پخش زنده
امروز: -
سه محموله مواد مخدر در محور دیلم به هندیجان کشف شد
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان ، فرمانده انتظامی هندیجان گفت: ماموران گلوگاه ایست و بازرسی امام زاده عبدالله در حین کنترل خودروهای عبوری و با هوشیاری موفق به کشف سه محموله مواد مخدر در محور دیلم به هندیجان شدند. 
سرهنگ نصیر ابدالی فرد سه شنبه گفت : 65 کیلوگرم ماده مخدر از نوع تریاک که در یک خودروی سمند به طرز ماهرانه ای جاسازی شده بود شامگاه دوشنبه در گلوگاه امام زاده عبدالله کشف و یک نفر در این خصوص دستگیر شد.
وی گفت: مقدار 30 کیلوگرم ماده مخدر از نوع حشیش نیز در یک آمبولانس حمل جسد جاسازی شده بود که توسط ماموران پاسگاه کشف و یک نفر نیز در این رابطه دستگیر و خودروی مذکور توقیف شد.
فرمانده انتظامی هندیجان ادامه داد: در هفته جاری همچنین با هوشیاری ماموران انتظامی از یک دستگاه خوروی سمند مقدار 10 کیلوگرم ماده مخدر از نوع حشیش و یک کیلوگرم تریاک کشف و یک نفر در این خصوص دستگیر شد.
گلوگاه امامزاده عبدالله در 45 کیلومتری هندیجان و در ورودی این شهرستان از سمت استان بوشهر(شهرستان دیلم) قرار دارد.
شهرستان هندیجان در جنوب خوزستان قرار گرفته و یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی این استان است.