• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۶۳۲۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
برای پیگیری وضع مرزبانان ربوده شده؛

سفر ظریف به اسلام آباد

وزیر امور خارجه: برای پیگیری وضع مرزبانان ربوده شده کشورمان به پاکستان آمده ام.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد ، وزیر امور خارجه کشورمان در پایان سفر خود به پاکستان در فرودگاه «نورخان» اسلام آباد در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت : هدف از این سفر پیگیری موضوع مرزبانان ایرانی بود که به دست تروریست‌ها گروگان گرفته شده اند.
محمد جواد ظریف افزود : گفتگوهای بسیار خوبی با وزیر امور خارجه ، فرمانده ارتش و نخست وزیر پاکستان در این زمینه داشته ایم و وعده‌هایی برای پیگیری موضوع و رساندن موضوع به راه حل و همین طور برای اقدامات مشترک در جهت جلوگیری از تکرار چنین فجایعی در آینده مطرح شد.
وی تصریح کرد : این موضوع نشان دهنده این است که در دولت پاکستان تمایل و اجماع سیاسی برای اینکه چنین اتفاقاتی در مرز کشورهای دوست و مسلمان اتفاق نیفتد و ثبات آن را بر هم نزند و آرامش در دو کشور را دستخوش حرکات مخالفین روابط دو کشور و مخالفین مردم آن نکند ، وجود دارد. به نظر من وعده ها و تعهداتی که طرف پاکستانی به ما داد بسیار امیدوارکننده است.
وزیر خارجه کشورمان گفت : ما همچنین در زمینه موضوعات دوجانبه و همکاری های دوجانبه و نیز همکاری های منطقه ای گفتگو کردیم. دولت پاکستان پیشنهاد بسیار خوبی برای پایان دادن به جنگ ضد مردم یمن مطرح کرده است. در این زمینه گفتگوهایی با وزیر امور خارجه ، فرمانده ارتش و نخست وزیر پاکستان داشتیم و آمادگی جمهوری اسلامی ایران را که از ابتدا هم برای پایان دادن به مشکلات و درد و رنج مردم یمن اعلام آمادگی کرده ابلاغ کردیم.
وی افزود: ما خواهان پایان جنگ علیه مردم یمن هستیم و این موضوع را به مقامات پاکستانی گفتیم. این موضوع در حال حاضر به یک اجماع بین المللی تبدیل شده که جنگ یمن باید پایان یابد و حملات علیه مردم یمن متوقف شود. پاکستان و دیگران باید این موضوع را پیگیری کنند تا این وضعیت به یک راه حل برسد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ظر یف با اشاره به موضوعات دیگری که در این دیدارها پیگیری شد ، افزود : در مورد افغانستان و ضرورت رسیدن به یک راه‌حل صلح‌آمیز در افغانستان و گفتگوهای ملی در آن کشور تبادل نظر شد و موضوع همکاری ایران و پاکستان برای ارائه تسهیلات به دولت افغانستان و گروه‌های درگیر در این کشور و آماده سازی آنان برای حضور بر سر میز مذاکره مورد بحث قرار گرفت.
ظریف افزود: همچنین در زمینه همکاری‌های دوجانبه در بخش های اقتصادی و انرژی و دیگر موضوعات گفتگوهای بسیار خوبی انجام شد.
وزیر امور خارجه کشورمان در پاسخ به سوالی در مورد ادعای پایگاه اطلاع رسانی "الخلیج آنلاین " مبنی بر تماس وزیر امور خارجه عربستان سعودی با ایران با هدف دستیابی به تفاهم گفت: تا آنجایی که من اطلاع دارم چنین تماسی صورت نگرفته و دولت عربستان چنین ارتباطی برقرار نکرده است.
دولت عربستان حتماً نیاز دارد که سیاست‌های منطقه‌ای خود را مورد بازنگری قرار دهد و هرگاه که چنین بازنگری صورت گیرد جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را نشان خواهد داد زیرا ما علاقه داریم که روابط همسایگان با ایران روابط بسیار خوبی باشد و فکر می کنیم که همسایگان ما از ایجاد تنش با ایران تاکنون منفعتی نبرده اند و امیدواریم که این سیاست را هر چه سریع تر کنار بگذارند.

دیدار وزیر خارجه کشورمان با فرمانده ارتش پاکستان

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با ژنرال قمر جاوید باجوا فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد. در این دیدار دو طرف در زمینه اوضاع منطقه و همکاری های امنیتی - مرزی بین دو کشور گفتگو و بر تقویت همکاری‌های دوجانبه تاکید کردند.

 

ديدار وزراي خارجه ايران و پاکستان 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

براي پيگري وضعيت مرزبانان کشورمان  به پاکستان آمده ام 

وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به «اسلام آباد» پایتخت پاکستان گفت : برای پیگیری وضعیت مرزبانان ربوده شده کشورمان به پاکستان آمده ام.
محمد جواد ظریف افزود : ایران و پاکستان دو همسایه بسیار خوب هستند و روابط بسیار خوبی بین دو کشور جریان دارد. متأسفانه در هفته های گذشته شاهد گروگانگیری تعدادی از مرزبانان شریف کشورمان توسط گروه‌های تروریستی بودیم و در این زمینه ضرورت دارد که با مقامات پاکستانی گفت و گوهای مستمری صورت گیرد تا شاهد بازگشت این عزیزان به وطن باشیم.
وی تصریح کرد : به همین دلیل قبلاً در تماس های تلفنی و همچنین در سفرهای قبلی مقامات کشورمان پیگیری هایی انجام شد و امروز هم بنده به پاکستان آمده ام تا با مقامات این کشور صحبت‌های داشته باشیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


ظریف در پاسخ به سوالی در مورد آزادی مرزبان ربوده شده کشورمان گفت: مقامات پاکستانی در سفرهای قبلی به دوستان ما و همینطور در تماس تلفنی که بنده خودم داشتم وعده دادند که همه تلاش خودش را در این زمینه انجام دهند.
وی تاکید کرد : امروز به پاکستان آمده ام تا با دوستان خودمان در این کشور این موضوع را پیگیری کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بی توجهی به اصولی ایمنی جان شهروندان را به خطر می اندازد
بازگشت مس سونگون به صدر جدول لیگ دسته یک کشور
برگزاری مراسم استقبال از پیکر مطهر شهید گمنام در دانشگاه تبریز
۲۸۰ میلیارد ریال برای توسعه ارتباطات روستایی منطقه آزاد ماکو هزینه شده است
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
اتصال ۷ روستای آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
دبیرشورای فرهنگی وزارت ارتباطات:از شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها برای تولید محتوای دینی و مذهبی حمایت می کنیم
افتتاح نخستین مرکز تخصصی حفاظت و تیمار فوک خزری در گیلان
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
سفر معاون حقوقی وزارت ارتباطات به ارومیه
تصویب ۲۴۰۰ میلیارد ریال جهت اجرای طرح‌های آموزشی در خوی
پروازهای دبی، اربیل وکیش از فرودگاه ارومیه در دست بررسی است
سوگواره یاس نبوی در ۱۰ بقاع متبرکه آذربایجان غربی برگزار می شود
برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه ۲۹ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴ به افق ارومیه
دستگیری سارقان تابلو فرش‌های ۲۰میلیاردی در تبریز
تعطیلی مرز تمرچین پیرانشهر ؛ امروز و فردا
استقبال از پیکر پنج شهید گمنام در گلستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
پرداخت تسهیلات به دهیاری‌ها برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی
تقویم و اوقات شرعی چهاشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
پیشرفت چشمگیر سیل‌بند خدابنده
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)