• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۱۵۳۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر کتایون رازجویان:

لزوم پیشگیری و تشخیص به موقع کودک آزاری

دبیر علمی سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران: کودک‌آزاری عبارت است از آسیب یا تهدید جسم و روان یا سعادت و رفاه و بهزیستی کودک به دست والدین یا افرادی که نسبت به او مسؤولیت دارند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی انجمن علمی روانپزشکان ایران؛ دکتر کتایون رازجویان گفت: طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، کودک‌آزاری عبارت است از آسیب یا تهدید جسم و روان یا سعادت و رفاه و بهزیستی کودک به دست والدین یا افرادی که نسبت به او مسؤولیت دارند، این تعریف آسیب جسمانی، روانی، جنسی و بهره‌کشی از افراد زیر ۱۸‌سال را دربرمی‌گیرد.

دبیر علمی سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران با اشاره به ۲ هزار و ۷۶۵ مورد کودک آزاری در سال ۹۵ افزود: همایش امسال به موضوعات مختلف علمی از جمله روانپزشکی کودکان و نوجوانان، روانپزشکی اعتیاد، روان پزشکی سالمندان، روانپزشکی نظامی، روانپزشکی جامعه‌نگر و روانپزشکی پسیکوسوماتیک می‌پردازد و سمپوزیوم‌های دارویی و اجتماعی - روانی می‌پردازد.

وی درباره برگزاری سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران، گفت: این همایش ۲۶ تا ۲۹ مهر همزمان با هفته بهداشت روان در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد با حضور استادان و صاحبنظران برجسته رشته روانپزشکی برگزار می‌شود.

دبیر علمی سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران افزود: از ویژگی‌های این همایش دو برنامه جایزه دکتر داویدیان و جایزه دکتر یدالهی است؛ در برنامه اول روانپزشکان و پزشکان جوان و اعضا گروه‌های پیراپزشکی که مقالات و کار‌های ارزشمندی در زمینه روانپزشکی و بهداشت روان انجام داده اند نامزد شده و پس از بررسی به نفرات برتر جایزه اعطا خواهد شد، در جایزه دکتر یدالهی٬ افراد غیر پزشکی که قدم‌های مهمی در جهت بهداشت روان و آموزش در سطح جامعه برداشته اند توسط تمام روانپزشکان و رأی حداکثر آرا نامزد دریافت جایزه و لوح خواهند شد.

رازجویان به روانپزشکی کودکان و نوجوانان اشاره کرد و گفت: یکی از مباحث مهمی که در همایش امسال مورد بحث قرار خواهد گرفت و در حال حاضر در جامعه شایسته توجه بیشتری است مسأله کودک آزاری در فرم‌های فیزیکی، عاطفی و جنسی است که برای پیشگیری و تشخیص به موقع و اقدامات درمانی اجتماعی مناسب نیازمند آگاه سازی و همکاری نهاد‌های مختلف از جمله وزارت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مراجع قانونی است.

وی افزود: طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، کودک‌آزاری عبارت است از آسیب یا تهدید جسم و روان یا سعادت و رفاه و بهزیستی کودک به دست والدین یا افرادی که نسبت به او مسؤولیت دارند، این تعریف آسیب جسمانی، روانی، جنسی و بهره‌کشی از افراد زیر ۱۸‌سال را دربرمی‌گیرد.

دبیر علمی سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران گفت: متاسفانه آمار‌های ما در این زمینه به دلیل حساسیت موضوع و نبود گزارش تمام موارد ناقص است، ولی طبق گفته رئیس اورژانس اجتماعی آمار کودک آزاری در سال ۹۵، دو هزار و ۷۶۵ مورد بوده است گرچه به نظر می‌رسد آمار واقعی باید بیش از این باشد.

سی و پنجمین همایش سالانه انجمن علمی روانپزشکان ایران ۲۶ تا ۲۹ مهر در سالن شهید غرضی بیمارستان میلاد با حضور استادان و صاحبنظران برجسته در حوزه روانپزشکی برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پدر شهید در فتح اباد
اعزام کاروان دانش آموزی راهیان نور از بردسکن به مناطق عملیاتی جنوب کشور
ادعای جدید آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران
فوتبال قطع عضو آسیا؛ فردا، مصاف ایران با اندونزی
پایان آذرماه، آخرین فرصت مؤدیان مالیاتی برای بخشودگی جرایم 
لیگ بسکتبال غرب آسیا؛ فردا، میزبانی شهرداری از آستانه قزاقستان
جام جهانی شطرنج؛ تساوی مقصودلو در دور چهارم
خلق آثار خوشنویسی برگرفته ازاشعار حافظ و سعدی
اعتماد دیجیتالی، رکن اصلی زیست‌بوم‌های هوشمند
وقتی وانت نیسان پا جا پای تریلر می گذارد.
فوتبال لیگ قهرمانان زنان آسیا؛ فردا، مصاف اول خاتون با بنگال هند
پیوستن ۲۱ شهر جدید به مجمع شهر‌های تاریخی ایران
کاراته کای قمی فینالیست بازی‌های کشورهای اسلامی شد
استاندار گیلان: شورا‌های پیشرفت محلی، راهی برای توسعه متوازن و رفع محرومیت
رایزنی لاوروف و عراقچی درباره مسائل دوجانبه و منطقه
بهره برداری مخزن ۱۰ هزار مترمکعبی شهید روحی ملارد در دهه فجر
وزیر نیرو وارد کرمان شد
۲۱ آبان زادروز نیما یوشیج، پدر شعر نو
امضای تفاهم نامه ساخت نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ کیلو واتی در نیشابور 
نهضت ۱۰۰ هزار واحد سازمانی در فراجا ادامه دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)