کسب مقام سوم مسابقات قهرمانی تیراندازی توسط ورزشکار سنندجی
تیرانداز سنندجی در مسابقات قهرمانی تیراندازی با تفنگ ناشنوایان کشور برنز گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیمامرکزکردستان، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: "شهاب الدین حبیبی" تیرانداز سنندجی در سومین دوره مسابقات قهرمانی تیراندازی با تفنگ بادی و تپانچه ناشنوایان کشور با کسب ۲۵۱ امتیاز نشان برنز این دوره از رقابتها را به دست آورد.

حامد جولایی گفت: در این رقابتها ۶۰ تیرانداز از استانهای سراسر کشور به مدت یک روز در بخش مردان و زنان به مصاف هم رفتند.
تیم تک نفره کردستان به مربیگری احمد شیاسی در این رقابتها شرکت کرد و "شهاب الدین حبیبی" تیرانداز سنندجی توانست با کسب ۲۵۱ امتیاز نشان برنز این دوره از رقابتها را کسب کند.
در بخش مردان، استان مرکزی با ۱۱۹۵، تهران ۱۱۴۳ و چهارمحال و بختیاری با ۴۶۷ امتیاز مقامهای اول تا سوم را به دست آوردند.
همچنین در بخش زنان نیز استان گلستان با ۱۲۵۷ امتیاز قهرمان شد، فارس با ۷۴۶ امتیاز دوم و تهران با ۵۱۴ امتیاز سوم شدند.
سومین دوره مسابقات قهرمانی تیراندازی با تفنگ بادی و تپانچه ناشنوایان کشور در روز ۲۲ مرداد در سالن تیراندازی سبحان تهران برگزار شد.