بخشیدگی ۸ میلیارد ریالی جرایم صنایع شهرستان البرز
هشت میلیارد ریال از جرائم کارفرمایان خوش حساب البرزی، بخشیده شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، فرماندار البرز گفت: این بخشودگی به منظور حمایت از تولید داخلی و ایجاد امنیت شغلی به

عنوان موتور محرکه اقتصاد و تولید ملی صورت گرفت.
رضا گروسی شعار حمایت از کالای ایرانی را یکی از عوامل بهبود وضعیت اشتغال و ساماندهی مسائل کارگری به ویژه مطالبات تامین اجتماعی خواند و افزود: تامین آتیه و بهره مندی از خدمات حمایتی بیمه برای این قشر، ضروری است.
او اضافه کرد: از ابتدای سال جاری هم بیش از ۷۲ میلیارد ریال بدهی متعلق به ۸۹ کارفرمای خوش حساب صنایع شهر صنعتی البرز، تعیین تکلیف و مقرر شد به صورت نقدی و تقسیط پرداخت شود.
فرماندار البرز افزود: صنایع این شهرستان بیش از دو هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به سازمان تامین اجتماعی بدهکارند، ولی با این وجود در جهت حمایت از تولید و کارآفرینی به دنبال اجرای مشوقهای حمایتی هستند تا بخشی از اثرات تحریمها و نوسانات ارزی خنثی شود.