پخش زنده
امروز: -
مرحله دوم جشن عاطفه ها امروز همزمان با سراسر کشور در مدارس مهاباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد، در مدارس شهرستان مهاباد بیش از 30 هزار پاکت هدیه در میان دانش آموزان برای کمک به جشن عاطفه ها توزیع شده بود که این پاکت ها امروز جمع آوری شدند.
حسین خضری، رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان مهابادگفت: در مرحله اول جشن عاطفه ها که 15 و 16 شهریور ماه برگزار شد، مردم نیکوکار این شهرستان بالغ بر 210 میلیون تومان به دانش آموزان بی بضاعت کمک کردند که در اختیار آنان بی بضاعت قرارگرفت.
خضری افزود: در مرحله دوم هم که آخرین مرحله جشن عاطفه هاست پاکت های توزیع شده بین دانش آموزان مدارس جمع آوری و مبلغ هدایا و کمک های دانش آموزان بین دانش آموزان بی بضاعت توزیع خواهد شد.
جشن عاطفه ها هر ساله در تمام مدارس شهرستان مهاباد برگزار می شود، که این جشن امسال به صورت نمادین در دبیرستان رازی برگزار شد و در آن دانش آموزان پاکت های هدیه را به صندوق ها انداختند.
برگزاری این جشن ها درمدارس علاوه برتأمین نیازهای دانش آموزان بی بضاعت، نوعی تربیت عاطفی برای دانش آموزان در مدارس است.
در مرحله نخست جشن عاطفه ها که روزهای 15 و 16 شهریور امسال در این شهرستان برگزار شد، دو میلیارد و 210 میلیون ریال کمک نقدی و غیرنقدی جمع آوری شد.