی خط اقتصاد» رادیو اقتصاد افزود: لزوم پرداختن به مبحث بسیار مهم و راهگشای کارآفرینی در کشور بیش از پیش احساس میشود و شناسایی الگوهای مناسب کارآفرین و معرفی آنان از جمله نیازهای اساسی امروز جوانان این مرز و بوم است.
وی همچنین اظهار کرد : معرفی الگوهای موفق کسب و کار در راستای ایجاد انگیزه و گسترش فرهنگ کار آفرینی در بین اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان بسیار راهگشاست.نماینده مردم گرمسار در مجلس شورای اسلامی گفت: نوجوانان و جوانان امروز برای کسب و کار نیازمند الگوهای واقعی و بومی هستند.
وی افزود : کارآفرینان برتر در جامعه باید بیشتر از سوی رسانه ها بویژه صدا و سیما معرفی تا الگویی قرار گیرند.
کاتب در بخش دیگری از سخنان خود برند سازی کالاهای ایرانی را از جمله مولفه های مهم در جهت حمایت و تقویت تولید داخلی برشمرد و اظهارداشت: بسیاری از کالاهای با کیفیت بسیار بالا در داخل تولید ولی به دلیل عدم برندسازی مناسب در قالب مارک و نشان خارجی به بازار مصرف عرضه می شوند.
وی به رادیو اقتصاد گفت: برندسازی کالای داخلی موجب تقویت تولید ملی می شود از اینرو ضرورت ایجاب می کند در زمینه برندسازی گام های بلندی در سطح کشور برداشته شود.
رئیس فراکسیون تولید و اشتغال مجلس شورای اسلامی در ادامه این مصاحبه رادیویی به مبحث گردشگری نیز اشاره کرد و افزود: ایران از ظرفیت های بسیاری بالایی در حوزه گردشگری برخوردار از اینرو ضرورت دارد با توجه به اهمیت موضوع جاذبه های متنوع گردشگری اعم از طبیعی، باستانی، فرهنگی، زیارتی، تاریخی، پزشکی و غیره اقصی نقاط مملکت به جهانیان معرفی شود.
وی اذعان داشت: نقش صنعت گردشگری در بحث اشتغال افزایی، ارزآوری، رشد اقتصادی و نظایر این در کشور بر کسی پوشیده نیست.
وی یادآور شد : گردشگری امروز مهمترین منبع درآمد و ایجاد فرصت های شغلی برای بسیاری از کشورهای دنیا محسوب می شود.