• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۸۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۸

چند احتمال درباره استعفای غیرمنتظره نیکی هیلی و پذیرش آن از سوی ترامپ

نیکی هیلی نماینده تندروی دولت ترامپ در سازمان ملل از مقام خود استعفاء داد و این استعفاء بلافاصله از سوی ترامپ رئیس جمهور امریکا پذیرفته شد.

چند احتمال درباره استعفای غیرمنتظره نیکی هیلی و پذیرش آن از سوی ترامپ

در حدود دو سالی که از تشکیل دولت ترامپ می گذرد استعفاء و برکناری اعضای دولت تقریبا یک امر معمولی بوده و پیش از این نیز بارها از جمله در خصوص رکس تیلرسون وزیر امور خارجه قبلی اتفاق افتاده بود اما آنچه که درباره استعفای نیکی هیلی سوال برانگیز و باعث تعجب شده این است که وی کاملا تابع دولت و شخص دونالد ترامپ بوده و تاکنون هیچ مخالفتی با وی نداشته اما در مواردی به دولت و شخص ترامپ توصیه های کرده بود که هزینه های سنگین در پی داشته است.
یکی از این موارد مهم پیشنهاد برگزاری نشست شورای امنیت به ریاست ترامپ بوده که در عمل به یک رسوایی برای وی و امریکا تبدیل شد. همچنین نیکی هیلی از مدافعان سرسخت اعمال تحریم های نفتی ایران و به صفر رساندن آن بود اما حتی نتوانست زادگاه خود یعنی هند را به این امر وادار کند و دیروز این کشور سفارش نفت از ایران را برای ماه آینده میلادی ارائه داد که نشانگر شرکت نکردن آن در تحریم های نفتی امریکاست.
گذشته از اینها نیکی هیلی از حامیان سرسخت سیاست های یکجانبه رژیم صهیونیستی و شخص نتانیاهو بوده و در تبدیل سازمان ملل به تریبون نتانیاهو نقش اساسی داشته ، همه این اقدامات هرچند به مذاق راستگرایان صهیونیستی خوش می آمده اما هزینه های سنگینی نیز برای امریکا و حتی دولت ترامپ داشته است و با در نظرگرفتن این موارد ماهیت استعفاء و یا برکناری نیکی هیلی با کسانی که پیش از این مورد خشم و غضب ترامپ قرار گرفته بودند تا حدود زیادی متفاوت به نظر می رسد.
با توجه به اینکه چند هفته بیشتر به برگزاری انتخابات سرنوشت ساز میان دوره ای امریکا باقی نمانده که هم موقعیت جمهوریخواهان ضعیف شده و هم محبوبیت ترامپ کاهش یافته است لذا این احتمال که استعفاء یا برکناری نیکی هیلی با هدف بازگرداندن اعتماد صورت گرفته باشد بعید نیست.
از این دید امکان دارد استعفای نیکی هیلی نه به درخواست شخص ترامپ بلکه به عنوان پیشنهادی از سوی جمهوریخواهان مطرح شده باشد. از طرف دیگر هم زمانی استعفای غیرمنتظره نیکی هیلی با ماجرای ربایش و احتمالا قتل جمال خاشقچی روزنامه نگار مخالف محمد بن سلمان در کنسولگری استانبول این سوال را نیز مطرح می کند که آیا دولت راستگرای ترامپ از جمله شخص هیلی نیز می تواند با این ماجرا در ارتباط باشد یا نه؟ آنچه این سوال را قابل تامل می کند که نیکی هیلی هرچند نماینده دولت امریکا بود اما در عمل به عنوان سخنگوی راستگرایان صهیونیستی عمل می کرد که احتمال دخالت و نقش آنها و به طور مشخص موساد در ماجرای خاشقچی بسیار زیاد است چرا که شواهد موجود نشان می دهد که محمد بن سلمان در طراحی و اجرای برنامه ها و سیاست های خود از کودتا در درون خاندان گرفته تا اشغال یمن و حتی مشارکت در طرح بلندپروازانه معامله قرن از حمایت های فکری تل آویو برخوردار بوده و همه ایده هایی که بنام محمد بن سلمان ارائه شده قرابت زیادی با اتاق های فکر اسرائیلی دارد .
------------------------
احمد کاظم زاده

­
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره هفته نگارگری تبریز
برپایی نمایشگاه گل و گیاه با حضور تولیدکننده‌هایی از نقاط مختلف کشور در مهاباد
قدرشناسی از یک افتخار
استقرار ۳۸ گروه راهداری در جاده‌های لرستان
پیش بینی بارش پراکنده باران در سمنان
دستگیری کلاهبردار ۷۰ میلیاردی ارز دیجیتال در تنکابن
سومین نمایشگاه اسوه در نور گشایش یافت
۵۵ فوتی ناشی حوادث کار در مازندران
آغاز رزمایش تامین و توزیع ۱۷ هزار و پانصد بسته لوازم التحریر کمیته امداد امام (ره) مازندران
حمایت از اشتغال و تولید راهبرد دولت چهاردهم در مازندران
برگزاری کلاس های دانش افزایی صنعت فوتبال درقائم شهر
تبدیل پسماند‌های خشک به گل و سرسبزی در مرکز «گلماند»
جسارت علمی از شاخصه‌های برجسته علامه جعفری بود
اجرای طرح محله محور
اهل کتاب و قلم جایگاهی والا در جامعه دارند
سد خرسان و ماندگان مجوز زیست محیطی ندارند؛منافع مردم خط قرمزم است
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آبان ۱۴۰۴
بسته خبر‌های کوتاه ۲۵ آبان در یک نگاه
اختتامیه جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد در دوگنبدان
ادامه مایه کوبی دام‌های سبک و سنگین در مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
تکذیب استعفای اعضای دولت
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)