• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۴۴۸۳
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۴
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
تحت نظارت سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌ها؛

احداث فرودگاه‌های قم و نجف‌آباد توسط بخش خصوصی

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران: فرودگاه های شهرهای قم و نجف‌آباد توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود اما این فرودگاهها هم تحت نظارت سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌ها خواهد بود.

احداث فرودگاه‌های قم و نجف‌آباد توسط بخش خصوصیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی رحمت‌الله مه‌آبادی همچنین درباره سرنوشت احداث فرودگاه جدید چابهار گفت: ‌ساخت فرودگاه های جدید در اساسنامه شرکت فرودگاه‌ها عنوان نشده و جزو وظایف ما نیست، اما در اصلاحیه این اساسنامه آمده است که شرکت، اجازه ساخت فرودگاه‌های دارای توجیه اقتصادی را دارد.
وی افزود: به دلیل شرایط خاص اقتصادی و راهبردی چابهار، مطالعات و بررسی‌هایی بابت ساخت فرودگاه در شرکت فرودگاه‌ها انجام‌ و به صورت کارشناسی مشخص شد که ‌فرودگاه چابهار توجیه اقتصادی دارد.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اضافه کرد: در این مسیر، طرح توجیه اقتصادی فرودگاه چابهار را تهیه کرد‌یم، مجوز‌های لازم را هم از سازمان هواپیمایی کشوری گرفتیم و بنا به دستور وزیر راه و شهرسازی، داوطلبانه آمادگی خود برای ساخت فرودگاه چابهار اعلام کردیم.
مه‌ آبادی بیان کرد: بخشی از ارگان‌ها‌ تأکید داشتند که بنا به دلایلی فعلاً از فرودگاه کنارک استفاده شود، این دلایل‌ مطرح و بررسی شد ‌و فعلاً آخرین تصمیم، استفاده از فرودگاه کنارک است که به ما ابلاغ شده است.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: شرکت فرودگاه‌ ها موضوع تملک اراضی بابت فرودگاه چابهار را دنبال کرد و انجام داد حتی نحوه ساخت فرودگاه مشخص شده است ضمن آنکه اسناد جذب سرمایه‌گذار و فراخوان بین‌المللی آن، آماده انتشار است.
وی اضافه کرد: فعلاً دستوری بابت ساخت فرودگاه چابهار به ما نداده‌اند اما هر زمان مجدداً ساخت این فرودگاه به ما ابلاغ شود، آماده هستیم به سرعت پروژه را آغاز و اجرا کنیم.
احداث فرودگاه خصوصی در قم و نجف‌آباد
وی همچنین درباره احداث فرودگاه در کشور توسط بخش خصوصی توضیح داد: فرودگاه‌های کشور چند نوع است، بخشی از فرودگاه‌ها تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران است، دسته دوم فرودگاه‌های‌ مناطق آزاد و نفت و پتروشیمی است، ‌فرودگاه امام خمینی (ره) هم به صورت مستقل اداره می‌شود و شکل دیگر فرودگاه‌ها هم، فرودگاه‌های خصوصی است که در این‌باره می‌توان به ‌فرودگاه قم اشاره کرد و یا فرودگاه نجف‌آباد که به صورت خصوصی ایجاد می‌شود.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران افزود: ما به عنوان شرکت فرودگاه‌ها مخالفتی با فعالیت بخش خصوصی نداریم، از سوی دیگر سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان حاکمیت صنعت حمل و نقل هوایی می‌گوید شبکه فرودگاهی کشور کامل است و مردم در هر ۱۰۰ کیلومتر به یک فرودگاه دسترسی دارند بنابراین نیازی به سرمایه‌گذاری دولت خصوصا با هزینه سنگین ساخت فرودگاه نیست بنابراین اگر بخش خصوصی خود مایل به راه‌ اندازی فرودگاه بود، ممانعت نمی‌شود.
مه‌آبادی اضافه کرد: فرودگاه قم، توسط بخش خصوصی ساخته می‌شود اما هنوز پیشرفت عملیاتی چندانی ندارد؛ این نوع فرودگاه‌های تجاری و مسافربری، تحت نظارت حاکمیت صنعت حمل و نقل هوایی یعنی سازمان هواپیمایی کشوری است و نظارت هوانوردی آن بر عهده شرکت فرودگاه‌ها خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)