پخش زنده
امروز: -
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان از شناسایی 11 واحد آلاینده در سه ماهه دوم سال جاری در استان اردبیل خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اردبیل ؛ خداپرست در جلسه کمیته عوارض آلایندگی حفاظت محیط زیست استان اردبیل با تاکید بر اهمیت پایش مستمر واحدهای آلاینده گفت: بر اساس آخرین بررسی های انجام شده در سه ماهه دوم امسال ، تعداد 11 واحد آلاینده در استان شناسایی شده است .
وی افزود : از 11 واحد آلاینده شناسایی شده در استان اردبیل 7 واحد مربوط به فاضلاب صنعتی و 4 واحد مربوط به هوا می باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تاکید کرد : طبق تبصره یک ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده، واحدهای تولیدی آلاینده که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمی کنند ، مشمول پرداخت یک درصد از قیمت فروش به عنوان عوارض آلایندگی هستند.
وی وجود مستندات قانونی لازم از جمله نتایج طرح خوداظهاری واحدها و نمونه برداری های آزمایشگاهی را در ارتباط با حذف و اضافه شدن واحدها در لیست صنایع آلاینده را مهم ارزیابی کرد و گفت : واحدهایی که نسبت به رفع آلایندگی خود اقدام کنند از فهرست واحدهای آلاینده خارج می شوند.