• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۱۵۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۶
اجتماعی » جامعه و شهری

برپایی «جشنواره تشکل‌های غیردولتی سلامت محور» در ۲۲ بوستان پایتخت

مدیرکل سلامت شهرداری تهران از برپایی «جشنواره تشکل‌های غیردولتی سلامت محور» به مناسبت بیست و دوم مرداد روز تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در ۲۲ بوستان پایتخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زینب نصیری با اشاره به روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی اظهار داشت: این مناسبت نه یک روز بلکه بهانه ای برای یادآوری اقدامات ارزنده سازمان های مردم نهادی است که سالها فعالیت های حرفه ای و مسئله محور خود را آغاز کرده و برای بهبود شرایط جامعه و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تلاش می کنند.
وی با بیان اینکه تغییرات اجتماعی بدون مشارکت فعال و مؤثر سمن ها و کانون های اجتماعی مرتبط با ارتقای سلامت جسمی ، روانی و اجتماعی امکان پذیر نیست ، افزود : سمن های مرتبط با حوزه سلامت در سال های گذشته جریان ساز تغییرات جدی در وضع سلامت شهری بوده اند و بی شک سهم قابل توجهی از ارتقای سواد سلامت شهروندان مدیون تلاش های داوطلبانی است که در قالب حضور در بدنه این تشکل ها اقدامات مؤثری را انجام داده اند.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران تصریح کرد : با توجه به وجود ظرفیت­ های ویژه در سطح مناطق 22گانه در راستای جلب حمایت و مشارکت با سازمان های مردم نهاد و کانون های اجتماع محور حوزه سلامت، به مناسبت بیست و دوم مرداد روز تشکل ها و مشارکت اجتماعی بنا داریم تا با ایجاد بستر مناسب و ایجاد زمینه تعامل از ظرفیت طرفین در ارائه خدمات بهینه و اثربخش به شهروندان بهره برداری کنیم.
نصیری با اشاره به گفتمان شهردار تهران مبنی بر «تهران، شهر زیست پذیر، شهروند مشارکت پذیر» افزود : امسال ضمن قدردانی از تلاش ها و اقدامات ارزنده تشکل های غیردولتی حوزه سلامت، هم پیمان می شویم که در مجموعه مدیریت شهری حکمرانی مشارکت جو داشته باشیم، مشارکت را در سطوح تصمیم سازی، برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر اجرا با ذینفعان به اشتراک بگذاریم و تلاش کنیم فرصت یادگیری متقابل به یکدیگر دهیم.
وی از برپایی "فستیوال تشکل های غیردولتی سلامت محور" در سطح مناطق 22گانه خبر داد و گفت: این برنامه به همت ادارات سلامت مناطق 22گانه و با مشارکت سازمان های غیردولتی، انجمن ها و تشکل های فعال در حوزه سلامت، کانون های اجتماعی سلامت محور در 22 بوستان منتخب برگزار می شود.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران ادامه داد: اجرای «فستیوال تشکل های غیردولتی سلامت محور» در سطح تمامی مناطق 22 گانه شهرداری تهران آغاز یادگیری توأمان بین حوزه سلامت شهرداری تهران و تشکل های غیردولتی سلامت محور است که معتقدیم در بستر گفتمان شهردار تهران، این مهم در تمامی حوزه های مدیریت شهری بیش از قبل، محقق خواهد شد.
وی با اشاره به برنامه های اجرایی روز تشکل ها و مشارکت اجتماعی گفت: نشست هم اندیشی دبیران منطقه ای کانون ها و تشکل های غیردولتی فعال در مناطق با شهردار و مدیران ارشد منطقه و تقدیر از سمن های برگزیده و فعال مناطق و کانون های سلامت محور برگزار می شود.
نصیری از راه اندازی پایگاه های مردمی و ارائه خدمات کانون های سلامت محور و سمن های فعال مناطق در یکی از بوستان های محوری هر منطقه خبر داد و افزود : همچنین بخشی از زمان جشن های شبانه مناطق به معرفی سمن ها و انجمن های برتر منطقه مربوطه اختصاص می یابد.
مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت : ایجاد بستر مناسب به منظور معرفی سازمان های مردم نهاد و همکار در حوزه سلامت ، تعامل با سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه سلامت، معرفی فعالیت های کانون های اجتماعی سلامت محور، ارتباط موثر کانون های اجتماعی سلامت محور و سازمان های مردم نهاد را از اهداف این برنامه ها برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: «تهران شهر مشارکت های اجتماعی» شعاری است که تلاش می کنیم همزمان با روز 22 مرداد آن را تمرین کنیم و باور داریم سلامت اجتماعی و روانی شهروندان و توسعه پایدار شهر بجز در بستر همکاری و مشارکت سازمان های مردم نهاد با مدیریت شهری امکان پذیر نیست.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)