• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۲۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
بین الملل » تحلیلی

اتحادیه اروپا به نقطه گسست رسیده است

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما ؛ امریکن کانسروتیو نوشت: اتحادیه اروپا علیه مجارستان اعلام جنگ سیاسی کرده است و فقط بحث آشکار کشورهای عضو درباره این موضوع می تواند این اتحادیه را در این جنگ پیروز کند.
این پایگاه اینترنتی در تحلیلی به قلم بیل ورتز نوشت: پارلمان اروپا روز چهارشنبه در اقدامی شگفت آور، تصمیم گرفت راهی را برای تحریم یکی از کشورهای عضو یعنی مجارستان در پیش بگیرد.
در حالی که نه ماه تا انتخابات پارلمان اروپا باقی مانده است، اختلافاتی در عرصه سیاسی این قاره دیده می شود. یک موضوع قطعی است: مهاجرت موضوع اصلی بحث های پیش رو خواهد بود. این موضوعی است که ترقی خواهان را که خواستار تمرکز قدرت در اتحادیه اروپا هستند با پوپولیست هایی که مخالف قدرت بیشتر برای بروکسل هستند دچار اختلاف کرده است.
سال گذشته، امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، لهستان و مجارستان را موانعی برای همبستگی بیشتر اروپا خواند. لحن تهاجمی مکرون در خصوص لهستان و مجارستان رابطه آنها را با اروپا حتی بدتر از قبل کرد. مکرون طرح هایی را برای اصلاحات اتحادیه اروپا پیشنهاد داده است که بودجه و توانایی بروکسل را افزایش خواهد داد.
از طرف دیگر، ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان معتقد است اتحادیه اروپا علیه ارزش ها و فرهنگ اروپایی توطئه می کند. وی به ویژه سیاست های سهل گیرانه مهاجرت آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و جورج سورس، سرمایه گذار میلیاردر و خیر آمریکایی را هدف قرار داده است.
اتحادیه اروپا از اوربان انتقاد کرده زیرا بوداپست در تلاش برای ریشه کن کردن "مداخله خارجی"، آزادی های مدنی را سرکوب کرده است.
بر اساس ماده هفت پیمان لیسبون، پارلمان اروپا می تواند علیه یک عضو خود که بر اساس معیارهای اروپا عمل نمی کند، اقدام کند. پس از آن کمیسیون اروپا درباره وضع ایجاد شده تحقیق می کند. شورای اروپا (که نماینده کشورهای عضو اتحادیه اروپا است) درباره گرفتن حق رای آن کشور رای گیری می کند. اگر چهار پنجم اکثریت به این موضوع رای مثبت بدهند، این پیشنهاد پذیرفته خواهد شد.
مکرون در حال جذب حامی برای اصلاحات بلند پروازانه خود در آینده است. مرکل درگیر یک اختلاف سیاسی داخلی بر سر مهاجرت است که موجب خواهد شد در مقابل این اصلاحات مقاومت کند. دولت ایتالیا خواستار تغییرات اساسی در موضوع مهاجرت است و اتحادیه اروپا را به قطع کمک مالی تهدید کرده است. کشورهای اروپای مرکزی درباره تمرکز قدرت در بروکسل به شدت تردید دارند. همه این ها در کنار برگزیت که قرار است مارس سال آینده انجام شود و همچنین مذاکرات برای الحاق مونته نگرو، آلبانی و صرب به اتحادیه اروپا که از نظر ناظران این اتحادیه هنوز آمادگی آن را ندارند، در حال روی دادن است.
بروکسل در حال حاضر به دنبال حذف اعضای خود در تصمیم گیری های مهم است. این موضوع قابل بحث است زیرا هر کشوری که شهامت مخالفت با آن را داشته باشد نژادپرست یا ملی گرا خوانده می شود از جمله کشورهایی که درباره رفتار دولت مجارستان و اتحادیه اروپا نگرانی های درست و برحقی دارند.
در خاتمه این تحلیل آمده است، اتحادیه اروپا به دلایل درست و غلط علیه مجارستان اعلام جنگ کرده است. این اتحادیه فقط زمانی می تواند در این جنگ پیروز شود که اجازه دهد کشورهای عضو آشکارا درباره این موضوع بحث کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای بیش از ۳۰۰ برنامه مردمی در شهرستان برخوار
معدوم‌ سازی ۷۲۰ کیلوگرم سبزی خشک غیربهداشتی در نیشابور
دوره تخصصی توانمندسازی تیم‌های سحر چهارمحال و بختیاری به میزبانی بروجن
مازندران درگیر سامانه سرد و بارشی
تهدید به حملات جدید علیه لبنان
«سرزمین من» ، در جمع آثار راه‌یافته به جشنواره بین‌المللی میراث‌فرهنگی
برگزاری نشست اساتید و نخبگان تبلیغ در قم
صادرات پسته به اروپا بدون مشکل ادامه دارد
بهره برداری از چمن مصنوعی روستای جزه شهرستان کوهپایه
دستگیری فرد مسلحی که در اغتشاشات اخیر مردم را تهدید به کشتن می کرد
پیشرفت طرح ۵۵۰ هزار هکتاری
افتتاح واحد ۲۵ هزار تنی خوراک آبزیان در استان بوشهر
بررسی طرح «مسجد، پایگاه قرآن» برای تقویت برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان
تبدیل باورمندی احساسی به باورمندی عقلانی ،رسالت امروز است
اختتامیه شعر فجر برگزار شد
برگزاری جشن بزرگ اقتدار ورزش ایران در مجموعه ورزشی شهید شیرودی
«ققنوس» از رادیو فرهنگ و پخش زنده آرسنال و چلسی از شبکه سه
کلنگ‌زنی طرح تکمیل زنجیره شیلات کهگیلویه و بویراحمد
تسلیت دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پی درگذشت والد شهید نصرالله
افتتاح ۱۱۴ طرح عمرانی در شهرستان نور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
پیش بینی افزایش دما و ورود سامانه بارشی به خوزستان
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حذف ارز ترجیحی نیازمند اجرای تدریجی و حمایت هدفمند است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)