پخش زنده
امروز: -
در پنجاه و پنجمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پرونده واحد تولیدی روغن لیکومولی و پرونده واحد تولیدی قارچ بررسی و مشکلات این دو پرونده برای اخذ تسهیلات بانکی با حمایتی ستاد تسهیل رفع شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ استاندار با اشاره به اینکه البرز همچنان رتبه اول کشور را در رونق کسب کار حفظ کرده است گفت:در 5 ماه گذشته 55جلسه ستاد تسهیل برگزار شده است که در این جلسات 323پرونده بررسی و نزدیک به 450مصوبه به تصویب رسید است.
نجفی با بیان اینکه تا کنون یک هزار و چهارصد و سی میلیارد تومان تسهیلات برای رونق کسب و کار در استان پرداخت شده است گفت: استان البرز در ارائه تسهیلات برای بخش نوسازی و بازسازی نیز با ارائه تسهیلاتی نزدیک به 139میلیارد تومان در جایگاه رتبه دوم کشوری قرار دارد.
وی در ادامه گفت: از هفته گذشته تا کنون 70میلیارد تومان تسهیلات به واحدهای تولید پرداخت شده است.
بررسی مالیات های واحدهای تولید، مشکلات بیمه ای، ارائه تسهیلات بانکی و کمک به تولیدکنندگان برای پرداخت تسهیلات معوقه بانکها از جمله مشکلاتی است که هر هفته در ستاد تسهیل بررسی و راه کارهای برای حل آن ارائه می شود.