پخش زنده
امروز: -
نماینده مردم تفت و میبد در مجلس شورای اسلامی : مجمع نمايندگان استان يزد که از حاميان رئيس جمهور هستند در نامه ای به وی بر ضرورت بازنگري در ارتباط با مباحث اقتصادي و تغيير تيم اقتصادي تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،
نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي در جمع اصحاب رسانه استان با اعلام این خبر افزود: در حال حاضر اقشار پايين جامعه که درآمد خوبي ندارند بيشترين خسارت از تورم را مشاهده ميکنند.
نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اينکه در برنامه ششم توسعه پيشبيني حداقل 250 ميليارد دلار جذب سرمايهگذاري ديده شده افزود: دولت بايد در راستاي تامين زيرساختها و همچنين فراهم کردن زمينه جذب سرمايهگذاران خارجي و به ويژه سرمايههاي ايرانيان خارج از کشور بيشتر تلاش ميکرد.
دهقاني تحريمها را بي تاثير در کاهش جذب سرمايهگذاري ندانست و گفت: با اين وجود زمينهها و ظرفيتهايي وجود دارد که ايران بتواند از آن براي بهبود شرايط استفاده بهتر و بيشتري داشته باشد.
وي با بيان اينکه يکي از اصليترين دلايلي که سبب شده که مردم از برخي مسئولان در کشور گلايهمند شوند، تبعيض است خاطرنشان کرد: ما بايد در تمام شهرها و شهرستانها با برنامهاي به پيش برويم که زمينه توسعه همه جانبه فراهم شود نه اينکه شهرهايي که معدن و ذخاير معدني دارند توسعه کنند ولي ديگر شهرها نه، که در اين زمينه هم وظيفه اصلي به دولت و مديران بر ميگردد.
نماينده مردم با تاکيد بر اينکه مخالف سوال از رئيس جمهور هستم تصريح کرد: دليل مخالفت من اين است که سوال کنندگان از رئيس جمهور در شرايط فعلي همه از يک طيف خاص و مربوط به کميسيونهاي مشخصي هستند.
نائب رئيس کمبسيون امنيت ملي مجلس نبود طرح آمايش سرزميني را يکي از مشکلات پيش روي توسعه کشور دانست و تصريح کرد: 40 سال از انقلاب ميگذرد و هنوز طرح آمايش سرزميني ايران به تصويب نرسيده و ما نميدانيم براي توسعه در هر منطقه چه پيش نيازهايي وجود دارد.
نماينده مردم تفت و ميبد در مجلس شوراي اسلامي از پرداخت وامهاي توليد به برخي افراد که توليد کننده نيستند از پول آن براي دلالي استفاده ميکنند گلايه کرد و افزود: اگر قرار است در کشور وام کم بهرهاي پرداخت شود بايد به افرادي بدهيم که از اين پول براي توسعه کشور استفاده ميکنند.