• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۴
بین الملل » تحلیلی
درخواست نیکی هیلی برای استعفا؛

موافقت ترامپ با استعفای سفيرش در سازمان ملل

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با استعفای نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل موافقت کرد و دینا پاول را به جای هیلی انتخاب کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از نيويورک، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با استعفای نیکی هیلی سفیر آمریکا در سازمان ملل موافقت کرد.

 

«دینا پاول» به جای نیکی هیلی راهی دفتر نمایندگی آمریکا در سازمان ملل شد .


دینا پاول معاون سابق مشاور امنیت ملی کاخ سفید در امور راهبردی و دوست صمیمی ایوانکا ترامپ دختر رییس جمهور آمریکاست .
تصاویر منتشر شده از کاخ سفید حاکیست امروز ایوانکا ترامپ در مراسم برکناری و معرفی نماینده سابق و جدید آمریکا در سازمان ملل حضور داشت
دونالد ترامپ گفته است : اگر‌نگرانی ام از اتهام پارتی بازی نبود ؛ ایوانکا را سفیر آمریکا در سازمان ملل می کردم .

 

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل نیکی هیلی از روز اول یک برخورد کاملا یک جانبه گرا و ضد چند جانبه گرایی داشت و در طول دو سال آمریکا را کاملا منزوی کرد‌.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در واکنش به برکناری نیکی هیلی گفت : وقتی سفیر جدید آمریکا به سازمان ملل آمد ادعا کرد " من کلانتر جدید هستم و آمده ام تا همه را به خط کنم".
خوشرو در گقتگوی اختصاصی با خبر گزاری صدا و سیما در سازمان ملل گفت : نیکی هیلی از روز اول یک برخورد کاملا یک جانبه گرا و ضد چند جانبه گرایی داشت و در طول دو سال آمریکا را کاملا منزوی کرد‌.
سفیر ایران در سازمان ملل با اشاره به تلاش های هیلی برای عوض کردن دستور کار سازمان ملل گفت : هیلی می گفت مساله ایران مساله اصلی است و تلاش کرد فلسطینی ها را منزوی کند اما به قطعنامه آمریکا درباره فلسطین تنها یک رای اختصاص یافت و آن هم رای امریکا بود. و درباره ایران هم هیچکس در شورای امنیت حرف های هیلی را نپذیرفت و همه از برجام حمایت کردند.
خوشرو گفت : در آخرین اشتباه تاریخی جلسه سران به مساله ایران پرداخت که جامعه جهانی نشان داد طرفدار برجام و مخالف بد منطقی و موافق قانون گرایی است.
خوشرو تایید کرد:سرنوشت خانم هیلی که با دیدگاه یک جانبه گرایی وارد سازمان ملل شد؛ترک سازمان ملل بدون هیچ دستاوردی است در حالی که در چند جانبه گرایی ذوب شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بر اساس گزارشهاي منتشره  دیده بان دولت آمریکا تحقیق درباره استعفای "نیکی هیلی" را خواستار شد.

گمانه زنی ها حاکی از ارتباط استعفای "نیکی هیلی" با موضع گیری وی درباره ابهام در مرگ روزنامه نگار سعودی است.
همچنین برخی رسانه های آمریکایی دلیل برکناری وی را پذیرش رشوه و پرواز مجانی می دانند.

­به گزارش خبرگزاری رویترز، ترامپ رئیس جمهور آمریکا گفت کار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل فوق العاده بوده است. وی افزود نیکی هیلی شش ماه پیش به من گفت که در پایان سال یا دوره دو ساله قصد دارد برای مدتی مرخصی بگیرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد جانشین نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل را در دو یا سه هفته آینده معرفی می کند.

نماینده رژیم صهیونیستی در سازمان ملل از نیکی هیلی برای حمایت هایش از اسرائیل قدردانی کرد.

دانی دانون نماینده دایمی رژیم صهیونیستی در سازمان ملل متحد به استعفای نیکی هیلی همتای آمریکایی خود از سمتش واکنش نشان داد و از وی به خاطر حمایت هایش از رژیم صهیونیستی در طول دوره فعالیتش در شورای امنیت، قدردانی کرد.
دانی دانون سه شنبه شب در توئیتی از نیکی هیلی به خاطر حمایت هایش از اسرائیل در سازمان ملل متحد تشکر ویژه کرد.
دانون اظهار داشت: نیکی هیلی، از تو تشکر می کنم. از این که ارزش های مشترک بین اسرائیل و آمریکا را به نمایش گذاشتی. به خاطر حمایتت از اسرائیل تشکر می کنم. از دوستی محکم و عمیقت تشکر می کنم و تو همیشه به عنوان دوست واقعی برای اسرائیل باقی خواهی ماند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از نیکی هیلی به خاطر آنچه وی افشای "ریاکاری در سازمان ملل" نامید، تشکر کرد.
بنیامین نتانیاهو در حساب کاربری خود در توئیتر، به اعلام خبر استعفای نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل واکنش نشان داد و نوشت: از ایستادگی هیلی در راه حقیقت و افشای ریاکاری در سازمان ملل متحد سپاسگزارم . همانگونه که مردم اسرائیل از حمایت های قوی ترامپ در کاخ سفید از اسرائیل قدردانی می کنند، ما قدردان حمایت های قوی شما (هیلی) از اسرائیل در سازمان ملل متحد هم هستیم.

 

عفو بین الملل ابراز امیدواری کرد که استعفای نیکی هیلی به روابط سرد نمایندگی آمریکا در سازمان ملل با سازمان های غیر دولتی پایان دهد.
در حساب توئیتری سازمان عفو بین الملل در واکنش به استعفای نیکی هیلی آمده است: امیدواریم که استعفای شوکه کننده نیکی هیلی به پایان روابط بسیار ضعیف بین سازمان های غیر دولتی و نمایندگی آمریکا در سازمان ملل منجر شود و جانشین وی برای اصلاح این روابط تلاش کند . در دوره حضور نیکی هیلی، سازمان های حقوق بشری مورد تبعیض واقع شدند.
در این پیام، که پس از اعلام استعفای نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل، در حساب کاربری عفو بین الملل منتشر شد، آمده است: در دوره تصدی نیکی هیلی در سازمان ملل، سازمان های حقوق بشری مانند عفو بین الملل و دیدبان حقوق بشر تنها به خاطر داشتن دیدگاه های متفاوت در خصوص مواردی چون اهمیت شورای حقوق بشر، از سوی وی مورد تبعیض واقع شدند .

 

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در کنفرانس خبری مشترک با دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در حالی که عصبی و آشفته به نظر می رسید گفت سایر کشورها ممکن است از اقدامات آمریکا خوششان نیاید، اما به آن احترام می گذارند.!

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)