• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۰۲۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۱
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
۷۰۰ میلیون تومان شهریه اضافی برگردانده شد؛

دو شیفته شدن ۳۰۰ مدرسه در تهران

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از فعالیت ۳۰۰ مدرسه دونوبتی در شهر تهران خبر داد.

دو شیفته شدن ۳۰۰ مدرسه در تهرانعباسعلی باقری در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما  از فعالیت ۳۰۰ مدرسه دونوبتی در شهر تهران خبر داد و گفت: این تعداد مدارس امسال افزایش یافته است و ما به دلیل تراکم دانش آموزان در برخی مدارس شیفت دوم مدرسه را نیز راه اندازی کردیم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: دریافت شهریه اضافی در مدارس غیردولتی به دلیل افزایش هزینه‌ها و قیمت‌ها غیرقانونی بوده است و این مدارس باید همچنان طبق الگوی مصوب قبلی شهریه دریافت کنند.

وی افزود: ۷۰۰ میلیون تومان شهریه اضافی که مدارس غیردولتی از خانواده‌ها دریافت کرده بودند، به آن‌ها بازگشت شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از لغو فعالیت ۵ مدرسه غیر دولتی خبر داد و گفت: تخلفات این مدارس شامل بکارگیری معلمان مرد در دبیرستان‌های دخترانه و همچنین دریافت شهریه اضافه بوده است.

باقری افزود: دریافت شهریه در مدارس هیأت امنایی نیز باید تنها با ارائه فوق برنامه و با موافقت اولیاء انجام شود.

وی گفت: برای ۴ هزار مدرسه و ۲۵ هزار کلاس درس مدارس شهر تهران معلم پیش بینی شده است و کمبود معلم در برخی مدارس نیز تا پایان این هفته تأمین خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: کسری معلمان از طریق انتقال معلمان سایر استان‌ها به تهران، جذب و استخدام معلم جدید و بکارگیری معلمان حق التدریس و بازنشسته برطرف شده است.

وی خبر کم شدن معاونان مدارس شهر تهران را تکذیب کرد و گفت:​ طبق دستوری که داده ایم هیچ مدرسه‌ای حق کم کردن تعداد معاونان مدارس خود را ندارد.

باقری تأکید کرد:​ به دلیل کمبود معلم در برخی از مناطق مدیران و معاونان و مشاوران مدارس باید هفته‌ای حداقل ۶ ساعت تدریس داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: مراکز پیش دبستانی که مجوز خود را از مراکزی غیر از آموزش و پرورش گرفته اند تعطیل خواهند شد.

وی افزود:​ محتوای آموزشی در این مراکز پیش دبستانی با اصول آموزش و پرورش مطابقت ندارد و باید این محتوا‌ها تغییر کند.

باقری از کمبود فضای آموزشی در شهر تهران خبر داد و گفت: در صورتیکه بخواهیم تراکم دانش آموزان در کلاس‌ها را به میانگین ۲۵ نفر در هر کلاس برسانیم، به هزار و ۲۰۰ مدرسه نیاز داریم.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: به دلیل کمبود فضای آموزشی در شهر تهران تعداد دانش آموزان هر کلاس در برخی از مناطق به مرز ۴۴ نفر رسیده است که این تراکم بیشتر در مناطق ۴، ۱۵ و ۵ شهر تهران دیده می‌شود.

وی به ثبت نام دانش آموزان در مدارس اشاره کرد و گفت: دانش آموزی نداریم که به دلیل نبود مدرسه ثبت نام نشده باشد، اما برخی از دانش آموزان متقاضی ثبت نام در مدارس خاص هستند که ظرفیت این مدارس تکمیل شده است.

باقری تأکید کرد:​ برخی از غائبان امتحانات شهریور و دانش آموزانی که آزمون تغییر رشته را در شهریور داده اند هنوز موفق به ثبت نام نشده اند که ثبت نام این دانش آموزان به زودی انجام خواهد شد.

وی افزود: اطلاعات ۹۶ درصد دانش آموزان در سامانه ثبت نام دانش آموزی ثبت شده است و ۴ درصد باقیمانده نیز به زودی ثبت خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران به نرخ سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: در برخی از موارد با نرخ نامه‌ای که شورای شهر تنظیم کرده اختلاف نظر‌هایی داریم که قرار شد این نرخ نامه بعد از اصلاح به مدارس ابلاغ شود.

باقری از موافقت با بازنشستگی پیش از موعد بیش از ۲۵۰ معلم زن در شهر تهران خبر داد و افزود:​ این معلمان به دلیل مشکلات مختلفی از جمله بیماری و ضعف جسمانی قادر به ادامه فعالیت نبودند.

وی در پایان گفت:​ براساس بخشنامه‌ای که پیش از این به مدارس ابلاغ شده برگزاری هرگونه آزمون به غیر از امتحانات رسمی در مدارس ممنوع است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نماد شجاعت، عقلانیت و ایثار
تخصیص ۵۰۰ تن سهمیه روغن به استان زنجان
رشد ۲۲ درصدی آمار معتکفان مراسم معنوی اعتکاف در کیش
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
کاهش دما در استان کرمان
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)