• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۹۵۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۸
همدان » سیاسی

حضور گسترده مردم همدان در مراسم 13 ابان

مراسم یوم 13 ابان روز ملی مبارزه با استکبار با حضور قشرهای مختلف مردم درهمدان برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز همدان ، آقای حاجی بابایی در مراسم روز 13 آبان در همدان با بیان اینکه انقلاب ما اسلامی و عاشورایی بود و مردم ما در40 سال گذشته یک قدم از اصول خود عقب نشینی نکرده اند افزود : جمهوری اسلامی امروز یک قدرت منحصر به فرد منطقه ای است و آمریکا در طول این40 سال به این علت که منافعش با اسلام و قرآن و اهل بیت مغایرت دارد با مردم ایران مبارزه می کند .

او دشمنی آمریکا را نه فقط با حاکمیت بلکه با مردم ایران بیان و خاطر نشان کرد : آنها دروغ می گویند که فقط با دولت ایران مخالفند چون با تحریمها اجازه نمی دهند حتی برای بیماران سرطانی دارو وارد کشور شود .

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اقتصاد لیبرالی را علت اصلی مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت : این اقتصاد موجب شده ارزشها و تفکرات انقلابی کمتر مورد توجه قرار گیرد و برخی از مسئولان خود را وارد فعالیتهای اقتصادی کنند و یک دست در قدرت و دستی دیگر در ثروت داشته باشند .

او با اشاره به اینکه عده ای برای حفظ اموال و ثروتهای بدست آورده از قدرت زمزمه های برقراری رابطه و مذاکره با آمریکا را دارند افزود : در این شرایط اقتصادی مجلس ، دولت و قوه قضائیه همه ضعیف عمل کرده اند و در مجلس با رنگارنگ بودن افراد مواجه هستیم ، افرادی که در مجلس یک حرف می زنند وخارج از آن حرفهای دیگری می زنند .

وزیر پیشین آموزش و پرورش خطاب به نمایندگانی که موافق با تصویب cft برای افزایش شفافیت بودندگفت : چطور وقتی می گوییم طرحی تصویب شود که میزان دریافتی همه مسئولان برای مردم شفاف و مشخص باشد عده ای مخالفت می کنند اما cft را که اطلاعات حسابهای بانکی همه را در اختیار آمریکا قرار می دهد نوعی شفافیت می دانند ، چطور میزان دریافتی مسئولان برای مردم محرمانه است اما برای ترامپ محرمانه نیست ؟.

نماینده مردم همدان و فامنین گفت : این مردم با فشارهای اقتصادی امام حسین(ع) و عاشورا را رها نمی کنند اما یک روز هم حساب آمریکا و هم حساب برخی مسئولان را که با سوء استفاده های خود به جمهوری اسلامی و خون شهیدان خیانت می کنند می رسند.

آقای حاجی بابایی با بیان اینکه آمریکا تا امروز هر کاری که می خواسته علیه مردم ایران انجام داده و هر بار با شکست روبرو شده است افزود : عده ای می خواهند مشکلات مدیریتی و کم کاریهای مسئولان را به پای رهبری و نظام بگذارند در حالیکه همه عزت و سربلندی اسلام در دنیا حاصل عملکرد خوب رهبر معظم انقلاب است و در شرایط کنونی جنگ اقتصادی هم ایشان تاکید دارند که همه باید در کنار هم امکانات کشور را برای مقابله با این جنگ بکار بگیرند و از تفرقه دوری کنند .

او بار دیگر خطاب به سوء استفاده کنندگان از موقعیتهای دولتی تاکید کرد : این انقلاب کسانی را که در ثروت و قدرت از این مملکت سوءاستفاده می کنند رسوا خواهد کرد ، شرم به مسئولانی که کوتاهی ، اشرافی گری و عبور از خون شهدا را در پیش گرفته اند، ای طلحه و زبیرها دست از سر این مردم و انقلاب بردارید .

آقای حاجی بابایی همچنین تاکید کرد : امروز تفکر بسیجی تا پشت دیوار رژیم صهیونیستی رسیده است و هر حرکت دشمنان را نه تنها از کشور که از هر استان اراده کنیم می توانیم پاسخ دهیم .

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)