• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۸۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۳
اجتماعی » جامعه و شهری

سازمان غیراستاندارد و چاق نمی تواند به شهروندان خدمات ارائه دهد

رئیس شورا : سازمان چاق و فربه، ناکارامد، آلوده به رانت و مملو از موازی کاری نمی تواند خدماتی مناسب به شهروندان ارائه کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی رییس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای نود و پنجمین جلسه شورا و با اشاره به اینکه بررسی لایحه برنامه سوم توسعه شهر تهران در دستور کار کمیسیون های شورا قرار دارد، تاکید کرد: اگر می خواهیم تحول در مدیریت شهری را ایجاد کنیم، باید فراتر از شعار و تبلیغات، ابتدا استاندارد سازی را از ساختار و عملکرد مدیریت شهری آغاز کنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه صرف نگهداشت شهر تهران، آن هم
با کیفیت فعلی، قطعا مطالبه ای نیست که شهروندان تهرانی از شورای پنجم و مدیریت شهری داشته اند، افزود: چرا که این موضوع در مدیریت شهری گذشته نیز محقق می شد.
هاشمی در ادامه با اشاره به گذشت حدود 14 ماه از مسئولیت این دوره در شورای شهر گفت: دو شهرداری که از این شورا رای اعتماد گرفته اند، تقریبا در راستای عملکرد مدیریت گذشته شهرداری حرکت کرده اند و البته در برخی موضوعات مانند شفاف سازی و کاهش شهرفروشی گام های مثبتی برداشته شده اما نتوانسته است انتظار شهروندان تهرانی را از مدیریت شهری تامین کند.
به اعتقاد محسن هاشمی شهرداری تهران برای بهبود عملکرد و برآورده سازی انتظارات مردم، نیاز به تحولی درونی دارد تا مسایل بیرونی شهر را حل کند و در این مسیر باید از معیارهای علمی به جای رویکردهای سلیقه ای استفاده شود.
رئیس شورای اسلامی شهر با اشاره به اینکه استانداردهای مدیریتی نشان می دهد پیکره مدیریت شهری تهران در شرایط فعلی ناموزون و نامتوازن، فربه و کند، سردرگم و کدر است، تاکید کرد: شرایط این سازمان باید به وضعی متوزان وپایدار، چابک و موثر، هوشمند و شفاف بهبود یابد که در این مسیر به جراحی توام با جسارت و عقلانیت نیاز است.
وی ادامه داد: اگر امروز سنگ بنای اصلاح مدیریت شهری با شجاعت و جسارت در برنامه سوم توسعه شهر تهران بنا گذاشته نشود، انتظار گزافی خواهد بود که به عملکرد چندان متفاوتی منجر شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود: اگر می خواهیم مسیر حرکتی مدیریت شهری در راستای مطالبات مردم باشد، ساختار برنامه سوم باید بر مبنای کاهش هزینه های اداره شهر، اولویت بندی نیازها و تسریع در اقدامات عینی قرار گیرد و این موضوع نیازمند گام های مشخص اصلاحی در سازمان مدیریت شهری است، ما در سه سال باقیمانده از مسئولیت شورای پنجم نمی توانیم همه مشکلات مسایل تهران را حل کنیم اما می توانیم مسایل اولویت دار شهر را بهبود ببخشیم البته شرط این اقدام عبور از شعارگرایی و عملکرد تبلیغاتی و تحمل برخی هزینه هاست.
محسن هاشمی افزود: پیشنهادهای مناسبی از سوی اعضای محترم شورای اسلامی شهر تهران برای تثبیت برنامه سوم توسعه در مسیر اصلاح ساختار و بهبود عملکرد مدیریت شهری ارائه شده است که امیدواریم در کمیسیونهای تخصصی و بویژه کمیسیون تلفیق این جهت گیری در قالب سند برنامه که باید دارای اهداف معین کمی وکیفی، منابع و مصارف و شاخصهای شفاف گردد به انسجام و هم افزایی مناسبی برسد و برنامه واقع بینانه و عملگرایانه را جهت حرکت مدیریت شهری تدوین کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)