• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۲۳۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در پیشخوان مطبوعات؛

سخنان رهبر معظم انقلاب

عناوین روزنامه‌های امروز سه شنبه ۲۳ مرداد ۹۷ به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره شرایط اقتصادی و راه حل آن اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ روزنامه جام جم در ضمیمه جام سیاست به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار هزاران نفر از قشر‌های مختلف مردم اشاره کرد و تیتر «صدای مردم» را انتخاب کرد.

روزنامه آرمان از پاسخ به یک نیاز واقعی در ایران گزارش داد و تیتر «هجوم به کسب و کار‌های اینترنتی» را انتخاب کرد.

روزنامه‌های آفتاب، ابرار و ابتکار به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با هزاران نفر از قشر‌های مختلف مردم اشاره کردند و تیتر‌های «مذاکره با امریکا ممنوع است»، «مذاکره با آمریکا را ممنوع می‌کنم» و «مذاکره نخواهیم کرد» را برگزیدند.

روزنامه اعتماد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر «نه جنگ می‌شود و نه مذاکره می‌کنیم» را برگزید.

این روزنامه همچنین به نقل از محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه تیتر «با کسانی که حرف‌های بی اساس می‌زنند، برخورد می‌کنیم» را انتخاب کرد.

روزنامه اطلاعات با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر «جنگ نخواهد شد و مذاکره نیز نخواهیم کرد» را برگزید.

این روزنامه همچنین «وزیر کشور خواستار همیاری بخش خصوصی با دولت شد» را تیتر زد.

روزنامه‌های افکار، خراسان و کیهان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با اقشار مختلف مردم «مردم زیر فشار مشکلات اقتصادی هستند»، «ریشه مشکلات اخیر مدیریتی است نه تحریم» و «مشکلات اقتصادی اخیر حاصل بی تدبیری در سیاست اجرایی است» را انتخاب کردند.

روزنامه‌های ایران، بهار، صنعت، حمایت، رویش ملت، رسالت، قدس و کلید به نقل از مقام معظم رهبری تیتر یکسان «نه جنگ می‌شود و نه مذاکره می‌کنیم» را برگزیدند.

روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر اول «کسانی که می‌گویند دولت باید برکنار شود در نقشه دشمن عمل می‌کنند» را برگزید، همچنین این روزنامه به یک گزارش خبری اشاره کرد و «سیاه نمایی، همراهی با دشمن برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی» را تیتر کرد.

روزنامه‌های تجارت، جوان و شروع با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر‌های «مشکل ارز، سکه و کاهش ارزش ریال حاصل بی تدبیری»، «توزیع اخیر سکه و ارز نمی‌گوییم خیانت، اما خطای بزرگی بود» و «مشکل ارز و سکه بخاطر بی تدبیری‌ها بود» را برگزیدند.

روزنامه‌های شرق و همدلی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر‌های «مذاکره با امریکا ممنوع است» و «با زورگویان مذاکره نمی‌کنیم» را برگزیدند.

روزنامه قانون با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر «نمی گویم تحریم‌ها اثر ندارد» را برگزید.

این روزنامه همچنین «صیاد ایرانی در کام اژد‌های چینی» را تیتر زد و درباره کشتی‌های چین، آبزیان آب‌های جنوبی ایران را از راه‌های غیر مجاز صید می‌کنند و صیادی ما را با مشکل روبه رو کردند، نوشت.

روزنامه مردم سالاری با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر «جنگی رخ نخواهد داد» را برگزید.

این روزنامه همچنین با تیتر «بازگشت جدال نژادی به آمریکا» درباره نخستین سالگرد خشونت‌های شار لو تزویل در ویریجینیا نوشت.

روزنامه وطن امروز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم تیتر «سیاست نظام برخورد قاطع و بودن ملاحظه با مفسدین» را انتخاب کرد.

این روزنامه همچنین تیتر «تشییع کودکان شهید یمنی» را برگزید و درباره حضور گسترده مردم در صعده نوشت.

روزنامه همشهری به نقل از رهبر معظم انقلاب تیتر «هر ۳ قوه باید مشکلات و فشار‌ها را از دوش مردم بردارند» را برگزید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از برترین‌های رقابت‌های کیک بوکسینگ در وردنجان
خاک هرمز متعلق به جزیره نشینان است
چهاردهمین یادواره سالروز شهادتِ حاج حسن طهرانی‌مقدم
پایین بودن سبزینگی مزارع کلزا در گلوگاه
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود
اختتامیه دوره توانا در یزد
رقابت گروه های نمایشی استان سمنان
مسابقات مدهامتان در همدان
هواشناسی استان زنجان هشدار زرد صادر کرد
فوت کارگر شهرداری در حادثه برق‌گرفتگی
فردا آغاز مهلت استعفای داوطلبان انتخابات شورای اسلامی روستا
جان باختن سه کودک براثر انفجار مین در افغانستان
آغاز نام‌نویسی دانشگاه عالی دفاع ملی
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است
ساخت مسجد روستای صنوگان در کهگیلویه
راهکار‌های عملیاتی برای رفع چالش‌های صنعت خرما بررسی شد
رونمایی از خانه کشتی پوریای ولی در اصفهان
همایش پیاده روی خانوادگی
درخشش دختران فارس در بازی‌های فکری قهرمانی کشور
اطلاعیه فرمانداری تبریز درباره صدای انفجار‌های اخیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)