• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۵۸۲۰
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
بنابر گزارش رسانه هاي عبري و عربي؛

وحشت تل آويو از سفر امير حاتمي به سوريه

سفر وزیر دفاع ایران به دمشق و سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله، تل آویو را به شدت ترسانده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، روزنامه اینترنتی رای الیوم در یادداشتی به قلم زهیر اندرواس نوشت: دو حادثه مهم در روزهای اخیر که به یکدیگر مرتبط هستند رسانه های عبری را به خود مشغول کرده است. اين دو حادثه نخست، سخنرانی اخیر سید حسن نصرالله و دیگری سفر وزیر دفاع ایران به دمشق است. طبیعی بود که رسانه های عبری به سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان بپردازند. به عنوان مثال حیزی سیمانطوف شرق شناس و تحلیل گر امور عربی در کانال ده تلویزیون اسرائیل گفت: (سید حسن) نصرالله در این سخنرانی پیامی تهدیدآمیز برای کسانی فرستاد که سر راه حزب الله و متحدانش در سوریه بایستند و به گفته خود او، حزب الله به مبارزه با تروریسم ادامه خواهد داد. سیمانطوف افزود: سید حسن نصرالله همچنین گفت ، اسرائیل از منطق جنگ به منطق شکست رسیده و مسئله شکست در ارتش اسرائیل ریشه دار شده است. نصرالله همچنین خاطرنشان کرد، اعتماد به آمریکا ممنوع است زیرا همه متحدان خود در سوریه و سایر کشورها را فروخته است و خواهد فروخت.

بر اساس یک پژوهش دانشگاهی که در شمال اراضی اشغالی انجام شد هشتاد درصد از اسرائیلی ها به گفته های (سید حسن ) نصرالله باور و اعتماد دارند و فقط بیست درصد اظهارات فرماندهان خود را باور می کنند. (سید حسن) نصرالله نیز مانند تحلیلگر کانال ده تاکید کرد، موارد وخامت وضع روانی نظامیان ارتش اسرائیل و تعداد مراجعه به روان پزشک ارتش افزایش یافته است چنانکه در سال 2017 حدود 44 هزار نظامی اسرائیلی به روانپزشک ارتش مراجعه کرده اند. سخنرانی های (سید )نصرالله روی افکار عمومی داخل اسرائیل نیز تاثیر زیادی دارد و از سوی دیگر برای همه واضح است که او بر خلاف همه مقامات کشورهای عربی، امور اسرائیل را به صورت گسترده و دقیق دنبال می کند و در فهم خصوصیات روانی آنها کارشناس شده است. هیئت اخبار اسرائیل شامل کانال های دوازده و سیزده تلویزیون تل آویو معتقد است دبیرکل حزب الله لبنان به طور مساوی به اسرائیل و آمریکا حمله می کند. همچنین یک خبرنگار امور سیاسی گفت: نصرالله در سخنرانی اخیر همه حوادث منطقه را به آمریکا نسبت داد.
رسانه های عبری درباره سفر وزیر دفاع ایران به سوریه نیز با تاکید بر توافقنامه های راهبردی وی با مقامات دمشق عمق نگرانی تل آویو از این اتفاق را بازتاب دادند. یک خبرنگار اسرائیلی درباره اظهارات امیر حاتمی گفت: روابط دو جانبه بین ایران و سوریه هرگز به این خوبی نبوده است و این روابط با مسکو هم در حال بهتر شدن است. وی با اشاره به اظهارات امیر حاتمی مبنی بر این که فقط دمشق و تهران درباره حضور نیروهای ایرانی در سوریه تصمیم می گیرند افزود: راهبرد جدید اسرائیل ایجاد تفرقه بین تهران و مسکو است که تا کنون بی نتیجه بوده است. مسکو بارها تاکید کرده است ایران یک متحد راهبردی است و از آنجا که حمله مشترک آمریکا - انگلیس و فرانسه به سوریه به منظور طولانی کردن جنگ به نفع تهران و مسکو نیست احتمالا میزان همکاری آن دو برای جلوگیری از این حمله و آزادسازی ادلب از دست تروریست ها افزایش خواهد یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
به زودی سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای در کشور راه اندازی می شود
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
انتخابات؛ مسیر صیانت از نظام و هم‌افزایی برای اعتماد عمومی
جهش تولید زعفران در آذربایجان‌غربی؛ طلای سرخ شمال‌غرب کشور به بار نشست
160هزار خادم فعال
احیای تالاب‌ها باید در دستور کار باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۶ آبان ۱۴۰۴
واژگونی یک دستگاه خودروی پراید در محور مهاباد - میاندوآب
ارومیه، رتبه نخست تولید سیب در استان
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
برگزاری جلسه کمیسیون ماده ۵ آذربایجان‌غربی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیرغلامان حسینی در آستان سلطان طوس
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)