پخش زنده
امروز: -
کمبود برخی ویتامین ها در بدن موجب بوجود آمدن سردردهای مزمن در محدوده زمانی خاص در افراد است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ با مصرف روزانه چند نوع ویتامین یا برخی غذاهای خاص حاوی این ویتامین ها می توان از بروز این سردردها پیشگیری کرده و یا آنها را تسکین داد.
ویتامین ب ۱۲: برای تولید سلول های قرمز خون و سوخت و ساز چربی ها و کربوهیدرات ها ضروری است. کمبود این ویتامین تمام بافت ها را از اکسیژن محروم می سازد و در نتیجه منجر به بدتر شدن و مزمن شدن سردرد می شود. گوشت گاو، مرغ و ماهی منابع خوبی از ویتامین ب ۱۲ هستند.
ویتامین آ: ویتامین آ محلول در چربی است و برای رفع سردردهای مزمن یک راه تسکین طبیعی است. ویتامین آ در منابع حیوانی از قبیل شیر، زرده تخم مرغ، اسفناج، کلم، هویج، و گوجه فرنگی یافت می شود.
ویتامین ث: کمبود این ویتامین یکی از دلایل بروز سردرد است. ویتامین ث برای تقویت خون در مویرگ ها و بهبود جریان خون در مغز و همچنین سنتز نوراپی نفرین و سروتونین (دو انتقال دهنده عصبی) ضروری است. مرکبات، کلم بروکلی، سبزیجات تیره رنگ، فلفل در رنگ های مختلف، منابع خوبی از ویتامین ث هستند.
ویتامین ب ۶: کمبود این ویتامین نیز توانایی بدن را برای ذخیره و جذب ویتامین ب ۱۲ که نقش مهمی در کاهش سردرد دارد، کاهش می دهد. مصرف الکل و استفاده از قرص های پیشگیری از بارداری خطر ابتلا به کمبود ویتامین ب ۶ را افزایش می دهد. مرغ، ماهی و تخم مرغ منابع اصلی ویتامین ب ۶ هستند.
منیزیم: مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم، باعث جلوگیری از ابتلا به سردردمی شود مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم، باعث تسریع در روند گردش خون به ویژه خون رسانی به سلول های مغز می شود. انواع غلات و حبوبات، سبزی های پهن برگ مانند اسفناج، خانواده کلم ها به ویژه کلم بروکلی، سیب زمینی آب پز و انواع آجیل های خام نیز سرشار از منیزیم هستند.