• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۳۰۷۳
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هفته دولت فرصتی برای سنجش عملکرد دولت با الگوهای شهیدان رجایی و باهنر

بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس هفته دولت را فرصت سنجش نسبت دولت با الگوی شهیدان رجایی و باهنر و اعلام بیزاری از نسخه‌های بیگانه و تمسک به توانمندی‌ها برای عبور موفق از جنگ اقتصادی با دشمن دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بیانیه ای را به مناسبت سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت صادر کرد که در ان امده است :
دوم تا هشتم شهریور که در تقویم رسمی کشور به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است، فرصت ارزنده‌ ای را فرا روی ملت ایران و دولت محترم قرار می‌دهد تا عیار رویکردها و کارکردهای مسئولان و مجموعه اجرایی کشور، با آنچه به الگوی شهیدان رجایی و باهنر شهرت یافته است، مورد سنجش و ارزیابی قرار گیرد.
بی شک دولت مکتبی و در عین حال کوتاه مدت شهیدان رجایی و باهنر که پرچم عدالت‌خواهی، ساده زیستی و پرهیز از اشرافی‌گری را باتوجه ویژه، به مشکلات مردم و رفع محرومیت از چهره میهن اسلامی برافراشته بودند برای همه دوران و مقاطع تاریخی الگویی افتخارآمیز و اعتمادآفرین را فراروی دولت های جمهوری اسلامی ایران قرار داده است که در صورتیکه مورد اهتمام دولتمردان قرار گیرد، می‌تواند جایگاه و منزلت اجتماعی و مسئولیت فردی آنان را تضمین کند و اعتماد متقابل ملت و دولت را برابر طوفان ترفندها و توطئه‌های دشمن تعمیق بخشد.
این بیانیه، قدرت و اقتدار امروز انقلاب اسلامی را که در آستانه 40 سالگی بیش از هر مقطع تاریخی مورد تهاجم و تهدید دشمن قرار گرفته است بزرگترین سرمایه ملت و دولت در نبرد بنیادین با نظام سلطه و استکبار قلمداد و تصریح کرده‌ است: در جنگ اقتصادی امروز که اتاق‌های فکر و جنگ آمریکایی‌ها در هم شکستن روح مقاومت و ایستادگی ملت ایران و فروپاشی نظام اسلامی با ترفندها و سناریوهای مختلف را در دستور کار خود قرار داده اند و با تداوم و توسعه تحریم‌های ظالمانه در پی القای یأس و ناامیدی و پاشیدن بذر شکاف بین مردم با نظام و انفعال دولت برای پذیرش خواسته های شیطانی و مهار قدرت پیش‌برندگی و نشاط پیشرفت در کشور هستند، تلاش دولت برای احیای الگوی دولت شهید رجایی در مقاومت برابر دشمن و اعتماد به مردم و توانمندی ها و ظرفیت های درونی جامعه، رمز عبور موفق از شرایط تحمیلی کنونی به شمار می رود.
این بیانیه تلاش دشمن برای القای فقدان اراده و توان در حل مشکل در قوای حاکمیتی و خارج شدن رشته امور از دست نظام و از دست رفتن همه چیز را به برکت هوشمندی و بصیرت مردم را باطل و محکوم به شکست دانسته و خاطر نشان کرده است: در شرایطی که خصومت دیرین نظام سلطه به رهبری آمریکا برای مقابله با ایران اسلامی، با نشانگرهای فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی وارد مرحلة نوینی شده است، از دولت محترم انتظار می رود با تکیه بر مؤلفه های قدرت داخلی به ویژه باور مقاومت، وحدت و انسجام ملی، تأسی به ظرفیت‌های درونی کشور و تولید و استفاده از کالای ایرانی، تحرک دیپلماسی انقلابی و عملیاتی در تعامل با کشورهای هم راستا و خارج از دایره نوکری آمریکا و برخورد با مشکلات و فساد اقتصادی و در دستور کار قرار دادن نسخه های ضدتحریمی و...، توطئه های دشمن را خنثی کند و با جایگزین‌سازی مدیریتی هوشمند متناسب با شرایط خطیر کنونی و پایان بخشیدن به سوء مدیریت های موجود به ویژه در عرصه اقتصادی، به فضل الهی شاهد استمرار پیشرفت کشور و رفع دغدغه های معیشتی و زندگی عزّتمندانه مردم باشیم.
در پایان، این بیانیه با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت به رئیس جمهور محترم و آحاد دولتمردان جمهوری اسلامی ایران، نصب العین قرار دادن منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای عزیز (مدظله العالی) در عرصه های مختلف ضامن سربلندی هر ایرانی معتقد به اسلامیت و جمهوریت نظام قلمداد و تأکید شده است: همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تأکید فرموده اند مشکلات اقتصادی امروز کشور ناشی از مسائل درونی و نحوه مدیریت و سیاستگذاری های این حوزه است و به رغم عملیات روانی و هجمه های رسانه ای دشمن و دنباله‌رو‌های داخلی آن، نه تنها بن‌بستی در کشور وجود ندارد، بلکه راه برون رفت از مشکلات جاری، ملموس ساختن برخورد قاطع و انقلابی با مفسدان اقتصادی و بیزاری از نسخه هایی است که پناه بردن به شیطان بزرگ را توصیه می کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دعوت سه فوتبالیست چهارمحال و بختیاری به اردوی تیم ملی
دستاورد‌های انقلاب اسلامی ایران در فجر ۴۷
پیش بینی افزایش تولید دانه های روغنی با حذف ارز ترجیحی
جمع‌آوری ۲۴ معتاد متجاهر در الیگودرز
دستگیری ۷ حفار غیرمجاز در دامغان
رونمایی کمپرسور جدید نماد همکاری موفق برای ارتقای توان فنی کشور
سرویس‌دهی رایگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد در نیمه شعبان
سه‌شنبه‌های مردمی ملاقات چهره به چهره با مسئولان در کرج
برگزاری اختتامیه جشنواره شعر مهدوی اقوام ایرانی در یاسوج
افتتاح طرح ملی سلام محله در خراسان جنوبی
رویداد ملی «سلام محله» در ۷۴ کانون استان اردبیل آغاز شد
تصویب مزایده ۱۳ پلاک املاک مازاد دستگاه های اجرایی در سمنان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۰ طرح صنعت برق در فارس و بوشهر
استاد محمد علی سادات درگذشت
قم آماده اعزام به مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی کشور
جشنواره شعر فجر در ایستگاه آخر
افتتاح ۴۲۳ طرح با ۸ همت اعتبار در فردیس به مناسبت دهه مبارک فجر
تجدید میثاق رئیس، مدیران و کارکنان بنیاد شهید با آرمان‌های امام راحل
آغاز به کار رشته المپیکی لاکراس
دستگیری ۱۳۸ نفر از اغتشاشگران در رودسر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
آغاز برنامه‌های مردمی شعبان و دهه فجر در تهران
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)