• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۷۶۰۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
۳ و ۴ شهریور؛

همایش آموزش شیمی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود

دهمین همایش دو سالانه آموزش شیمی ایران، روز‌های ۳ و ۴ شهریور ۱۳۹۷ در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

همایش آموزش شیمی ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران؛ این دوره از همایش با شعار «تدریس مبتنی بر بافتار، از مدرسه تا دانشگاه» و با هدف معرفی و سریان این شیوه جدید تدریس در میان دست اندر کاران دانش شیمی برگزار می‌شود.

در این همایش موضوع‌های «آموزش شیمی، محیط زیست و توسعه پایدار»، «نقد و بررسی برنامه­‌ی درسی، سرفصل درس­‌ها و محتوای کتاب­‌های درسی شیمی دوره­‌ی متوسطه دوم»، «اخلاق علمی در آموزش و پژوهش شیمی»، «ایجاد پیوند میان آموزش و پژوهش»، «درس پژوهشی و اقدام پژوهشی»، «آسیب شناسی فرآیند تدریس شیمی در نظام آموزشی، «آموزش شیمی در دانشگاه»، «استاندارد‌ها و شایستگی‌های حرفه­‌ای استادان و دانش آموختگان»، «آموزش شیمی و فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «یادگیری الکترونیکی و آموزش از راه دور»، «آموزش شیمی مبتنی بر آزمایشگاه»، «آموزش شیمی و فناوری آموزشی با تأکید بر وسایل الکترونیکی همراه»، «شیمی و آموزش مهارت­‌های زندگی»، «آموزش همگانی شیمی؛ آموزش شیمی و عرصه­‌های نو: شیمی سبز، نانو شیمی و ...»، «آموزش شیمی و صنعت، کار آفرینی و نیاز‌های علمی صنایع» و «طراحی و اجرای آزمایش­‌های کم هزینه و استاندارد‌های تألیف کتاب­‌های درسی»، بررسی ‌می‌شود.

در مراسم افتتاحیه این همایش، رییس دانشگاه، دبیر همایش و نماینده انجمن شیمی سخنرانی خواهند کرد؛ سپس رییس و مدیر ترویج علم موزه علوم و فناوری سخنرانی می‌کند و در ادامه، نمایشگاه رازی افتتاح خواهد شد.

این نمایشگاه به مناسبت نزدیکی زمان همایش به پنجم شهریور، روز زکریای رازی توسط موزه علوم و فناوری ایران برپا خواهد شد و به شیوه‌ای جالب و دیدنی، شرکت کنندگان را به زمان رازی برده و تلاش می‌کند حس و حال زمان کیمیاگری و دانشمندان علوم اسلامی و ایرانی را به تماشاگر القا کند.

در روز اول همایش، دو سخنرانی کلیدی (دکتر عیسی یاوری: از کیمیاگری تا شیمی جدید در ایران- دکتر حسن حذرخانی: آموزش شیمی، چالش‌ها و چشم اندازها) و دو نشست تخصصی تحت عناوین «سرفصل دروس کارشناسی شیمی» و «بررسی محتوی و رویکرد سازمان دهی کتاب‌های درسی شیمی متوسطه دوم» برگزار می‌شود.

در روز دوم دهمین همایش آموزش شیمی ایران نیز دو سخنرانی کلیدی (خانم مهندس رستگار: پیوستگی رویکرد‌های یادگیری و ارزشیابی- آقای دکتر نعمت الله ارشدی: تدریس شیمی به روش مبتنی بر بافتار) و یک نشست تخصصی با عنوان «وضعیت تربیت دبیر در کشور با تاکید بر برنامه جدید رشته آموزش شیمی» ارایه و برگزار می‌شود.

در این همایش، افزون بر ۵۰ مقاله در قالب پوستر و سخنرانی، چهار کارگاه آموزشی با عناوین: شیمی مواد مخدر؛ طراحی و انجام آزمایش‌های ساده برای دبیرستان‌های کشور و کارگاه آموزش میکروسکوپ الکترونی ارایه خواهد شد.

دکتر فرانک منطقی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) - دبیر؛ دکتر زهرا احمد آبادی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید بهشتی مشهد) - دبیر علمی و دکتر محبوبه ربانی (عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه علم و صنعت ایران) - دبیر اجرایی دهمین همایش آموزش شیمی ایران هستند.

از علاقه‌مندان به تدریس شیمی دعوت می‌شود تا در این گردهمایی دوسالانه استادان، دبیران، مربیان، مدرسان و دانشجویان شیمی شرکت کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)