• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۰۹۱۷
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۵
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
شاهرخ کربلایی صالح:

کاهش مرگ و عوارض سکته قلبی با آنژیوپلاستی

دبیر علمی همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس: افراد در صورت مواجهه با درد قفسه سینه از بالای ناف تا فک، آن را جدی بگیرند و سریعاً به پزشک مراجعه کنند.

کاهش مرگ و عوارض سکته قلبی از طریق آنژیوپلاستیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس، شاهرخ کربلایی صالح در آستانه برگزاری همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس در بیمارستان سینا با اشاره به وقوع سالانه ده‌ها هزار مورد سکته قلبی که رتبه اول مرگ و میر را در کشور داراست، گفت: افراد در صورت مواجهه با درد قفسه سینه از بالای ناف تا فک، آن را جدی بگیرند و سریعاً به پزشک مراجعه کنند تا اقدامات لازم درمانی برای آن‌ها صورت گیرد.

دبیر علمی همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس افزود: خوشبختانه در حال حاضر بیمارانی که دچار سکته قلبی می‌شوند با هماهنگی سازمان‌هایی همچون وزارت بهداشت در اسرع وقت اقدامات لازم برای آن‌ها انجام و رگ قلبشان باز می‌شود و تحقیقات ثابت کرده است این مسئله به شدت مرگ و میر ناشی از سکته قلبی را کاهش می‌دهد و افزایش طول عمر فرد را به همراه دارد.

وی گفت: کشور‌های مختلف همانند ایران تمهیداتی در زمینه کمک‌رسانی سریع‌تر و بهتر به این بیماران در نظر گرفته اند که راه‌اندازی دیسپچ اورژانس و اجرای طرح ۲۴۷ با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی از این اقدامات است.

دبیر علمی همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس افزود: البته هنوز اجرای این طرح نواقصی دارد و راه برای بهبود همیشه باز است، تاخیر در زمان کمک‌رسانی به بیمار به دو مرحله قابل تقسیم است؛ مرحله اول عبارت است از «زمان شروع مشکل (درد) در بیمار تا زمان تماس یا مراجعه» و مرحله دوم عبارت است از «زمان تماس یا مراجعه تا زمان باز کردن رگ قلب».

وی گفت:​ هدف اصلی کاهش مجموع زمان‌های یادشده است، کاهش زمان مرحله اول فقط با آموزش همگانی حاصل می‌شود و کاهش زمان مرحله دوم در واقع مسئولیت ماست، این زمان با مراجعه و یا تماس بیمار با ما شروع می‌شود و مهمترین هدف ما، کاهش زمان تماس بیمار تا باز کردن رگ است.

کربلایی صالح افزود: هدف از برگزاری این همایش این است که بتوانیم کیفیت و سرعت خدمت‌رسانی به بیماران دچار سکته قلبی را بهبود بخشیم و استادان و صاحبنظران برجسته از طریق این همایش تجارب خود را به اشتراک گذارند تا کیفیت کار‌ها با بهبودی و موفقیت بیشتری همراه باشد، البته موفقیت ایران در کمک به این بیماران در مقایسه با کشور‌های اطراف مطلوب است، اما هنوز استاندارد نیست.

وی با اشاره به اینکه سالانه ده‌ها هزار سکته قلبی در کشور رخ می‌دهد، گفت: حملات قلبی و مرگ و میر آن در کشور ما همچون سایر کشور‌های خاورمیانه بالا بوده و رتبه اول مرگ و میر را در کنار بیماری سرطان و تصادفات به خود اختصاص داده است.

دبیر علمی همایش تازه‌های آنژیوپلاستی اورژانس افزود: قبلاً کمک به بیماران سکته قلبی اکثرا از طریق روش‌های دارویی انجام می‌گرفت و برغم موجود بودن امکانات آنژیوپلاستی اولیه و انجام گهگاه آن، روشی فراگیر محسوب نمی‌شد، اما امروزه به کمک استادان فن، آنژیوپلاستی اولیه به صورت فراگیر انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
افتتاح نمایشگاه بزرگ آبی و خاکی بسیجیان فاطمی در اهواز
اختتامیه نمایشگاه استانی پایگاههای اسوه در خرم آباد
مهار آتش در دو جبهه از جنگل‌های الیت
گفتگوی تلفنی مسئولان استان قم با مردم درمرکزسامد
سوگواری عزاداران فاطمی در مسجد خاتم الانبیاء کیش
اجرای ۴ طرح راهبردی از سوی بسیج شوش در هفته بسیج
بسته خبر‌های کوتاه یکم آذر در یک نگاه
میزبانی دانش آموزان لرستانی از شهید گمنام
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حکایت قصه دور و دراز افتتاح ورزشگاه تختی کهک در بسته «به کسی برنخوره»
حذف چهار صفر از پول ملی
پیام استاندار لرستان به‌مناسبت هفته بسیج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)